1-op-1 Strategiesessie Voor Ondernemers | Christel Verbiesen

Van uitdaging naar concreet actieplan

1-op-1 strategiesessie

Heb jij behoefte aan persoonlijk marketingadvies voor jouw concrete vraagstuk? Misschien sta je op het punt om een product of training te lanceren, twijfel je over je aanbod of communicatiestrategie of wil je weten hoe je die ijzersterke verkooppagina maakt die leads genereert.

Wil je weten hoe je dit het beste kunt aanpakken? Laat mij je helpen. Ik vertaal jouw uitdaging naar een concreet actieplan op maat.

Tijdens een online 1-op-1 strategiesessie van 90 minuten bespreken we alles waar je momenteel tegenaan loopt. Naderhand ontvang je van mij een kant-en-klaar plan waarmee je direct zelf verder kunt. Helemaal toegespitst op jouw bedrijf én op jou als ondernemer.

Beschikbare dagen voor een strategiesessie zijn maandag tot en met donderdag.

Wil jij jouw product, concept of training succesvol in de markt zetten, maar kan je hierbij wel een marketingsteuntje in de rug gebruiken? Wil je niet langer wachten en nu doorpakken om meer klanten aan te trekken?

✓ Je hebt al eerder jouw aanbod onder aandacht gebracht, maar de resultaten vielen wat tegen. Je vraagt je af hoe je social media en jouw website optimaal inzet voor meer leads. Snel je bereik vergroten via adverteren op social media lijkt je ook wel wat, maar hoe…geen idee.

✓ Misschien ben je van plan om een evenement te organiseren, maar heb je -afgezien van mooie ideeën over wat je wilt vertellen en doen – weinig gevoel bij hoe je dat aanpakt qua dagplanning, voorbereiding, locaties en arrangementen.

✓ Het kan ook zijn dat je binnenkort belangrijk nieuws hebt, met een artikel in de media komt of op een andere manier een podium krijgt, maar niet weet hoe je hier het meeste uit kunt halen. 

✓ Eigenlijk heb je nog maar weinig tijd en als je nu niks doet, zal je waarschijnlijk concessies moeten doen. Doordat je geen actieplan hebt, krijg je maar weinig uit handen.

✓ Je zou het fijn vinden als een iemand met je meekijkt en je vertelt hoe je dit alles het beste aan kunt vliegen. Je hebt behoefte aan een actieplan, zodat je meteen aan de slag kunt gaan.

Komt dit jou bekend voor?
Dan is de 1-op-1 marketingstrategie sessie iets voor jou. Als marketingstrateeg organiseer ik al jaren evenementen, marktintroducties en productlanceringen. Ik heb succesvolle campagnes opgezet en uitgerold, zowel online als offline.

Tijdens deze online sessie bespreken we jouw marketingvraagstuk en analyseer ik jouw huidige situatie. Ik stel kritische vragen, beoordeel de haalbaarheid van alle ideeën en stel in overleg met jou een actieplan op.

Ik geef je advies hoe je dit alles zo snel, efficiënt en makkelijk mogelijk kunt realiseren en deel handige templates met je die je daarbij helpen. Naderhand heb jij een haalbaar actieplan en kan je direct doorpakken.

Er is altijd een vorm te vinden die perfect bij je past en daar komen we tijdens het gesprek heel snel achter. Laat mij je helpen, zodat je weer verder kunt.

Plan your work and work your plan.

- Napoleon Hill
C icoon

Strategiesessie in de praktijk

Voorafgaand aan de strategiesessie ontvang je een uitgebreide vragenlijst waarmee ik me inlees in jouw bedrijf, gevolgd door een online 1-op-1 strategiesessie van 1,5 uur via videobellen. Naderhand werk ik alles uit en ontvang je dit binnen 24 uur per mail. 

Tijdens de strategiesessie:

bespreken we jouw antwoorden en waar ik kansen zie, deel ik deze direct.

kijken we ook of je belemmerende overtuigingen hebt waardoor dingen niet lukken.

gaan we uitgebreid in op jouw marketingvraagstuk.

vraag ik door naar jouw doel, voor wie je dit ontwikkelt en wat je wilt bereiken.

bespreken we de acties die in het plan mogen komen én de haalbaarheid daarvan.

mag je me alles vragen wat je te binnen schiet 😊.

Na de strategiesessie krijg je:

een concreet actieplan waarmee je direct aan de slag kunt.

handige templates die je verder helpen om jouw aanbod aan te scherpen.

zin om ermee aan de slag te gaan. Gas erop!

Christel Verbiesen grafitti wand
Christel Verbiesen Honig complex

A goal without a plan is just a wish.

- Antoine de Saint-Exupéry
C icoon

Praktische informatie

Direct na het boeken van de strategiesessie ontvang je een mail met link naar de datumplanner en link naar de vragenlijst. Van maandag tot en met donderdag is het mogelijk om een strategiesessie in te plannen.

De uitgebreide vragenlijst bevat vragen over jouw onderneming, je ideale klant, je aanbod en het marketingvraagstuk waarop jij je nu stukbijt. Het is belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de videocall bij me inlevert, zodat ik me goed kan voorbereiden. Met deze voorbereiding kunnen we namelijk het meeste uit het gesprek halen. 

Een dag voor de sessie ontvang je een mail van Reservio (de planner) met de link naar de online afspraak.

De investering voor de Marketingstrategie Sessie bedraagt € 497,- exclusief BTW.

Wat zeggen anderen?

recensie strategiesessie annelies
Strategiesessie recensie Hans
referentie strategiesessie lieke
Referentie strategiesessie tineke
Recensie strategiesessie Danielle

The essence of strategy is choosing what not to do

- Michael Porter
C icoon

Nog even voorstellen...

Hi, ik ben Christel Verbiesen en ik woon met manlief en twee dochters in Malden, Gelderland. Ik ben een echte Nijmeegse, ondanks dat de liefde mij naar Malden bracht. Ik ben raadscommissielid voor de gemeente Heumen namens de VVD en doe dit vanuit mijn passie om de lokale ondernemers te helpen.

Al ruim 14 jaar houd ik me met marketing en marketingstrategieën bezig en ik ben verslaafd aan goede actieplannen en strakke deadlines. Voorheen werkte ik vooral voor grote (internationale) bedrijven, maar tijdens de Corona-crisis ben ik zelfstandige ondernemers-in-nood gaan helpen en ik vond het geweldig! 

Daarom heb ik besloten om hiermee door te gaan en zodoende een speciaal productaanbod in te richten, zodat ondernemers zoals jij voortaan ook bij mij terecht kunnen. 

Je bent nu op de salespagina van mijn losse strategiesessie beland, maar ik bied ook een 12 weken durend strategietraject aan voor ondernemers die hun eigen unieke marketingstrategie willen waarmee ze moeiteloos meer klanten en omzet krijgen.

Christel voor wand
Christel Marketing

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze strategiesessie bedoeld?
Deze strategiesessie is voor zelfstandige ondernemers: de freelancer, de eenmanszaak en de zzp’er met een duurzaam product of (diensten)concept. Ik heb veel ervaring met productlanceringen en marktintroducties en word super enthousiast van een mooi productaanbod. Heb je een bedrijf met personeel (>10 fte) dan help ik je graag met mijn bedrijf C-Marketing verder. Deze richt zich speciaal op middelgrote tot grote (internationale) bedrijven. 

Wanneer kan ik voor een strategiesessie terecht?
Je kunt meteen een sessie inplannen en hoeft niet te wachten; ideaal als je nu wilt doorpakken. Na aanschaf van de strategiesessie ontvang je een mail met de datumplanner en vragenlijst. Ik maak gebruik van Reservio. Met deze online planner kies je direct de datum en tijd die bij je past. De beschikbare dagen zijn maandag t/m donderdag.

Wat is de investering?
De investering voor de marketingstrategie sessie bedraagt € 497 exclusief BTW (€ 601,37 inclusief BTW).

Wat nou als er geen datum tussen staat waarop ik kan?
Ik heb het nog niet meegemaakt, maar als je geen datum kunt vinden, reageer dan op de planner-mail. Stel vervolgens drie andere data voor met tijdstippen waarop jij kunt en dan kijken we samen wat past.

Klopt het dat ik vooraf moet afrekenen?
Ja. Je betaalt de strategiesessie vooraf. Daarna start een geautomatiseerd proces waarin je de datumplanner en de vragenlijst ontvangt. Door dit zo in te regelen, kan ik zoveel mogelijk ondernemers tegelijk helpen. Heb je een vraag over de betaling, mail me dan even via info@christelverbiesen.nl.

Hoe weet ik zeker dat jij me kunt helpen?
Niets is zeker, maar met ruim 14 jaar marketingervaring in zowel online & offline marketing als event marketing durf ik wel te stellen dat ik niet voor één gat te vangen ben. Maar om je tegemoet te komen, bied ik een ‘niet goed, geld terug’-garantie op deze sessie. Ben je niet tevreden, dan krijg jij je geld terug. Afgesproken?

niet goed geld terug garantie x
Scroll naar top