In 3 maanden meer omzet met een ijzersterke strategie

1:1 Marketing Programma

Je bent een gevestigde dienstverlenende ondernemer met een groeiplafond. Je wilt opschalen en doorgroeien, maar hoe pak je dit aan?

Samen kijken we naar jouw (her)positionering gebaseerd op 3 pijlers. Ik spot in no-time jouw marktkansen en vooral waar je deze nu laat liggen. 

Op basis hiervan krijg je een 3-maanden strategie voor jouw marketing en sales die jou het snelste meer omzet oplevert. Met diverse campagnes zorgen we voor meer leads en klanten.

In dit 1:1 programma help ik je aan een schaalbaar business model voor meer omzet. Met mij als ervaren marketingstrateeg aan je zijde tillen we in co-creatie jouw bedrijf naar het volgende level. 

Ik help je om de juiste keuzes te maken, zodat jij precies weet wat je te doen staat.

Er zijn slechts 5 plekken beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden voor deelname.

Marketingstrategie Programma

Heb jij een goedlopend bedrijf dat je naar een hoger niveau wilt tillen?

Dan durf ik te wedden dat je dit herkent:

✓ Bij jou in de regio weten mensen je te vinden. Je bent een echte vakexpert en hebt al een aantal jaren dit bedrijf. Veel aanvragen komen binnen via mond-tot-mond reclame, maar het gaat allemaal wel ad hoc. 

✓ Je was vroeger in loondienst manager of had een projectmatige functie. Je vond dat heerlijk: managen. De praktische kant van het ondernemen had je dan ook razendsnel onder de knie. 

✓ Maar nu merk je dat je in de ‘u roept wij draaien’-modus terecht bent gekomen. Een ad hoc bestaan met 0,0 grip op je agenda. Het helpt ook niet dat je nee-zeggen lastig vindt.😉

✓ Lang ben je er van weggelopen, maar je weet dat jouw marketing naar een hoger niveau mag. Je volgde allerlei cursussen, maar dit zorgde vooral voor ruis en een vol hoofd. Ook heb je aardig wat DIY-cursussen die keurig wachten in je ‘Nog te doen-mapje’. 

✓ Te weinig tijd, te weinig grip op je agenda en een jaarplan waar je je niet aan houdt. Veel ondernemers met een goedlopend bedrijf herkennen dit. Nu is de vraag: accepteer je dit of wil je het veranderen?

Als piraat bereik je meer dan wanneer je bij de marine gaat.

- Steve Jobs

C icoon

Waarom dit programma?

Ik spreek regelmatig ondernemers die denken dat er ‘iets mis’ is met hun marketing. In werkelijkheid focussen ze zich niet op de juiste klantgroep en sluit hun aanbod niet meer aan. Het ‘stroomt’ niet meer en dan slaat de onzekerheid toe.

In dit 1:1 Marketing Programma pakken we deze thema’s meteen vast. Jouw focus-klant en aanbod zijn bepalend voor je positionering samen met nog één essentieel element: jijzelf.

Wie jij bent en waar jij voor staat, vormen het fundament van je bedrijf. Daar past een type klant bij en pas dan kan je met een heldere blik naar je aanbod kijken. 

Dit 1-op-1 programma is speciaal ontwikkeld voor ervaren ondernemers zoals jij die begrijpen dat ze een sterke marketingstrategie, salesstrategie en schaalbaar business model nodig hebben om te groeien. 

Uiteraard in combinatie met een kick-ass positionering en marketingstrategie waar niemand omheen kan. Als jij je hierin herkent, maak ik graag kennis met je.

Ik laat je zien dat marketing en sales heel mooi samengaan met de dingen die je nu al doet. Je hoeft niet ineens online ondernemer te worden, ook het 1-op-1 stukje mag er zijn. Samen gaan we op zoek naar een vorm die bij jou past. 

Ik begeleid je 1-op-1 gedurende drie maanden en kijk ook kritisch mee naar de haalbaarheid van alle ideeën. Ik lees mee en je mag me appen en mailen met al je vragen en ideeën. Ben jij klaar om jouw omzetplafond te doorbreken? Let’s go! 

Review Annelies JPG
Review Suzan
Sanne Marie
C icoon

Door Christel ben ik mega gegroeid in het goed aanbieden van mijn online diensten en producten. Het opzetten van een goede mailfunnel, hoe schrijf je een pakkende sales pagina.  Het inzetten van heleboel automatiseringen. Ook helpt ze mij om knopen door te hakken. Ook is heel eerlijk en kritisch, net wat ik nodig heb, omdat ik vaak zoveel nieuwe ideeën heb. Ik kan alles tegen haar zeggen en zij filtert als het ware het belangrijkste eruit. 

Echt een top coach! 

— Lucie Beck
Foodfotograaf en Foodstylist

Lucie
C icoon

Door Christel ben ik mega gegroeid in het goed aanbieden van mijn online diensten en producten. Het opzetten van een goede mailfunnel, hoe schrijf je een pakkende sales pagina.  Het inzetten van heleboel automatiseringen. Ook helpt ze mij om knopen door te hakken. Ook is heel eerlijk en kritisch, net wat ik nodig heb omdat ik vaak zoveel nieuwe ideeën heb. Ik kan alles tegen haar zeggen en zij filtert als het ware het belangrijkste eruit. 

Echt een top coach! 

— Lucie Beck
Foodfotograaf en Foodstylist

Lucie

Wat houdt het programma in?

Drie maanden lang heb je mij als jouw eigen persoonlijke marketingstrateeg ‘onder de knop’. Dit is wat het programma concreet inhoudt:

We starten met een kick-off VIP-sessie van 3 uur. Dit kan bij mijn kantoor in Nijmegen of online. We staan uitgebreid stil bij jouw huidige positionering, klanten en aanbod. Zijn jouw prijzen en aanbod nog kloppend? We zoomen in op je business en maken een concreet actieplan.

Elke twee weken plannen we een online 1-op-1 sessie van 45 minuten (6 in totaal). We bespreken de planning en acties. Ik help je met praktische vragen of een groter vraagstuk zoals de lancering van een (nieuw) aanbod, organisatie van een event of het creëren van een geweldige klantreis voor meer klanten en omzet. We brengen ritme aan in jouw marketing en sales en automatiseren zoveel mogelijk voor meer rust en focus.

Drie maanden lang heb je vijf dagen per week een direct lijntje met mij via WhatsApp en e-mail. Je mag me alles vragen. Heb je vragen over je bedrijf of wil je dat ik iets tegenlees zoals je website, funnels, advertenties of nieuwsbrieven? Ik sta voor je klaar.

Een livedag op locatie met de andere deelnemers. Goed voor je netwerk én we staan uitgebreid stil bij de nieuwste trends, thema's en strategieën die jouw bedrijf next level gaan brengen.

Elke maand organiseer ik een masterclass of een mastermind Q&A van 1,5 uur met de andere deelnemers. Dit kan een masterclass zijn van mijzelf of een externe spreker of een mastermind sessie waarbij we gezamenlijk brainstormen over elkaars vraagstuk.

Je krijgt toegang tot een online omgeving van 12 modules inclusief twee bonus modules (t.w.v. €1.200) waarin je al mijn kennis vindt voor een succesvolle marketingstrategie. Deze hoef je niet helemaal door te akkeren, maar de handige templates en formats gebruiken we om jouw positionering, aanbod, pitch en website snel aan te scherpen. De andere modules over social media, Google, adverteren en e-mailmarketing (funnels) pak je erbij als het nodig is.

In het programma zijn het bouwen van een advertentiecampagne* en e-mailfunnel inbegrepen. Ik heb een geweldig team van experts die hier dagelijks mee bezig is en de nieuwste technieken beheersen. Maar... ik ga jou ook leren hoe het werkt. Zo kan jij later zelf goede briefings voor externen maken. En dit scheelt je een hoop tijd en geld! *Excl. media-budget.

Duur en investering
Het 1:1 Marketing Programma duurt 3 maanden en start op de maandag in de week waarin je de kick-off VIP-sessie hebt. Je kunt maandelijks instappen, maar het aantal plaatsen is beperkt (en dus bepalend voor jouw startmoment).

De investering bedraagt 4995,- exclusief BTW. Je mag het ook in vier termijnen van 1250,- betalen.

Wie onvervangbaar wil zijn, moet zich blijvend onderscheiden.

- Coco Chanel

C icoon

Wat zeggen anderen?

Jouw onvoorwaardelijke geloof in mij en BFeminine is zo belangrijk voor mij geweest. Het heeft voor mij veel betekend dat ik jou in Coronatijd heb leren kennen.

Door jouw aanmoediging werd mij duidelijk dat ik mijn WAAROM van BFeminine mag delen, omdat het heel waardevol kan zijn voor alle vrouwen. Jouw onvoorwaardelijke geloof in mij en BFeminine is zo belangrijk voor mij geweest. Het heeft voor mij veel betekend dat ik jou in Coronatijd heb leren kennen. Niet alleen op marketing gebied stond je voor me klaar maar ook met een luisterend oor in deze turbulente tijd. Je hebt veel kennis en ervaring en je bent heel waardevol in wat je doet. Je verwoordt zaken op een heldere en prettige manier en reageert snel op vragen.

Yvonne
Yvonne Hubregtse
Eigenaresse, BFeminine

Ze weet van doorpakken, denkt goed met je mee, en haar manier van coachen is mij heel goed bevallen.

Als je stappen wilt zetten met je bedrijf kan ik je echt adviseren om een traject bij Christel te gaan volgen. Ze sowieso een eerlijke en open vrouw met humor. Ze weet van doorpakken, denkt goed met je mee, en haar manier van coachen is mij heel goed bevallen. Zo fijn om met haar samen te werken! Zeker een aanrader!!

sjoerdtje
Sjoerdtje Veenhuizen
Imago deskundige, Diamago

Een aanrader voor een ieder die voor zijn of haar bedrijf een strategie in marketing op wil zetten. Het werkt.

Het marketing strategietraject bij Christel Verbiesen was praktisch en enerverend. Een aanrader voor een ieder die voor zijn of haar bedrijf een strategie in marketing op wil zetten. Het werkt. Dank Christel voor je enthousiasme en het delen van je grote en professionele kennis.

Ivonne
Ivonne Tusveld
Adviseur corporate recruitment en arbeidsmarktcommunicatie - zorggroep Maas & Waal

Ik kan alles tegen haar zeggen en zij filtert als het ware het belangrijkste eruit. Echt een top coach! 

Door Christel ben ik mega gegroeid in het goed aanbieden van mijn online diensten en producten. Het opzetten van een goede mail funnel, hoe schrijf je een pakkende sales pagina.  Het inzetten van heleboel automatiseringen. Ook helpt ze mij om knopen door te hakken. Ook is heel eerlijk en kritisch, net wat ik nodig heb omdat ik vaak zoveel nieuwe ideeën heb. Ik kan alles tegen haar zeggen en zij filtert als het ware het belangrijkste eruit. Echt een top coach! 

Lucie
Lucie Beck
Foodfotograaf, MyLucie.com

Zonder voorbehoud brengt Christel alles wat ze te brengen heeft, met veel expertise, energie en enthousiasme.

We hebben meegedaan aan het traject vanwege onze eerdere ervaringen met jouw kennis en expertise en onze behoefte aan verdere verdieping. Zonder voorbehoud brengt Christel alles wat ze te brengen heeft, met veel expertise, energie en enthousiasme. Het heeft ons een flinke stap verder gebracht in de zichtbaarheid van ons bedrijf NieuweKaders.

hilde
Hilde van Poeijer
Business coach, NieuweKaders

Nog even voorstellen...

Hi, ik ben Christel Verbiesen en al ruim 15 jaar ben ik al in de ban van marketing en marketingstrategieën. Eerst in loondienst en inmiddels ook alweer 12 jaar als zelfstandig ondernemer.

Als marketingstrateeg heb ik zowel nationale als internationale B2B-bedrijven aan miljoenen extra omzet geholpen met marketingcampagnes en productlanceringen.

Toen in maart 2020 grote klussen werden geannuleerd, hielp ik een aantal zelfstandig ondernemers-in-nood belangeloos met hun marketingvraagstuk. Ik vond dat zó fantastisch dat ik besloot hiermee door te gaan. Sindsdien help ik, naast grote bedrijven, ook ervaren ondernemers om hun unieke marketing- én business-strategie te ontwikkelen.

Doordat ik jarenlang in internationale MT’s heb gezeten, weet ik als geen ander waarmee je te maken krijgt als je bedrijf snel groeit of… als de omzet stagneert.

Marketing en bedrijfsstrategie gaan in mijn ogen hand-in-hand. Rommelt het in de basis, dan loopt het verderop in de keten spaak. Daarom heb ik dit programma ontwikkeld voor de ervaren ondernemer die weet wat er moet gebeuren, maar een frisse blik van een expert van buitenaf goed kan gebruiken.

christel verbiesen marketingstrateeg
marketingstrateeg christel verbiesen

Screw it. Let's do it.

- Richard Branson

C icoon

En nu?

Je kunt nu twee dingen doen.

Je kunt besluiten om hier niet aan deel te nemen. Je weet inmiddels wel een beetje wat je kunt verwachten elk jaar. Ook al wringt het af en toe met je privéleven, het ‘oude model’ is veilig en heeft je tot nu toe best ver gebracht. Ik begrijp dit als geen ander.

Ik heb dit zelf namelijk ook gehad, maar was het op een gegeven moment wel zat om heen en weer geslingerd te worden tussen opdrachten. Ik wilde meer grip op mijn klantenstroom en mijn agenda. Ik wilde er meer zijn voor mijn gezin en ik miste toch te vaak de regie in mijn aanvragen. Hollen of stilstaan; ik was het zat. Veel omzet draaien is leuk, maar het heeft ook een prijs. Als jij je dit inmiddels ook realiseert, lees dan nog even verder.

Als je dit programma kiest, word je natuurlijk ook weer uitgedaagd. Mijn methode is anders dan wat je waarschijnlijk nu doet en jouw systeem gaat zeker weten een paar keer in opstand komen. Toch wil ik je graag laten zien dat je ook op een andere manier jouw bedrijf kunt draaien. Meer geautomatiseerd, meer procesmatig en gestructureerd én met een topservice naar je klanten. Het één sluit het ander niet uit. Juist niet.

In dit programma heb je een direct lijntje met mij en met een groep gelijkgestemde ondernemers die hetzelfde proces doormaken. Je hoeft het niet meer alleen te doen.

Als je klaar bent voor marketing anno 2022, voor nieuwe business modellen en nieuwe processen, zeg dan ‘ja’ tegen dit programma en gun jezelf deze investering in jezelf. Daar heb je niet voor niets jaren voor gewerkt.

A satisfied customer is the best business strategy of all.

- Michael LeBoeuf

C icoon

Veelgestelde vragen

Dit programma is speciaal voor de zakelijke dienstverlenende zzp-er of kleinbedrijf met een team tot 5 fte. Ik werk veel met ondernemers uit de creatieve sector zoals interieur architecten, ontwerpers, designers, stylisten en kennisondernemers. Maar ook met trainers, coaches en consultants. Is je bedrijf groter dan 5 fte dan help ik je graag verder met mijn MKB aanbod.

Voor coaches die een coachachtig type zoeken die continu vragen stelt en hen zelf de antwoorden laat vinden. Ik ben een marketingstrateeg en mijn kracht ligt in het vermarkten van producten, diensten en concepten op basis van een krachtig merkverhaal en sterke positionering. Ik luister tussen de regels (en soms bullshit 😉) door naar marketing- en bedrijfskansen en ontdek op deze manier waarom het niet ‘stroomt’. Ik ben iemand die jou leert hoe je marketing voor je kunt laten werken en vertel je ook wat werkt en wat niet. Ik breng focus aan in je bedrijf en vervolgens is het een kwestie van consequent uitvoeren.

Ja, juist. Dat heb ik zelf tien jaar lang gedaan. Zo beginnen we allemaal. Ik weet dat je er van overtuigd bent dat het niet anders kan dan hoe je het nu doet. Ik ga die uitdaging graag met je aan. Inmiddels heb ik heel veel ondernemers het licht laten zien. Als je klaar bent met hollen of stilstaan, klaar bent met niet weten hoe je omzet verloopt elk jaar: gun jezelf dan dit programma. Bespaar tijd, geld en een hoop getwijfel. Ik loods je er doorheen. Je blijft gewoon jij, maar dan in een lucratievere variant. 😉

Het programma duurt 3 maanden en start in de week waarin we de kick-off VIP-sessie hebben. Je krijgt dan op maandag de welkomstmail en toegang tot de online omgeving. Na afloop is het mogelijk om het programma weer met drie maanden te verlengen.

Ik hou van marketing, maar af en toe heb ook ik een break nodig (vooral van mezelf 😉). We verlengen de duur van het programma met het aantal weken van de break. Ik laat je bij aanvang weten om welke weken het gaat. Veel van mijn klanten vinden mijn vakanties heel fijn, want zij kunnen ondertussen even doorknallen.

De investering bedraagt 4995,- exclusief BTW. Je mag het ook in vier termijnen van 1250,- betalen.

Werk jij in de creatieve sector? Dan kom jij met dit programma in aanmerking voor de subsidie Werktuig PPO. Dit houdt in dat je 1/3 vergoed krijgt. Om in aanmerking te komen, vraag je de subsidie aan inclusief offerte, onderbouwing van je idee en hoe je dit wilt realiseren. Ik help je hierbij. Bekijk de SBI-lijst om te kijken of je in aanmerking komt.

Dit begrijp ik als ondernemende moeder als geen ander. Daarom heb je mij onder de knop, zodat je niet zelf op zoek hoeft te gaan naar het antwoord. Ik reageer vijf dagen per week op je e-mail en appjes . Je bent in het begin ongeveer 2 uur per week kwijt. Om de basis van je positionering goed neer te zetten, doorlopen we vier onderwerpen. Hierbij staan we stil bij wie jij bent als ondernemer, wie je ideale klanten zijn, hoe je makkelijker kunt pitchen en wat je strategisch aanbod is. Deze fase is cruciaal voor jouw positionering. Ik leid je er stap voor stap doorheen en de output gebruik je meteen voor jouw website. Win-win.

Nee. De kickoff, 1:1 sessies, mailsupport en mijn betrokkenheid bij jou, maken dit een heel persoonlijk programma. En als jij vastloopt, bel ik je. Niemand valt van de kar bij mij; that’s for sure.😊 Er zit een online omgeving bij waarin ik mijn 16 jaar marketingervaring heb gebundeld. Deze is ondersteunend bedoeld en hoef je niet helemaal door te akkeren. Je haalt eruit wat je nodig hebt. 

We starten met een uitgebreide kick-off van 3 uur waarin we jouw klanten en strategisch productaanbod onder de loep nemen. Na de kick-off kan je direct aan de slag met de acties die ik in de projectmanagementtool Trello heb gezet. Daarna plannen we elke 2 weken een call van 45-60 minuten. Je mag me al je vragen mailen en appen, dus je hebt altijd een direct lijntje met mij. Loopt je vast, dan bel je me.

Dit programma is 100% gericht op exclusieve 1-op-1 begeleiding door mij, maar omdat het ook heel fijn is om samen te sparren, zijn de masterclasses en masterminds met gelijkgestemde ondernemers.

Alle masterclasses en masterminds zijn naderhand terug te kijken, zodat je ook op een ander moment terug kunt kijken of luisteren.

Ik help je op weg en begeleid je intensief gedurende het proces. Je hebt me vijf dagen per week onder de knop voor al je vragen. Ik kijk alles voor je na, spar met je mee over je team, help je met slimmere bedrijfsprocessen en denk met je mee over marktkansen. Marketing, sales & bedrijfsvoering gaan hand in hand: als het op de ene plek niet stroomt, loopt de rest ook spaak. Ik houd je een spiegel voor, kijk kritisch mee naar bijvoorbeeld je aanbod (hoe is de verhouding tijd-omzet), upsell en we ontwerpen die geweldige klantreis . Alles is marketing en samen gaan we grote stappen zetten.

Je krijgt geen team; je krijgt mij. Ik check bij je in; je mailt en belt met mij. Ik houd bij waar je ongeveer in het programma bent en help je om jouw doelen te ‘halen’. Ik ben geen coach die je vragend de antwoorden laat vinden. Ik ben een marketingstrateeg en denk na over jouw marktkansen. Mocht je toch techniek-paniek krijgen dán heb ik een team experts die je kunnen helpen.

De online leeromgeving heb ik ontwikkeld om snel tot een sterke positionering, aanbod, jaarplan en lanceerplanning te komen. Daarna gaan we meteen de diepte om je marketing- en salesprocessen te optimaliseren.

De online omgeving mag je zien als een bibliotheek vol handige templates (bijvoorbeeld voor je website pagina’s), SEO strategie voor Google, social media advertentie technieken en e-mailfunnel-voorbeelden. Speciaal ontwikkeld om jou ook na het programma de tools en handvatten te geven om door te pakken. Je houdt tenminste twee jaar toegang tot de omgeving die ik blijf updaten. 

Inhoud online omgeving

Benieuwd waar de modules over gaan? Klik op het plus-symbool om dit te lezen!

Wie je bent en waarom je dit bent gaan doen, maakt dat mensen bij jou willen kopen en niet bij een ander. Door jouw verhaal te delen, ontstaat er herkenning, vertrouwen en verbinding. Mensen doen namelijk graag zaken met mensen: Human-to-Human (H2H). Jouw verhaal vormt dus een cruciaal onderdeel van het fundament van jouw bedrijf en hoe anderen jouw bedrijf ervaren. In deze module ga je aan de slag met jouw verhaal en de reden waarom je dit bedrijf bent begonnen.

Veel ondernemers denken vanuit hun aanbod, terwijl hun klant vaak op zoek is naar een oplossing voor een probleem, frustratie of verlangen. Maar om die oplossing te kunnen ontcijferen, moet je heel precies weten wie jouw klant is. Als je precies weet wie het liefst bij jou koopt, wordt het veel makkelijker om je boodschap daarop af te stemmen en deze persoon keer op keer in het hart te raken. Daarom gaan we in deze module op zoek naar jouw ideale klant.

Wist je dat jouw klanten zich vaak al in je directe omgeving bevinden? Daarom ga jij in deze module aan de slag met jouw unieke pitch op basis van de oplossing die je komt brengen: jouw klantbelofte. Wat krijgen jouw klanten concreet van je? Waarop positioneer je jezelf? Een pitch die je zó uit je mouw schudt, zelfs als je op een feestje staat. Eentje die je helpt om jouw ideale klant meteen te overtuigen en die je op jouw online kanalen kunt uitdragen.

Het hebben van een logisch aanbod dat uit meerdere lagen bestaat, is iets wat bijna elke ondernemer ontzettend lastig vindt. Eigenlijk verkopen ze het liefst hun favoriete grootste product, omdat daar al hun kennis en kunde samenkomt. Helaas is niet iedereen mentaal en financieel klaar voor dat grootste aanbod. Daarom gaan we in deze module aan de slag met jouw strategische aanbod waarmee je je klanten helpt om het voor hen juiste aanbod te kiezen.

De volgende stap is het inrichten van jouw salesfunnels. Een salesfunnel is eigenlijk een onzichtbaar verkoopteam dat toekomstige klanten (leads) helpt keuzes te maken in jouw winkel of bedrijf. Een deel van dit verkoopproces kunnen we automatiseren en dat is waar je consistent klanten uithaalt. Ik leer je wat een salesfunnel is en hoe je deze kunt opzetten. Natuurlijk staan we ook uitgebreid stil bij de verschillende soorten salesfunnels zoals de e-mailfunnel. Hoe bouw je deze op en waarvoor?

Jouw aanbod staat als een huis, je kent je ideale klant en je weet welke salesfunnels je nodig hebt. Dan is het nu tijd om de klantreis in kaart te gaan brengen. De klantreis is een marketingmodel dat je zowel voor campagnes als bedrijfsbreed kunt inzetten. In dit programma zetten we de klantreis bedrijfsbreed neer, zodat je een plan hebt voor iedere fase waarin een klant zich bevindt. De klantreis vormt daarmee jouw unieke marketingstrategie. Jouw marketingplan is klaar!

Wist je dat…bezoekers jouw webpagina maar 5 tot 10 seconden aandacht gunnen en dat de meeste bezoekers maar 16% van de inhoud van een webpagina lezen? Daarom gaat deze module over ijzersterke webpagina’s maken, zodat jouw bezoekers betrokken blijven en snel tot gewenste actie overgaan. Hoe richt je jouw homepage in, hoe bouw je een goede salespagina waar direct verkopen uitkomen en hoe schrijf je aantrekkelijke teksten? 

Veel ondernemers hebben een mooie website, maar weten niet hoe ze deze vindbaar kunnen maken voor Google. Google heeft in Nederland en België een marktaandeel van 95,5% en is daarmee de belangrijkste zoekmachine. Een goede webpagina kan jarenlang een vaste positie in Google behouden en iedere maand nieuwe bezoekers opleveren. Specifiek zijn en consequent een aantal belangrijke SEO (Search Engine Optimisation) regels hanteren, zijn hierbij de sleutel tot succes.

Bijna alle ondernemers weten dat ze iets met social media moeten, maar lopen tegen vragen aan als: welk kanaal kies ik, hoe krijg ik meer volgers en wat ga ik dan delen? Deze module gaat over het opzetten van een sterke communicatiestrategie voor social media. Met behulp van relevante onderwerpen leert jouw ideale klant je te vertrouwen en ontstaat een band tussen jullie. Ook bevat deze module de extra BONUS module ‘Handleiding voor social media’. Welk kanaal kies je en welke regels gelden er per kanaal?

Adverteren op social media vinden veel ondernemers spannend. Toch is het een effectieve manier om snel je bereik te vergroten en je aanbod te vermarkten. Bovendien leer je door te testen met verschillende boodschappen ook waar jouw potentiële klant warm van wordt en wat niet zo goed werkt. De resultaten zullen je verrassen. In deze module leer je hoe je advertenties en story’s maakt voor Facebook en Instagram die leads genereren. Hoe bouw je een advertentie op? Hoeveel tekens mag je gebruiken en welke doelgroepen ga je targetten?

Tijd voor de verkoop! Maar…hoe ver van tevoren begin je eigenlijk met het aankondigen van een nieuw product, concept of (online) event? Welke tools kan je hiervoor inzetten en wat mag je absoluut niet vergeten? Hoe voer je een salesgesprek? Veel ondernemers zijn zó lang bezig met de voorbereidingen, dat er nog nauwelijks tijd is om de daadwerkelijke lancering te doen met tegenvallende resultaten als gevolg. Zonde! Dat is verleden tijd. Ik deel mijn stappenplan voor een succesvolle lancering.

Met een grote fanclub heb je helemaal geen marketing meer nodig, dus maak van je klant een fan! Ondersteun, help en blijf betrokken. Laat zien dat je jouw klant begrijpt en er voor hem of haar bent. Veel bedrijven focussen vooral op het verkooptraject, maar weten niet dat het echte verkopen pas NA de koop begint. Dat start namelijk de fase waarin jij je klant kunt verrassen met je service en je kennis. Zo kweek je ambassadeurs die bij je blijven. CoolBlue is een mooi voorbeeld hiervan met hun credo ‘alles voor een glimlach’. In deze module laat ik je zien hoe je dit doet en hoe je dit zelfs kunt automatiseren.

Gaan we samen van start?

Is het 1:1 Marketing Programma iets voor jou? Laat dan je gegevens achter voor een kennismakingsgesprek. Ik neem binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ook zelf een kennismakingsgesprek inplannen via mijn online planner Calendly.

De investering bedraagt 4995,- exclusief BTW (of in vier termijnen van 1250,-).

Scroll naar boven