In één sessie een ijzersterke positionering

1-op-1 strategiesessie

Heb jij het idee dat je 'maar wat doet' met jouw marketing en sales? Niets is minder waar. Jij bént namelijk jouw marketing en sales. Ik ga je helpen dat in te zien, zodat je meer plezier en vertrouwen in jouw marketing krijgt.

Waarom doe je wat je doet? Waarin ben je super goed? Daar hoort een ideale klant én bijpassend aanbod bij. Als je dit weet, gaat marketing moeiteloos.

Tijdens een online 1-op-1 strategiesessie van 2 uur help ik jou aan een ijzersterke positionering. Na afloop kan je zelf vol focus doorpakken en ondersteun ik je nog twee weken met (mail)support.

Beschikbare dagen zijn maandag tot en met vrijdag.

Waarom Clubhouse

Wil jij focus en richting bij jouw marketing en met plezier je bedrijf promoten?

✓ Je hebt al eerder jouw aanbod onder aandacht gebracht, maar de resultaten vielen tegen. Het heeft je veel tijd en energie gekost, maar de uitkomst was te mager. Niet echt motiverend dus!

✓ Je vraagt je af hoe je social media en jouw website inzet voor meer klanten en groei. Snel je bereik vergroten via adverteren op social media lijkt je ook wel wat, maar hoe…geen idee.

✓ Eigenlijk kan je wel wat focus en structuur gebruiken bij wat je doet. Je hebt veel ideeën en wilt deze omzetten in actie, maar het tegendeel gebeurt steeds: al die ideeën verlammen je. Je blijft twijfelen en vastzitten.

✓ Doordat je geen plan hebt, krijg je maar weinig uit handen, maar stiekem heb je ook een hekel aan de gebaande paden, dus crisis…wat nu?

✓ Je zou het fijn vinden als een iemand met je meekijkt en je vertelt hoe je dit alles het beste aan kunt vliegen.

Komt dit jou bekend voor?
Dan is de 1-op-1 strategiesessie iets voor jou. In mijn optiek is het hebben van een ijzersterke positionering dé basis voor alles. Als de basis niet staat, bouw je op los zand.

Tijdens de online strategiesessie bespreken we jouw marketingvraagstuk, maar ik analyseer ook jouw huidige situatie. Waar word je blij van, wat is er tot nu toe wél gelukt en van welke klanten krijg je energie? Ik stel kritische vragen en luister heel precies naar wat je zegt.

Ik help je keuzes maken in je aanbod en help je met een bijpassende marketingstrategie, zodat jij kunt groeien in omzet. 

Ik deel mijn invulbare werkboeken en handige templates die je daarbij helpen en naderhand houden we nog twee weken contact, zodat je niet vast komt te zitten met vragen en direct kunt doorpakken.

Er is altijd een strategie die bij je past en daar komen we tijdens het gesprek heel snel achter. Laat mij je helpen, zodat je weer verder kunt.🙌

Plan your work and work your plan.

- Napoleon Hill
C icoon

Strategiesessie in de praktijk

Voorafgaand aan de strategiesessie ontvang je een uitgebreide vragenlijst waarmee ik me inlees in jouw bedrijf, gevolgd door een online 1-op-1 strategiesessie van 2 uur via videobellen. Naderhand ontvang je de replay van me en mag je me jouw vragen mailen.

Tijdens de strategiesessie

Laat ik jou praten en luister ik heel goed wat je zegt. Alles wat je denkt, voelt en vindt mag je eruit gooien. Ik stel je vragen naar aanleiding van de vragenlijst die je hebt ingevuld. Op het moment dat je denkt: waar gaat het heen met deze sessie heb ik jouw goud al ontdekt 😉.

Luister ik of je belemmerende overtuigingen hebt waardoor dingen niet lukken. Marketing hangt namelijk ook grotendeels samen met de juiste mindset. In jouw verhaal schuilt jouw goud. Wat jij nu vanzelfsprekend vindt, is een enorme kans!

Gaan we uitgebreid in op wie je bent als ondernemer, met wie je graag werkt en welk aanbod daarbij past. Spreek jij de taal van jouw klanten?

Na de strategiesessie

Na afloop ontvang je de opnamen (replay). Ik ben vervolgens gedurende twee weken (10 werkdagen) beschikbaar voor vragen en ondersteuning via de mail. Hierdoor krijg je een mini-traject* ervaring en kan je bij me terecht als je ergens over twijfelt.

Ik deel handige templates en invulbare werkboeken die je verder helpen om jouw ideale klant en aanbod aan te scherpen.

Na de sessie heb jij weer zin om aan de slag te gaan met jouw marketing en sales. Je voelt dat vuurtje branden!

* Drie keer per jaar is er een editie van het Marketing Strategie Traject. Tijdens dit traject ontwikkel je in 12 weken een marketingplan op 1 A4 met bijpassende kraakheldere positionering en strategie. Meer info »

Christel Verbiesen grafitti wand
Christel Verbiesen Honig complex

A goal without a plan is just a wish.

- Antoine de Saint-Exupéry
C icoon

Praktische informatie

Direct na het boeken van de strategiesessie ontvang je een mail met link naar de datumplanner en link naar de vragenlijst. Van maandag tot en met vrijdag is het mogelijk om een strategiesessie in te plannen.

De uitgebreide vragenlijst bevat vragen over jouw onderneming en het marketingvraagstuk waarop jij je nu stukbijt. Het is belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de videocall bij me inlevert, zodat ik me goed kan voorbereiden. Met deze voorbereiding kunnen we namelijk het meeste uit het gesprek halen. 

Een dag voor de sessie ontvang je een mail van Reservio (de planner) met de link naar de online afspraak.

De investering voor de 1-op-1 strategiesessie bedraagt € 497,- exclusief BTW.

Wat zeggen anderen?

De sessie met Christel was fantastisch. Streng doch rechtvaardig. Precies wat ik nodig had. En vooral fijn: het was praktisch. Kreeg een systeem en zelfs specifieke zinnen aangereikt. Dat hielp me om ideeën eindelijk uit te kunnen voeren en nog goed ook. Ik kreeg er energie van, had weer helemaal zin om dit lastige stukje marketing toch op te pakken. Het vertrouwen dat het nu wel zou lukken was een hele opluchting.

charlotte
Charlotte Meindersma
Charlotte's Law

Christel heeft mij geholpen weer orde te scheppen in mijn hoofd. Dit deed ze op een gestructureerde en daadkrachtige manier en daarnaast staat ze altijd klaar als ik even wil sparren. Een top ondernemer met een prachtige missie! Go Christel!!  

merle
Merle
Ondernemerscoach

Christel heeft mij enorm geholpen. Ik kende haar niet goed, maar dat veranderde bliksemsnel. Rustig, overwogen, doelgericht en ook enthousiast en intelligent zorgde zij voor de aanscherping van de webpresentaties van mijn architectenbureau. Dat ging vanzelfsprekend. Ik kreeg niet de indruk iets ‘aangeleerd’ te hebben. Dat is een belangrijk compliment.

hans
Hans van der Heijden
Architect / Eigenaar, Bureau voor Duurzaam Stadsontwerp B.V.

Wauw!! Dit is echt geweldig Christel! Ik ben hier onwijs mee geholpen en ga na deze piekweek, al deze stappen 1 voor 1 implementeren. Wellicht wel alvast adverteren direct op de suikervrij challenge inderdaad :). Je bent een topper, heel erg bedankt voor dit super uitgebreide rapport en voor het leuke gesprek!

lieke
Lieke de Bever
Lieke de Bever Coaching

OH MY CHRISTEL!!!! Wat een fantastische input!!! Jeetje wat gaaf en inspirerend en wat een kennis heb jij zeg!! Super tof en super dankjewel! En ik ga ermee aan de slag! 

annelies
Annelies Bondo
Coach, Annelief
Heel erg bedankt! MEGA blij mee. Factuur is betaald ❤️️
tineke
Tineke Zwart
Business Coach

Christel heeft mij op weg geholpen toen ik vast liep met de marketing voor de kick-off van mijn cursus F*ck aardig zijn. De gebruikelijke marketing ‘regeltjes’ waren niet echt mijn ding. Christel heeft me laten inzien dat die nog helemaal niet zo verkeerd zijn. Ze stelde steeds de juiste vragen en binnen een uur had ik de blauwdruk voor de kick off van mijn cursus. De blinde vlek die ik had toverde zij om in een plan op 1 A4’tje. Christel is to-the-point en duidelijk en dat is heerlijk als je geen geduld hebt of als de tijd dringt. Op dit moment heb ik door de sessie met Christel 2 keer zoveel meer cursussen verkocht dan de afgelopen 4 maanden. Voor iedereen die op zoek is naar een duidelijk marketingplan en daar geen maanden mee bezig wil zijn adviseer ik om Christel in te schakelen.

danielle
Daniëlle van Zeelst
Mindset Coach

The essence of strategy is choosing what not to do.

- Michael Porter
C icoon

Nog even voorstellen...

Hi, ik ben Christel Verbiesen en ik woon met manlief en twee dochters in Malden, Gelderland. Ik ben een echte Nijmeegse, ondanks dat de liefde mij naar Malden bracht. Ik ben raadscommissielid voor de gemeente Heumen namens de VVD en doe dit vanuit mijn passie om de lokale ondernemers te helpen.

Al ruim 14 jaar houd ik me met marketing en marketingstrategieën bezig en ik ben verslaafd aan goede actieplannen en strakke deadlines. Voorheen werkte ik vooral voor grote (internationale) bedrijven, maar tijdens de Corona-crisis ben ik zelfstandige ondernemers-in-nood gaan helpen en ik vond het geweldig! 

Daarom heb ik besloten om hiermee door te gaan, zodat ondernemers zoals jij voortaan ook bij mij terecht kunnen. 

Je bent nu op de salespagina van mijn losse strategiesessie beland, maar ik bied ook een 12 weken durend traject aan voor ervaren en creatieve ondernemers die hun eigen unieke marketingstrategie en -plan willen waarmee ze moeiteloos meer klanten en omzet krijgen.

Christel voor wand
Christel Marketing

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze strategiesessie bedoeld?
Deze strategiesessie is voor zelfstandig ondernemers die al een aantal jaren een eigen bedrijf hebben of langere tijd in het bedrijfsleven hebben gewerkt en nu ondernemer zijn. Ik werk veel met ervaren ondernemers uit de creatieve sector en bouwsector zoals fotografen en videografen, interieur architecten, designers, stylisten, communicatie professionals en andere kennisondernemers.

Wanneer kan ik terecht?
Je kunt meteen een sessie inplannen en hoeft niet te wachten; ideaal als je nu wilt doorpakken. Na aanschaf van de strategiesessie ontvang je een mail met de datumplanner en vragenlijst. Ik maak gebruik van Reservio. Met deze online planner kies je direct de datum en tijd die bij je past. De beschikbare dagen zijn maandag t/m vrijdag.

Wat houdt de mailsupport in?
De mailsupport geldt gedurende twee weken na het gesprek (10 werkdagen). Ik ben dan beschikbaar voor vragen en ondersteuning via de mail. Hierdoor krijg je een soort mini-traject ervaring én kan je bij me terecht als je ergens over twijfelt.

Wat is de investering?
De investering voor de marketingstrategie sessie bedraagt € 497 exclusief BTW (€ 601,37 inclusief BTW).

Maar wacht: deze sessie is gesubsidieerd!
Als je in de culturele of creatieve sector werkzaam bent, krijg je de subsidie ‘Werktuig PPO’ voor deze sessie. Dit betekent dat je als zzp-er 1/3 vergoed krijgt en dat de sessie in dat geval circa € 328 exlusief BTW kost.  Om in aanmerking te komen, vraag je zelf de subsidie aan. Bekijk de SBI-lijst om te kijken of je in aanmerking komt of voeg de ontbrekende SBI code toe aan je KVK-registratie.

Wat nou als er geen datum tussenstaat waarop ik kan?
Ik heb het nog niet meegemaakt, maar als je geen datum kunt vinden, reageer dan op de planner-mail. Stel vervolgens drie andere data voor met tijdstippen waarop jij kunt en dan kijken we samen wat past.

Klopt het dat ik vooraf moet afrekenen?
Ja. Je betaalt de strategiesessie vooraf. Daarna start een geautomatiseerd proces waarin je de datumplanner en de vragenlijst ontvangt. Door dit zo in te regelen, kan ik zoveel mogelijk ondernemers tegelijk helpen. Heb je een vraag over de betaling, mail me dan even via info@christelverbiesen.nl.

Hoe weet ik zeker dat jij me kunt helpen?
Niets is zeker, maar met ruim 14 jaar marketingervaring in zowel online & offline marketing als event marketing durf ik wel te stellen dat ik niet voor één gat te vangen ben. Maar om je tegemoet te komen, bied ik een ‘niet goed, geld terug’-garantie op deze sessie. Ben je niet tevreden, dan krijg jij je geld terug.

niet goed geld terug garantie x

Wat zeggen anderen nog meer... 😊

Ik wilde graag hulp bij het lanceren van mijn online cursus. Online marketing kan best wel overweldigend zijn en ik wist even niet goed waar ik me nou precies op moest focussen voor maximaal resultaat. Het maken van mijn product vond ik leuk, maar keek gek genoeg heel erg op tegen het lanceren.

Ik heb een sessie gehad met Christel en ze zag meteen waar de kansen lagen. Zonder omwegen liet ze zien waar de zwakke plekken zitten. Heerlijk. We namen de klantreis door, ze bekeek de salespages, de weggever, funnels en we namen de hele lancering van vier weken door van dag tot dag. Haar liefde voor marketing werkt aanstekelijk; ik ging weg met zin om te lanceren!

Christel vroeg of ik haar op de hoogte wilde houden tijdens de lancering. En via de app stuurde ze me nog regelmatig bij. Met een appje (“verander dit eens in je Facebook ad”) verdubbelde ze de conversie: van 6 inschrijvingen naar 12 inschrijvingen per dag! #marketingbaas.

De samenwerking gaf mij een duidelijk plan en meer vertrouwen in mijn product (misschien gelooft Christel nog wel meer in mijn product dan ikzelf, haha!).

De impact die Christel heeft gemaakt is groot. Door de lanceerplannen, maar misschien nog wel het meest door mij het vertrouwen te geven dat ik op de goede weg ben. En dat is het mooie aan Christel: ze viert de successen oprecht met je mee.

jelle
Jelle Roosen
Componist / Arrangeur / Dirigent
Scroll naar top