Wil jij sneller groeien en meer klanten aantrekken, maar: verdwaal je met je marketing?

Stop right there! Ik help je in 6 stappen aan een authentieke marketingstrategie.

Jouw klant legt een klantreis af die bestaat uit verschillende fases. Sluiten deze aan bij wat jouw klant nodig heeft dan gaat sales moeiteloos. Jouw klant kent je en vertrouwt je. Is dit niet het geval dan haakt deze persoon af. Kortom: zorg dat je (marketing)huis op orde is!

In dit e-book maak je in zes stappen jouw eigen mini-marketingstrategie. Zonder pusherige technieken, maar mét focus, structuur en een ijzersterk merkverhaal. Maak van je klant een fan!

Download het gratis e-book met 6 concrete stappen voor meer klanten en omzet.

Door te klikken op deze download krijg je ook regelmatig tips om marketing makkelijk te maken. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Hoe? Dat lees je in mijn privacyverklaring.

Van missie naar commercieel succes

Herken je dit:

✓ Heb jij al een aantal jaren een eigen bedrijf en loopt dit tot dusver best aardig? Denk je wel eens: “Ik doe er eigenlijk niks voor, klanten komen vanzelf, maar het is wel hollen of stilstaan.”

✓ Heb je veel mooie plannen en wil je dit groots in de markt zetten, maar raak je overweldigd van alle online mogelijkheden én van je eindeloze ideeënstroom? 

✓ Heb je het idee dat je maar wat doet op marketinggebied en dat je vooral uit je directe omgeving je klanten haalt, maar ben je eigenlijk toe aan grootser, beter, mooier?

Don't worry about too many things at once. Start small, think big.​

- Steve Jobs​
C icoon

Music to my ears

Yes, think big, start small! Dat klinkt als muziek in mijn oren!

Mijn missie is marketing makkelijk maken. We denken allemaal zo moeilijk, maar in werkelijkheid doe je niet ‘zomaar wat’, want die klanten heb je niet voor niets. Jij bént je marketing en sales, maar jouw chaotische brein zorgt ervoor dat een duidelijke richting en strategie ontbreekt.

Tot nu toe wisten klanten je via via te vinden en je website brengt ook af en toe leuke leads binnen. Je bent actief op social media, maar vraagt je af wat je nou het beste kunt gaan plaatsen en waar. Je volgde misschien wat online cursussen, maar het toepassen in de praktijk is hele andere koek.

Je vraagt je af wat je nou eigenlijk moet doen op al die verschillende online kanalen en verliest kostbare tijd met het vergelijken van jezelf met anderen. Ondertussen bemoeit jouw omgeving zich ermee. “Hoe gaat het met jouw bedrijfje?” vragen ze. Dat het jouw passie is, begrijpen ze niet.

Marketing is een ware struggle voor je geworden.

Terwijl jij aan het strugglen bent met jouw marketing, helpt iemand anders jouw klant.

Kom direct in actie en download mijn gratis e-book met 6 concrete stappen voor meer focus en structuur bij jouw marketing en sales.

Door te klikken op deze download krijg je ook regelmatig tips om marketing makkelijk te maken. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Hoe? Dat lees je in mijn privacyverklaring.

You got this

Marketing is misschien wel een vak apart, maar ook voor jou is er een unieke marketingstrategie weggelegd die jou meer omzet en klanten brengt. Stop daarom met verdwalen en kom in actie: jouw klant is naar je op zoek.

Als je weet waarom je doet wat je doet en voor wie volgt vanzelf het juiste merkverhaal, een ijzersterke positionering én bijpassend aanbod uit.

In dit e-book help ik je in zes concrete stappen aan een mini-marketingstrategie die je hierbij helpt. Deze zes stappen zijn:

Stap 1

Stel jouw klant centraal: van potentiële naar ideale klant.

Stap 2

Verkopen in fases: de klantreis als marketingstrategie.

Stap 3

Word zichtbaar via online kanalen en laat zien wie je bent.

Stap 4

Leer te overtuigen met relevante onderwerpen.

Stap 5

Verkoop vanuit de oplossing die je komt brengen.

Stap 6

Maak van jouw klant een fan, zodat je nooit meer marketing nodig hebt 😉.

Even voorstellen

Hi, ik ben Christel Verbiesen (1982) en ik ben verliefd op mijn vak. Mijn missie is: marketing makkelijk maken.

Ik help ondernemers uit veelal de creatieve sector en bouwsector aan meer focus en structuur in hun marketing. De afgelopen 14 jaar hielp ik bedrijven en multinationals aan miljoenen extra omzet met mijn marketingcampagnes en productlanceringen. En nu help ik jou met jouw ijzersterke merkverhaal en marketingstrategie.

Ik help ondernemers om hun eigen authentieke klantreis samen te stellen en zo daarmee een eigen systeem voor hun marketing op te zetten. En ja, dat vind je in dit zeer uitgebreide e-book. Stapsgewijs en zonder moeilijk gedoe. Zo wordt marketing vanzelf makkelijk!

merkverhaal

Reminder: jij bént je marketing en sales al. Vind een vorm die bij je past.

Geef richting aan wat je doet. Download mijn gratis e-book met 6 concrete stappen voor meer klanten en omzet.

Door te klikken op deze download krijg je ook regelmatig tips om marketing makkelijk te maken. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Hoe? Dat lees je in mijn privacyverklaring.

Scroll naar top