Jouw vragen live beantwoord!

Ask me anything

Ask me anything: dé plek voor jouw prangende marketing vraag live op Instagram.

Met meer dan 16 jaar op de teller als marketingstrateeg zijn er (bijna) geen vragen waar ik geen antwoord of zienswijze op heb. Ik vind het heerlijk om ‘on the spot’ met je mee te denken. Ooit deed ik dit elke dinsdag op Clubhouse en het leverde de mooiste gesprekken op.

Dus loop je soms vast met je marketing of heb je behoefte aan een nieuwe visie op: marketing, positionering, verkopen, klanten, aanbod, campagnes, events, social media of andere online kanalen? Kom dan gratis luisteren en stel je vraag.

Elke 2e en 4e dinsdag van de maand ga ik live op Instagram om 9.30 uur. Check de data hieronder!

Dit zijn de data voor 2023 | Start: 9.30 uur

Ask me anything kalender

Bekijk hier de eerste edities:

28 februari 2023

In deze editie:
– Wat als je nauwelijks leads hebt?
– Heeft e-mailmarketing nog zin?
– Werken gratis weggevers nog?
– Hoe ga je om met mensen die je hebt ontmoet op een netwerk maar jouw dienst nu (nog) niet nodig hebben?
– Wat als je geen zin hebt in social media?

14 maart 2023

In deze editie:
– Moet je op LinkedIn andere content plaatsen dan op Instagram?
– Waar moet een LinkedIn post aan voldoen?
– Wat te doen met je ‘oude’ LinkedIn netwerk?
– Zitten MKB directeuren op social media?
– Wat zijn de trends voor social media?
– Zorgt teveel delen er niet juist voor dat potentiële klanten me niet meer nodig hebben?
– Wat deel je als starter op social media als je nog geen vragen van klanten hebt die je kunt beantwoorden?
– Hoe zorg ik ervoor dat mijn e-mails beter worden gelezen?

28 maart 2023

In deze editie: 
– Hoe kun je tijdens een belafspraak netjes zeggen wanneer iemand geen match is?
– Hoe verzin ik goede titels (die uitnodigen om verder te lezen) voor YouTube, social media en nieuwsbrieven?
– Wat zet je in je bio?
– Wat doe je als een Reels heel goed gaat? Wacht je dan met plaatsen van de volgende?
– Waar vind ik meer info voor niche markten?
– Visitekaartjes: doen we daar nog aan?

11 april 2023

De volgende editie is op 11 april om 9.30 uur. 

Dit vonden anderen ervan

Het Marketing Theater

Even voorstellen​

Christel Verbiesen

Ik ben Christel Verbiesen en met 15+ marketingjaren op de teller durf ik te zeggen dat ik bijna alles wel heb gezien op het gebied van marketing en sales. Van nationale en internationale miljoenen campagnes voor corporates tot het 1:1 helpen van 200+ zzp’ers met hun marketing en sales.

Er zijn ontzettend veel manieren om de marketing van jouw bedrijf aan te vliegen, maar de meeste ondernemers (klein én groot) twijfelen waar ze moeten beginnen en wat nu écht werkt.

Wat echt werkt, is per bedrijf verschillend. Dat maakt marketing nou ook zo leuk én lastig tegelijkertijd. I feel you.

Ik ben van mening dat marketing en sales voor je werken als je heel dichtbij je zone of genius blijft. Bij datgene waar je als ondernemer of bedrijf van nature gewoon steengoed in bent.

Voor mij is dat 1) structuur en overzicht scheppen en 2) ter plekke meedenken en oplossingen aanreiken voor vraagstukken van anderen. Het liefst over marketing, sales & positionering.

En zo is Ask Me Anything ontstaan. Dé plek voor vraag & antwoord over alles wat met marketing te maken heeft. Stel je vraag online en kijk wat er gebeurt. Ik help je met alle plezier, want het is voor mij een bron van content om weer andere ondernemers en klanten mee te helpen. Win-win!

Zie ik jou een keer online?

Scroll naar boven