Sneller groeien met leukere klanten

Gratis stappenplan

Struggle jij met het vinden én behouden van klanten? Alright stop and listen.

Alleen zichtbaar zijn is niet genoeg. Verschuilen achter je werk heeft geen zin. Weet wat je moet vertellen en wanneer, zodat jouw klant zich gezien en geholpen voelt.

Ik help ondernemers aan terugkerende klanten zonder pusherige trucs, maar met een marketingstrategie waar je zelf ook blij van wordt.

Download mijn gratis stappenplan met 6 concrete stappen voor meer klanten dankzij een geweldige klantreis.

Door te klikken op deze download krijg je ook regelmatig tips om marketing makkelijk te maken. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Hoe? Dat lees je in mijn privacyverklaring.

christel verbiesen marketingstrateeg

Hey ondernemer, wil jij van jouw passie een commercieel succes maken?

En herken jij dit bij jezelf:

✓ Heb jij al een aantal jaren een eigen bedrijf en loopt dit tot nu toe best aardig? Denk je wel eens: “Ik doe er weinig voor, klanten komen vanzelf, maar het is wel hollen of stilstaan.”?

✓ Heb je een website die af en toe wat leads binnenbrengt, maar niet genoeg voor een leuke omzet?

✓ Heb je veel mooie plannen en wil je dit groots in de markt zetten, maar raak je overweldigd van alle online mogelijkheden én van je eindeloze ideeënstroom?

✓ Heb je het idee dat je maar wat doet met jouw marketing? Vind je het lastig om jezelf in de markt zetten, zichtbaar te zijn en de juiste woorden te vinden voor social media?

Maar…wil je wel je klantenkring uitbreiden en nu eindelijk eens van jouw passie een commercieel succes maken? Laat mij je dan helpen.

Don't worry about too many things at once.
Start small, think big.​

- Steve Jobs​

C icoon

Één stap tegelijk

Denk groots, maar begin klein. Je hoeft je bedrijf niet om te gooien om meer klanten aan te trekken.

Mijn missie is marketing makkelijk maken.

We denken allemaal zo moeilijk, maar in werkelijkheid doe je niet ‘zomaar wat’, want jouw huidige klanten heb je niet voor niets.

Jij bént je marketing en sales al, maar door alle mogelijkheden en de vele ideeën die je hebt, ontbreekt een duidelijke richting en heb je er maar weinig vertrouwen in.

Maar je weet ook één ding: je moet in actie komen en aan de slag met jouw marketing en sales.

Dit stappenplan voor een geweldige klantreis helpt jou om het tij te keren en meer plezier en vertrouwen in jouw marketing te krijgen.

Terwijl jij aan het strugglen bent met jouw marketing, kiest jouw klant voor iemand anders.

Kom direct in actie en download mijn gratis stappenplan met 6 concrete stappen om jouw klantenkring uit te breiden.

Door te klikken op deze download krijg je ook regelmatig tips om marketing makkelijk te maken. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Hoe? Dat lees je in mijn privacyverklaring.

You got this

Marketing is misschien een vak apart, maar ook voor jou is er een unieke marketingstrategie weggelegd die jou meer omzet en klanten brengt. Stop daarom met verdwalen en kom in actie: jouw klant is naar je op zoek.

Als je weet waarom je doet wat je doet en voor wie volgt daaruit vanzelf een aanbod dat klopt en dat je met plezier verkoopt.

Met dit stappenplan help ik je met een klantreis die zorgt voor een geweldige klantervaring, zodat klanten bij je terugkomen en ambassadeurs van je worden. Ik werk al jaren zo en met succes!

En dat gun ik jou ook. De zes stappen zijn:

Stap 1

Stel jouw klant centraal: weet wie jouw ideale klant is en waar deze persoon naar op zoek is.

Stap 2

Verkopen in fases: de klantreis als marketingstrategie. Help jouw klant stap-voor-stap op weg.

Stap 3

Word zichtbaar via online kanalen en laat zien wie je bent, wat je doet en waarom.

Stap 4

Leer overtuigen met relevante onderwerpen. Pak je expertstatus en deel info waar je klant iets aan heeft.

Stap 5

Verkoop vanuit de oplossing die je komt brengen en maak heel concreet wat je biedt én wat je klantbelofte is.

Stap 6

Maak van jouw klant een fan, zodat je nooit meer marketing nodig hebt 😉.

Een kleine impressie van de inhoud (klik op de afbeelding om deze te vergoten):

Even voorstellen

Hi, ik ben Christel Verbiesen (1982) en ik ben verliefd op mijn vak. Mijn missie is: marketing makkelijk maken.

Ik help ondernemers uit veelal de creatieve sector en bouwsector aan meer focus en structuur met hun marketing.

De afgelopen 14 jaar hielp ik bedrijven en multinationals aan miljoenen extra omzet met mijn marketingcampagnes en productlanceringen. Daarbij maakte ik gebruik van een klantreis-formule en met groot succes. En nu help ik ondernemers zoals jij met jouw marketingstrategie.

Met jouw unieke klantreis trek je de leukste klanten aan en maak je fans van jouw klanten. Een geweldige klantreis zorgt voor een topervaring met jouw bedrijf. Jij weet wat je moet communiceren en wanneer en jouw klant wordt gezien en geholpen.

Win-win!

christel verbiesen marketingstrateeg

Dit zeggen anderen over mij

Het is superfijn om zo’n strateeg aan je zijde te hebben om aan je marketingstrategie te bouwen. Christel trekt alle ruis uit je marketingplan.

patty
Patty de Vaan
Fleurtjedag

Christel doet wat ze belooft en bruist van de energie en ideeën. Ze heeft mij de gelegenheid, focus en handvatten gegeven om tot het gewenste resultaat te komen. Je bent een super leuk mens en hebt zoveel kennis. Dat in combinatie met de manier en het tempo van uitleggen en sturing is echt top.

Emmie
Emmie Bogaart
Flex Pro Business Support

Door Christel ben ik mega gegroeid in het goed aanbieden van mijn online diensten en producten. Het opzetten van een goede mailfunnel, het schrijven van een pakkende salespagina. Ik kan alles tegen haar zeggen en zij filtert het belangrijkste eruit. Echt een top coach!

Lucie
Lucie Beck
Food fotograaf en stylist

Reminder: sneller groeien en meer klanten aantrekken met mijn gratis stappenplan

Geef richting aan wat je doet en zorg dat het nergens lekt in jouw klantreis. Download mijn stappenplan met 6 concrete stappen voor tevreden klanten.

Door te klikken op deze download krijg je ook regelmatig tips om marketing makkelijk te maken. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Hoe? Dat lees je in mijn privacyverklaring.

Scroll naar boven