Doorbreek je omzetplafond met een schaalbaar business model

1:1 Programma 'Scale Up'

Je bent een gevestigde dienstverlenende ondernemer en loopt tegen een groeiplafond aan. Je wilt opschalen en doorgroeien, maar hoe?

In dat geval zijn er twee dingen nodig: een schaalbaar aanbod én meerdere lead generatoren (salesfunnels). Met alleen een weggever en af en toe een masterclass kom je er niet.

In Scale Up help ik je aan een schaalbaar business model voor meer omzet in minder tijd. Ik spot in no-time jouw marktkansen en design jouw leadgeneratie proces.

Op basis hiervan ontvang je een strategie die jou het snelste meer omzet oplevert. Met diverse online campagnes zorgen we voor meer leads en klanten.

Ik help je om de juiste keuzes te maken, zodat jij precies weet wat je te doen staat.

Heb jij een goedlopend bedrijf maar zit je tegen een omzetplafond aan?

Dan durf ik te wedden dat je dit herkent:

✓ In jouw regio of vakgebied weten mensen je te vinden. Je bent een echte vakexpert en hebt al een aantal jaren dit bedrijf. Je klantenbestand groeit, maar het gaat allemaal wel ad hoc. 

✓ Je was vroeger manager of had een projectmatige functie. Je vond dat heerlijk: managen. De praktische kant van het ondernemen had je dan ook razendsnel onder de knie. 

✓ Maar nu merk je dat je in de ‘u roept wij draaien’-modus terecht bent gekomen. Een ad hoc bestaan met 0,0 grip op je agenda. Het helpt ook niet dat je nee-zeggen lastig vindt.😉

✓ Te weinig tijd, te weinig grip op je agenda en een jaarplan waar je je niet aan houdt. Veel ondernemers met een goedlopend bedrijf herkennen dit. Nu is de vraag: accepteer je dit of wil je het veranderen?

Success usually comes to those who are too busy to be looking for it.

- Henry David Thoreau

Waarom dit programma?

Veel succesvolle ondernemers die denken dat er ‘iets mis’ is met hun marketing waardoor ze niet groeien. In werkelijkheid focussen ze zich niet op de juiste klantgroep of sluit hun aanbod niet meer aan hun wensen en toekomstplannen. Het ‘stroomt’ niet meer en dan slaat ineens de onzekerheid toe.

In dit programma pakken we deze thema’s meteen vast. Jouw focus-klant en aanbod zijn bepalend voor je (her)positionering samen met nog één essentieel element: waar heb JIJ nog zin in? 

Wat wil je? Waar wil je naartoe? Daar past een sterke marketingstrategie, salesstrategie en schaalbaar business model bij die je overziet en waar je blij van wordt.

En zonder techniek-paniek, want mijn team en ik bouwen je campagnes én funnels.

Door Christel ben ik mega gegroeid in het goed aanbieden van mijn online diensten en producten. Het opzetten van een goede mailfunnel, hoe schrijf je een pakkende sales pagina.  Het inzetten van heleboel automatiseringen. Ook helpt ze mij om knopen door te hakken. Ook is heel eerlijk en kritisch, net wat ik nodig heb omdat ik vaak zoveel nieuwe ideeën heb. Ik kan alles tegen haar zeggen en zij filtert als het ware het belangrijkste eruit. 

Echt een top coach! 

— Lucie Beck
Foodfotograaf en Foodstylist

Lucie
Linda Anydress
Melanie referentie
Serena

Hoe ziet de samenwerking eruit?

Vier maanden lang heb je mij als jouw eigen persoonlijke marketingstrateeg ‘onder de knop’.

We starten met een VIP-strategiedag op locatie in omgeving Nijmegen of Zwolle. Even uit de hectiek van de dag voor headspace en focus. We zoomen in op je business, je strategie en mogelijkheden om op te schalen.

Tijdens de sessie ontvang je van mijn een strategisch advies en na afloop maak ik een 3-maanden actieplan voor je. Hierin staat exact welke campagnes wij gaan 'draaien' en wat er moet worden (om)gebouwd. Met ook de indicatie van de tijdsduur van alle stappen.

Start je hierna door met het 4-maanden programma, dan hebben we elke week een online 1-op-1 sessie van een uur. We bespreken de planning en acties. We brengen ritme aan in jouw marketing en sales en automatiseren zoveel mogelijk. Werk je met een team dan krijgen zij ook een rol in het geheel.

Een half jaar lang heb je vijf dagen per week een direct lijntje met mij via WhatsApp en e-mail. Je mag me alles voorleggen. Ook als er bedrijfsmatig dingen niet lekker lopen.

Je krijgt onbeperkt toegang tot al mijn online programma's inclusief de Show Up Academy (t.w.v. €1.500), mijn 7-stappen lanceermethode met meer dan 50 templates, bonussen en Chat GPT prompts. Deze hoef je niet door te akkeren. De templates gebruiken we om snel te schakelen.

Mijn team en ik bouwen een of meerdere advertentiecampagnes* (Instagram / Facebook / Google Ads) en bijbehorende e-mailfunnel voor je. Ik laat jou en je team exact zien hoe het is gebouwd en welke strategie erachter zit. Zo kan jij later zelf goede briefings maken. En dit scheelt je een hoop tijd en geld! *Exclusief media-budget.

Marketing Strategie Traject
jaarplan b

The magic you are looking for, is in the work you are avoiding.

- Dipen Parmar

Review Annelies JPG
Review Suzan

Nog even voorstellen...

Hi, ik ben Christel Verbiesen en al jaren ben ik al in de ban van marketing, verkopen en lanceren. Eerst in loondienst en sinds 2010 als zelfstandig ondernemer.

Als marketingstrateeg heb ik zowel nationale als internationale B2B-bedrijven aan miljoenen extra omzet geholpen met marketingcampagnes en productlanceringen. 

Ik won in 2017 een Marketing Bouwprijs voor een grootschalige campagne waarmee de business unit van een paar ton omzet naar 6,4 miljoen ging in 1,5 jaar tijd. 

Toen in maart 2020 grote klussen werden geannuleerd, hielp ik een aantal zelfstandig ondernemers belangeloos met hun marketingvraagstuk. Ik vond dat zó fantastisch dat ik besloot hiermee door te gaan. Sindsdien help ik, naast grote bedrijven, ook kleinere bedrijven met een unieke marketing- én business-strategie.

Doordat ik jarenlang in internationale MT’s heb gezeten, weet ik als geen ander waarmee je te maken krijgt als je bedrijf snel groeit of… als de omzet stagneert.

Marketing en bedrijfsstrategie gaan in mijn ogen hand-in-hand. Rommelt het in de basis, dan loopt het verderop in de keten spaak.

Daarom werk ik graag samen met ervaren ondernemers die weten wat er moet gebeuren, maar een frisse blik van buitenaf goed kunnen gebruiken.

Carlijn
christel verbiesen marketingstrateeg
marketingstrateeg christel verbiesen

Screw it. Let's do it.

- Richard Branson

En nu?

Je kunt nu twee dingen doen.

Je kunt besluiten om hier niet aan deel te nemen. Je weet inmiddels wel een beetje wat je kunt verwachten elk jaar. Ook al wringt het af en toe met je privéleven, het ‘oude model’ is veilig en heeft je tot nu toe best ver gebracht. Ik begrijp dit als geen ander.

Ik heb dit zelf namelijk ook gehad, maar was het op een gegeven moment wel zat om heen en weer geslingerd te worden tussen opdrachten. Ik wilde meer grip op mijn klantenstroom en mijn agenda. Ik wilde er meer zijn voor mijn gezin en ik miste toch te vaak de regie in mijn aanvragen. 

Hollen of stilstaan; ik was het zat. Veel omzet draaien is leuk, maar het heeft ook een prijs. Als jij je dit inmiddels ook realiseert, lees dan nog even verder.

Als je kiest voor onze samenwerking word je natuurlijk ook weer uitgedaagd. Mijn methode is anders dan wat je waarschijnlijk nu doet. Toch wil ik je graag laten zien dat je ook op een andere manier jouw bedrijf kunt draaien. 

Meer geautomatiseerd, meer procesmatig en gestructureerd én met een topservice naar je klanten. Het één sluit het ander niet uit. Juist niet.

Als je klaar bent voor nieuwe business modellen en nieuwe processen, zeg dan ‘ja’ tegen dit programma en gun jezelf deze investering in jezelf. Daar heb je niet voor niets jaren voor gewerkt.

Opportunities don't happen. You create them.

- Chris Grosser

Veelgestelde vragen

Dit programma is speciaal voor de gevestigde zakelijke dienstverlenende zzp-er of kleinbedrijf met een team tot 30 fte. Ik werk veel met creatieve ondernemers, trainers, coaches en consultants.

Dit programma is speciaal voor de gevestigde zakelijke dienstverlenende zzp-er of kleinbedrijf met een team tot 30 fte. Ik werk veel met creatieve ondernemers, trainers, coaches en consultants.

Voor zzp’ers die een coachachtig type zoeken die hen zelf de antwoorden laat vinden. Of zzp’ers die aanmoediging nodig hebben om in beweging te komen (hiervoor is Show Up wél geschikt).

Ik ben een marketingstrateeg en mijn kracht ligt in het vermarkten van diensten en concepten op basis van een krachtig merkverhaal en sterke positionering. Ik luister tussen de regels (en soms bullshit 😉) door naar marketing- en bedrijfskansen en ontdek op deze manier waarom het niet ‘stroomt’. 

Ik ben iemand die jou leert hoe je marketing voor je kunt laten werken en vertel je ook wat werkt en wat niet. Ik breng focus aan in je bedrijf en vervolgens is het aan jou om dit (samen met mij) consequent uit te voeren.

Voor zzp’ers die een coachachtig type zoeken die hen zelf de antwoorden laat vinden. Of zzp’ers die aanmoediging nodig hebben om in beweging te komen (hiervoor is Show Up wél geschikt).

Ik ben een marketingstrateeg en mijn kracht ligt in het vermarkten van diensten en concepten op basis van een krachtig merkverhaal en sterke positionering. Ik luister tussen de regels (en soms bullshit 😉) door naar marketing- en bedrijfskansen en ontdek op deze manier waarom het niet ‘stroomt’. 

Ik ben iemand die jou leert hoe je marketing voor je kunt laten werken en vertel je ook wat werkt en wat niet. Ik breng focus aan in je bedrijf en vervolgens is het aan jou om dit (samen met mij) uit te voeren.

Nee, dan is mijn groepsprogramma Show Up Launch veel interessanter voor jou, omdat je eerst stappen te zetten hebt in het automatiseren en opschalen van je bedrijf (en huidige team).

Nee, dan is mijn groepsprogramma Show Up Launch veel interessanter voor jou, omdat je eerst stappen te zetten hebt in het automatiseren en opschalen van je bedrijf (en huidige team).

Ik hou van marketing, maar af en toe heb ook ik een break nodig (vooral van mezelf 😉). We verlengen de duur van het programma met het aantal weken van de break. Ik laat je bij aanvang weten om welke weken het gaat. Veel van mijn klanten vinden mijn vakanties heel fijn, want zij kunnen ondertussen even doorknallen.

Ik hou van marketing, maar af en toe heb ook ik een break nodig (vooral van mezelf 😉). We verlengen de duur van het programma met het aantal weken van de break. Ik laat je bij aanvang weten om welke weken het gaat. Veel van mijn klanten vinden mijn vakanties heel fijn, want dan zij kunnen ondertussen even doorknallen.

De investering is 1750,- per maand (of 9997,- bij betaling in één keer). Dit is inclusief het inrichten en bouwen van twee campagnes (schrijven van ads teksten, technisch inrichten van de ads omgeving door een expert, creëren van visuals en technische bouw van benodigde funnels). Mijn team en ik regelen dit hele proces van het begin tot eind voor jou in samenwerking met jou en je team. Dit is in de prijs inbegrepen.

Ik heb een team van zeer ervaren online deskundigen (ads, websitebouw, funnels) om me heen die helpen bij de uitvoering.

De investering is 1750,- per maand (9997,- bij betaling in één keer). Dit is inclusief het inrichten en bouwen van twee campagnes (schrijven van ads teksten, technisch inrichten van de ads omgeving door een expert, creëren van visuals en technische bouw van benodigde funnels). Mijn team en ik regelen dit hele proces van het begin tot eind voor jou in samenwerking met jou en je team. Dit is in de prijs inbegrepen.

Ik heb een team van zeer ervaren online deskundigen (ads, websitebouw, funnels) om me heen die helpen bij de uitvoering.

Dit begrijp ik als ondernemende moeder als geen ander. Daarom heb je mij onder de knop, zodat je niet zelf op zoek hoeft te gaan naar het antwoord. Ik reageer vijf dagen per week op je e-mail en appjes. Je bent in het begin ongeveer 2 uur per week kwijt.

Dit begrijp ik als ondernemende moeder als geen ander. Daarom heb je mij onder de knop, zodat je niet zelf op zoek hoeft te gaan naar het antwoord. Ik reageer vijf dagen per week op je e-mail en appjes. Je bent in het begin ongeveer 2 uur per week kwijt.

Werk jij in de creatieve sector? Dan kom jij met dit programma in aanmerking voor de subsidie Werktuig PPO. Dit houdt in dat je 1/3 vergoed krijgt. Om in aanmerking te komen, vraag je de subsidie aan inclusief offerte, onderbouwing van je idee en hoe je dit wilt realiseren. Ik help je hierbij. Bekijk de SBI-lijst om te kijken of je in aanmerking komt.

Werk jij in de creatieve sector? Dan kom jij met dit programma in aanmerking voor de subsidie Werktuig PPO. Dit houdt in dat je 1/3 vergoed krijgt. Om in aanmerking te komen, vraag je de subsidie aan inclusief offerte, onderbouwing van je idee en hoe je dit wilt realiseren. Ik help je hierbij. Bekijk de SBI-lijst om te kijken of je in aanmerking komt.

We plannen we elke week een call van 60 minuten. Je mag me al je vragen mailen en appen, dus je hebt altijd een direct lijntje met mij. Loopt je vast, dan bel je me.

We plannen we elke week een call van 60 minuten. Je mag me al je vragen mailen en appen, dus je hebt altijd een direct lijntje met mij. Loopt je vast, dan bel je me.

Nee. De 1:1 sessies, Whatsapp en mailsupport en mijn betrokkenheid bij jou, maken dit een heel persoonlijk programma. En als jij vastloopt, bel ik je. Niemand valt van de kar bij mij; that’s for sure.😊 Er zit een online omgeving bij waarin ik mijn jarenlange marketingervaring heb gebundeld. Deze is ondersteunend bedoeld en hoef je niet helemaal door te akkeren. Je haalt eruit wat je nodig hebt. 

Nee. De 1:1 sessies, Whatsapp en mailsupport en mijn betrokkenheid bij jou, maken dit een heel persoonlijk programma. En als jij vastloopt, bel ik je. Niemand valt van de kar bij mij; that’s for sure.😊 Er zit een online omgeving bij waarin ik mijn jarenlange marketingervaring heb gebundeld. Deze is ondersteunend bedoeld en hoef je niet helemaal door te akkeren. Je haalt eruit wat je nodig hebt. 

Nee. Dit programma is 100% gericht op exclusieve 1-op-1 begeleiding door mij. Wel krijg je toegang tot al mijn trainingen én de ledendag die ik elk kwartaal organiseer. Organiseer ik een event als we samenwerken, dan krijg je een gratis kaart van me.

Nee. Dit programma is 100% gericht op exclusieve 1-op-1 begeleiding door mij. Wel krijg je toegang tot al mijn trainingen én de ledendag die ik elk kwartaal organiseer. Organiseer ik een event als we samenwerken, dan krijg je een gratis kaart van me.

Ik help je op weg en begeleid je intensief gedurende het proces. Je hebt me vijf dagen per week onder de knop voor al je vragen. Ik kijk alles voor je na, spar met je mee over je team, help je met slimmere bedrijfsprocessen en denk met je mee over marktkansen. Ik houd je een spiegel voor, kijk kritisch mee naar bijvoorbeeld je aanbod (hoe is de verhouding tijd-omzet), upsell en we ontwerpen die geweldige (deels geautomatiseerde) klantreis. Alles is marketing en samen gaan we grote stappen zetten.

Ik help je op weg en begeleid je intensief gedurende het proces. Je hebt me vijf dagen per week onder de knop voor al je vragen. Ik kijk alles voor je na, spar met je mee over je team, help je met slimmere bedrijfsprocessen en denk met je mee over marktkansen. Ik houd je een spiegel voor, kijk kritisch mee naar bijvoorbeeld je aanbod (hoe is de verhouding tijd-omzet), upsell en we ontwerpen die geweldige (deels geautomatiseerde) klantreis. Alles is marketing en samen gaan we grote stappen zetten.

Het programma duurt 4 maanden (14 weken) en het startmoment bepalen we samen na afloop van de strategiedag. Na afloop is het mogelijk om het programma te verlengen.

Het programma duurt 4 maanden (14 weken) en het startmoment bepalen we samen na afloop van de strategiedag. Na afloop is het mogelijk om het programma te verlengen.

Dit programma doorlopen jij en ik echt samen. Ik check bij je in; je mailt en belt met mij. Ik houd bij waar je ongeveer in het programma bent en help je om jouw doelen te ‘halen’. Ik ben geen coach die je vragend de antwoorden laat vinden. Ik ben een marketingstrateeg en denk na over jouw marktkansen. Mocht je toch techniek-paniek krijgen dán heb ik een team experts (ads, funnels, website) die kunnen helpen. Meestal zelfs kosteloos voor jou (afhankelijk van de vraag).

Dit programma doorlopen jij en ik echt samen. Ik houd bij waar je ongeveer in het programma bent en help je om jouw doelen te ‘halen’. Ik ben geen coach die je vragend de antwoorden laat vinden. Ik ben een marketingstrateeg en denk na over jouw marktkansen. Mocht je toch techniek-paniek krijgen dán heb ik een team experts (ads, funnels, website) die kunnen helpen. Meestal fiksen we het zelfs kosteloos voor je (afhankelijk van de vraag).

De online omgeving mag je zien als een bibliotheek vol handige templates (bijvoorbeeld voor je website pagina’s), SEO strategie voor Google, social media advertentie technieken en e-mailfunnel-voorbeelden. Speciaal ontwikkeld om jou en je team ook na het programma de tools en handvatten te geven om door te pakken. Je houdt onbeperkt toegang tot de omgeving die ik blijf updaten. Je mag je team ook toegang geven tot de online omgeving.

De online omgeving mag je zien als een bibliotheek vol handige templates (bijvoorbeeld voor je website pagina’s), SEO strategie voor Google, social media advertentie technieken en e-mailfunnel-voorbeelden. Speciaal ontwikkeld om jou en je team ook na het programma de tools en handvatten te geven om door te pakken. Je houdt onbeperkt toegang tot de omgeving die ik blijf updaten. Je mag je team ook toegang geven tot de online omgeving.

Gaan we samen van start?

Is het 1:1 Scale Up Programma iets voor jou? Laat dan je gegevens achter voor een kennismakingsgesprek. Ik neem binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ook zelf een kennismakingsgesprek inplannen via mijn online planner Calendly.

Scroll naar boven