Maak kans op een gratis inspiratiesessie!

Gratis inspiratiesessie

Deze inspiratiesessie gaat jou verder helpen als je verdrinkt in alle marketing opties. Vraag jij je af hoe je meer klanten kunt krijgen via social media of jouw website? Kortom: heb je behoefte om eens te sparren met een marketingstrateeg?

Laat mij je dan helpen. Elke maand selecteer ik een aantal ondernemers voor een gratis online inspiratiesessie. Ik denk met je mee en geef je tips waar je meteen mee verder kunt.

Wil je kans maken op deze inspiratiesessie? Kies dan een datum + tijd en vul de vragenlijst in via onderstaande knop. Als je niks hoort, mag je er vanuit gaan dat de afspraak doorgaat. Je ontvangt een dag van tevoren een reminder van mijn online planner. 

Wat zeggen anderen over de inspiratiesessie?

Marit
Inspiratiesessie review Denise
Iris

One chance is all you need.

- Jesse Owens

Deze inspiratiesessie is iets voor jou als...

je rondjes blijft lopen en geen duidelijke keuzes weet te maken in wie nou je favoriete klant is.

je worstelt met het vermarkten van je aanbod. Waar begin je en hoe? Welke boodschap moet je uitlichten en waarom?

je geen idee hebt wat je op social media moet plaatsen. Het aantal onafgemaakte posts zijn niet meer te tellen.

je geen focus en structuur hebt bij jouw marketing en sales. De lijstjes zijn eindeloos en je hebt inmiddels ook lijstjes-van-lijstjes-van-lijstjes.

je verkopen maar iets engs vindt dat je vooral doet als je geen andere keuze meer hebt. Maar leuk is anders.

wil weten hoe je marketing voor je kunt laten werken zonder dat je jezelf verloochent en allerlei nare trucs moet hanteren.

Meld je gratis aan:

christel verbiesen marketingstrateeg
christel verbiesen marketingstrateeg

Elk bedrijf heeft een unieke positionering nodig als fundament voor de rest.

- Christel Verbiesen

Voor wie is deze inspiratiesessie?

Deze inspiratiesessie is voor zzp-ers en ondernemers met een klein team (< 5 fte). Ik werk veel met ondernemers uit de creatieve sector en bouwsector zoals fotografen en videografen, interieur architecten, designers, stylisten en kennisondernemers zoals tekstschrijvers en communicatie professionals.

Over mij...

Als marketingstrateeg heb ik zowel nationale als internationale bedrijven aan miljoenen extra omzet geholpen met marketingcampagnes en productlanceringen. Twee campagnes werden genomineerd voor een award en een viel er in de prijzen: de Marketing Bouwprijs.

Ik heb mijn sporen verdiend in internationale MT’s, weet alles van positionering. Ze zeggen wel eens dat ik een neus heb voor marktkansen.

Ik heb sinds 2010 een eigen bedrijf en altijd ‘goed gedraaid’ als zelfstandig ondernemer. Nu help ik ondernemers zoals jij aan meer klanten en omzet door marketing makkelijk te maken. 

Het geheim: dichtbij jezelf blijven, een ijzersterke positionering, jouw marketing slim inzetten en processen automatiseren.

Ik ben ongelooflijk verliefd op mijn vak en heb één missie: marketing makkelijk maken. 

Ga ik jou helpen inzien dat marketing gewoon hartstikke leuk is én moeiteloos kan gaan? Schrijf je in!

Online trainingen
marketingstrateeg christel verbiesen

Wat je ownt, wordt beloond.

- Christel Verbiesen

Scroll naar boven