Maak kans op een gratis inspiratiesessie!

Gratis inspiratiesessie

Deze inspiratiesessie gaat jou verder helpen als je verdrinkt in alle marketing opties. Vraag jij je af hoe je meer klanten kunt krijgen via social media of jouw website? Kortom: heb je behoefte om eens te sparren met een marketingstrateeg?

Laat mij je dan helpen. Elke maand selecteer ik een aantal ondernemers voor een gratis online inspiratiesessie van 45 minuten. Ik denk met je mee en geef je tips waar je meteen mee verder kunt.

Wil je kans maken op deze inspiratiesessie? Kies dan een datum + tijd en vul de vragenlijst in via onderstaande knop. Ik laat je weten of je deze maand in aanmerking komt.

Wat zeggen anderen over de inspiratiesessie?

Marit
Inspiratiesessie review Denise
Iris

One chance is all you need.

- Jesse Owens

C icoon

Deze inspiratiesessie is iets voor jou als...

je rondjes blijft lopen en geen duidelijke keuzes weet te maken in wie nou je favoriete klant is.

je worstelt met het vermarkten van je aanbod. Waar begin je en hoe? Welke boodschap moet je uitlichten en waarom?

je geen idee hebt wat je op social media moet plaatsen. Het aantal onafgemaakte posts zijn niet meer te tellen.

je geen focus en structuur hebt bij jouw marketing en sales. De lijstjes zijn eindeloos en je hebt inmiddels ook lijstjes-van-lijstjes-van-lijstjes.

je verkopen maar iets engs vindt dat je vooral doet als je geen andere keuze meer hebt. Maar leuk is anders.

wil weten hoe je marketing voor je kunt laten werken zonder dat je jezelf verloochent en allerlei nare trucs moet hanteren.

Meld je gratis aan:

christel verbiesen marketingstrateeg
christel verbiesen marketingstrateeg

Elk bedrijf heeft een unieke positionering nodig als fundament voor de rest.

- Christel Verbiesen

C icoon

Voor wie is deze inspiratiesessie?

Deze inspiratiesessie is voor zzp-ers en ondernemers met een klein team (< 5 fte). Ik werk veel met ondernemers uit de creatieve sector en bouwsector zoals fotografen en videografen, interieur architecten, designers, stylisten en kennisondernemers zoals tekstschrijvers en communicatie professionals.

Let op: ik selecteer echt maar een select aantal ondernemers per maand. Ik houd twee aan, maar soms spreek ik vier ondernemers. Dit is afhankelijk van de ruimte in mijn agenda. 

Over mij...

Al bijna 15 jaar ben ik in de ban van marketing waarvan 11 jaar als zelfstandig ondernemer. Als marketingstrateeg heb ik zowel nationale als internationale bedrijven aan miljoenen extra omzet geholpen met marketingcampagnes en productlanceringen. Ik heb mijn sporen verdiend in internationale MT’s, weet alles van positionering en heb een neus voor marktkansen.

Ik heb sinds 2010 een eigen bedrijf en altijd ‘goed gedraaid’ als zelfstandig ondernemer. Nu help ik ondernemers zoals jij aan meer klanten en omzet door marketing makkelijk te maken. Het geheim: dichtbij jezelf blijven, een ijzersterke positionering, jouw marketing slim inzetten en processen automatiseren.

Ik ben ongelooflijk verliefd op mijn vak en heb één missie: marketing makkelijk maken. 

Ga ik jou helpen inzien dat marketing gewoon hartstikke leuk is én moeiteloos kan gaan? Schrijf je in!

Online trainingen
marketingstrateeg christel verbiesen

Wat je ownt, wordt beloond.

- Christel Verbiesen

C icoon

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze inspiratiesessie?
Deze inspiratiesessie is voor creatieve ondernemers die al een aantal jaren meedraaien en expert zijn in hun vak. Je vindt dat je prima in staat moet zijn om zelf alles uit te zoeken en te bedenken, maar loopt steeds vast met je marketing en sales. Heel irritant!

Ik voel me bezwaard om de sessie te boeken. Wat heb jij hieraan?
Ik geef deze inspiratiesessies gemiddeld twee tot vier keer per maand, omdat het mij helpt om goed de problemen en wensen van klanten te ontcijferen. Als ik je kan helpen, denk ik met je mee over wat ik voor je zou kunnen betekenen na het gesprek. Daar hoef je niet bang voor te zijn, want deze inspiratiesessie is geen salesgesprek. Dit aanbod komt soms, niet altijd, op het einde als ik denk dat we een mooie match zijn en ik je goed kan helpen. De sessie zelf gaat 95% van de tijd over jou en je vraagstuk.

Kan ik zelf vragen voorbereiden voor de sessie?
Yes, uiteraard! Graag zelfs! Je kunt bij de vragen (na kiezen van datum + tijd) aangeven waar je het graag over wilt hebben. Doe dit ook gerust, want 45 minuten lijken lang, maar zijn zo voorbij!

Ben je verhinderd of wil je toch liever niet nadat je je hebt aangemeld?
Geen probleem! Laat me dat dan wel even weten, dan kan ik een andere ondernemer blij maken ermee. No hard feelings. Echt niet!

christel verbiesen marketingstrateeg
marketingstrateeg christel verbiesen
Scroll naar boven