Marketingstrategie traject voor ondernemers met producten of concepten

Meer klanten en omzet met jouw eigen marketingstrategie

Marketing Strategie Traject

Wil je meer bereik, meer klanten en meer omzet, maar vind je het lastig om te bepalen welke marketingstrategie je hiervoor inzet? Krijg je het idee dat je te weinig focus en structuur hebt bij wat je doet? Laat mij je dan helpen.

Leer in 12 weken alles wat je moet weten om jouw eigen effectieve marketingstrategie te ontwikkelen.

Dit traject is voor ondernemers die al een tijdje ondernemen en een concreet marketingplan willen waarmee ze zelf verder kunnen. Ondersteund door mijn jarenlange marketingervaring, praktische online omgeving, groepscoaching én 1-op-1 sessies gaan we samen aan de slag.

Als je eenmaal de marketingcode hebt gekraakt en een concreet plan in handen hebt, gaat alles vanzelf makkelijker.

Dit traject start op 8 februari 2021 en eindigt op 30 april 2021. De vorige editie zat vol. Onderaan deze pagina kan je je vrijblijvend aanmelden en alvast jouw plek reserveren. Samen plannen we een videocall om te kijken of we een wederzijdse klik hebben.

Ben jij zelfstandig ondernemer en zit je in een fase waarin je redelijk omzet draait, maar voel je dat er meer inzit? Wil jij groeien, maar niet door harder te werken?

✓ Je hebt al een aantal jaar een eigen bedrijf en het bevalt je prima. Mensen weten je te vinden, opdrachten komen redelijk ‘vanzelf’, maar het gaat wel wat ad hoc. Alles komt tegelijk of het is rustig. In de drukke periodes werk je je het licht uit de ogen en in de rustige periodes geniet je van je gezin en hobby’s. Je vraagt je af of het allemaal niet wat meer geleidelijk kan gaan.

✓ Je bent gewend om hard te werken. 40+ weken zijn jou zeker niet vreemd, dus de wilskracht om hier iets van te maken is er. Maar je bent op een punt gekomen dat je het anders wilt aanpakken: zelf de regie over je agenda houden, meer vrije tijd, slimmer werken én de juiste klanten aantrekken. Klanten die jouw passie voelen en er onderdeel van willen uitmaken.

✓ Bedrijfsmatig heb je het grotendeels op de rit, maar die marketing…aaargghhh! Jeetje zeg, wat valt dat tegen. Nieuwe tijden roepen om online marketing, maar het trekt je totaal niet en bovendien weet je niet waar te beginnen.

✓ Je hebt een website waar je al veel tijd, geld en energie in hebt gestoken en bent al redelijk actief op social media. Het kost je meer tijd dan verwacht en je twijfelt of datgene wat je doet wel zinvol is. Af en toe grijpt het je naar de keel. Als reactie daarop ga je weer aan je aanbod of je website sleutelen.

✓ Je vindt online marketing overweldigend. Social media, Google vindbaarheid, online adverteren, communicatie strategie en e-mailmarketing: wat moet je ermee? Je hebt al wat kleine cursussen gevolgd, maar weet niet hoe je al deze kennis in de praktijk moet brengen.

✓ Tegelijkertijd weet je ook dat je slim en zelfstandig genoeg bent om jouw marketing zelf te doen. Je weet ook dat je iets moois in handen hebt, maar je hebt nog regelmatig last van negatieve stemmen die je (vooral op gebied van marketing en sales) tegenhouden. Super irritant, want het kost je alleen maar tijd en nodeloze energie.

Komt dit jou bekend voor?
Dan is het Marketing Strategie Traject iets voor jou. Dit traject is speciaal ontwikkeld voor ondernemers zoals jij die in korte tijd willen groeien. Je wilt jouw passie vertalen naar commercieel succes, maar wél in een vorm die bij je past: online én offline. Gedurende 12 weken werken we samen aan jouw unieke marketingstrategie, zodat je consistent meer klanten en omzet binnenhaalt.

Als je ergens voor gaat, loop je het risico te verliezen. Als je niets doet, heb je al verloren.​

- Barack Obama
C icoon

Waarom dit traject?

Je bent ooit met een bepaalde visie jouw mooie bedrijf gestart. Niemand die je nog zegt wat je moet doen, geen politiek gedoe meer en nog belangrijker: zelf je tijd indelen.

Je bent graag in je bedrijf bezig en wilt zoveel mogelijk klanten helpen. Het liefst ben je dan ook niet teveel tijd kwijt aan administratie of marketingdingen. Zodra je jouw laptop openklapt, wil je meteen productief zijn. Sneller, slimmer en efficiënter werken zijn hierbij jouw toverwoorden.

Je bent de steunpilaar voor velen, maar het zou ook wel eens fijn zijn als iemand jóu helpt bij het maken van keuzes. Iemand die met je meedenkt, meeleest en eerlijk aangeeft of je op de goede weg bent…of niet.

In dit traject combineer ik mijn bewezen marketingformule met groepscoaching en 1-op-1 strategiesessies. Ik begeleid je gedurende het gehele traject en geef je mailsupport voor al je vragen. Stapsgewijs ontwikkel jij zelfstandig jouw eigen unieke marketingstrategie.

Je begint met het fundament van jouw bedrijf. Wat is jouw missie en wat kom je brengen? Daarin schuilt jouw goud, jouw authenticiteit! Welk type klant past daarbij? Hoe creëer je een strategisch aanbod dat uit verschillende lagen bestaat met voor ieder wat wils? Een aanbod dat bestaat uit producten en diensten die perfect in elkaar grijpen, zodat het ook logisch voelt voor jouw klanten?

Vervolgens ga je aan de slag met de invulling van jouw eigen marketingstrategie waarmee je klanten aantrekt die ook bij je blijven terugkomen. Ik leer je hoe je hen stapsgewijs kunt overtuigen om voor jou te kiezen en hoe je hen zó goed helpt dat ze jouw ambassadeur worden en reclame voor je maken. Het draait tegenwoordig allemaal om kennen, gunnen en vertrouwen. Je wilt van jouw klant een fan maken en ik leer je hoe je dit doet.

Aan het eind van het traject heb je een marketingplan in handen, staat jouw marketingstrategie als een huis én kan jij vol trots en zelfvertrouwen voor je business gaan staan! 😉

C icoon

Door jouw aanmoediging werd mij duidelijk dat ik mijn WAAROM van BFeminine mag delen, omdat het heel waardevol kan zijn voor alle vrouwen. Jouw onvoorwaardelijke geloof in mij en BFeminine is zo belangrijk voor mij geweest. Het heeft voor mij veel betekend dat ik jou in Coronatijd heb leren kennen. Niet alleen op marketinggebied stond je voor me klaar maar ook met een luisterend oor in deze turbulente tijd. Je hebt veel kennis en ervaring en je bent heel waardevol in wat je doet. Je verwoordt zaken op een heldere en prettige manier en reageert snel op vragen.

— Yvonne Hubregtse
Eigenaresse, Bfeminine

Yvonne
C icoon

Door jouw aanmoediging werd mij duidelijk dat ik mijn WAAROM van BFeminine mag delen, omdat het heel waardevol kan zijn voor alle vrouwen. Jouw onvoorwaardelijke geloof in mij en BFeminine is zo belangrijk voor mij geweest. Het heeft voor mij veel betekend dat ik jou in Coronatijd heb leren kennen. Niet alleen op marketinggebied stond je voor me klaar maar ook met een luisterend oor in deze turbulente tijd. Je hebt veel kennis en ervaring en je bent heel waardevol in wat je doet. Je verwoordt zaken op een heldere en prettige manier en reageert snel op vragen.

— Yvonne Hubregtse
Eigenaresse, Bfeminine

Yvonne

Wat houdt het traject in?

Twaalf weken lang ga ik jou alles leren wat jij nodig hebt om jouw aanbod succesvol te vermarkten. Ik leer je hoe je van potentiële klanten betalende klanten maakt en hoe je nieuwe klanten aantrekt. Dit is wat er concreet in het traject zit:

Een groepskickstart van 1,5 uur. Je kunt kiezen voor 11 februari of 16 februari 2021 van 9.30-11.00 uur. Tijdens deze online kickstart staan we uitgebreid stil bij jouw ideale klant en hoe je een strategisch aanbod creëert. Waaruit bestaat zo'n aanbod en waarmee zijn je klanten écht geholpen? Vooraf heb je een uitgebreide vragenlijst ingevuld en we hebben elkaar gesproken tijdens de matchcall, dus ik weet precies wat er bij jou speelt. Na de kickstart ga je aan de slag met de modules en bijbehorende opdrachten.

Je hebt 3x met mij een online 1-op-1 strategiesessie van 45 minuten. Jij bepaalt vooraf waar je het over wilt hebben. Vervolgens gaan we samen aan de slag.

Tijdens dit traject zijn er vier online masterclasses van een uur (inclusief opnamen). Drie masterclasses worden door mijzelf gegeven en gaan over de thema's: social media, goede salespagina & salesfunnel en succesvol je aanbod vermarkten. Één masterclass wordt gegeven door Mirjam Beek. Mirjam is mindset expert en heeft een eigen coachingpraktijk voor ondernemers. Opnamen van de masterclasses worden naderhand met de groep gedeeld.

Er zijn twee live Q&A's waarin je me alles mag vragen waar je op dat moment tegenaan loopt.

Je krijgt toegang tot een online omgeving waarin je alle kennis vindt om een succesvolle marketingstrategie te ontwikkelen. In deze leeromgeving heb ik mijn marketingkennis samengevoegd tot 10 overzichtelijke modules (t.w.v. € 749). De modules bestaan uit praktische uitlegvideo's, tekst voor wie graag leest en invulbare werkboeken met opdrachten. Kennis krijgen is één, maar het ook in de praktijk brengen, is hele andere koek. Daarom krijg je tijdens het traject persoonlijke feedback via e-mail op de werkboeken en opdrachten die je inlevert.

Tegen het eind van het traject is er op 15 april een live-dag (mits haalbaar i.v.m. de Corona-maatregelen) waarbij je alle deelnemers ontmoet en inzichten met elkaar deelt. Mocht het live niet door kunnen gaan, dan zal de dag online plaatsvinden.

In een besloten LinkedIn groep waarin ik elke week een video-boodschap, inzichten en de nieuwste trends op marketinggebied met je deel, kan je sparren met andere gelijkgestemde ondernemers. Samen maak je sneller keuzes en het support van een groep gelijkgestemden is super waardevol!

Je krijgt ook toegang tot de BONUS modules 'Handleiding voor social media' en 'Jouw doelen en marketingplan' inclusief goalplanner en cijferdashboard met een totale waarde van € 299.

Praktische informatie
Het Marketing Strategie Traject duurt 12 weken. De 2020-editie zat vol, maar op 8 februari 2021 start een nieuwe groep en hiervoor kan je vrijblijvend een plek reserveren. Klik op de button om naar het contactformulier te gaan en je gegevens achter te laten voor een matchcall. Ik neem op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.

De investering bedraagt € 1.497 exclusief BTW (€ 1.811,37 inclusief BTW) of € 499 exclusief BTW per maand (3 maanden in totaal).

Hiervoor krijg je:
✓ 12 weken traject
✓ Online groepscoaching
✓ 3 online 1-op-1 calls van 45 minuten
✓ 4 masterclasses en 2 live Q&A’s
✓ Mailsupport voor al je vragen
✓ 10 online modules t.w.v. € 749
✓ 2 bonus modules incl. goalplanner t.w.v. € 299
✓ 1 livedag op locatie op 15 april (indien mogelijk)
✓ toegang tot een besloten LinkedIn groep

mirjam

Over mindset-expert Mirjam
Nadat Mirjam jarenlang voor grote corporates in o.a. de bankwereld werkte, ontdekte ze dat ze over de gave beschikt om mensen te helpen met het versterken van hun mindset. Je mindset is één van de belangrijkste dingen als ondernemer. Hoe jij je voelt, straalt af op je bedrijf en dus ook op het succes daarvan. In het traject verzorgt Mirjam 1 online masterclass over mindset.

Hoe ziet het traject eruit?

Benieuwd waar de modules over gaan? Klik op het plus-symbool om dit te lezen!

Wie je bent en waarom je dit bent gaan doen, maakt dat mensen bij jou willen kopen en niet bij een ander. Door jouw verhaal te delen, ontstaat er herkenning, vertrouwen en verbinding. Mensen doen namelijk graag zaken met mensen: Human-to-Human (H2H). Jouw verhaal vormt dus een cruciaal onderdeel van het fundament van jouw bedrijf en hoe anderen jouw bedrijf ervaren. In deze module ga je aan de slag met jouw verhaal en de reden waarom je dit bedrijf bent begonnen.

Veel ondernemers denken vanuit hun aanbod, terwijl hun klant vaak op zoek is naar een oplossing voor een probleem, frustratie of verlangen. Maar om die oplossing te kunnen ontcijferen, moet je heel precies weten wie jouw klant is. Als je precies weet wie het liefst bij jou koopt, wordt het veel makkelijker om je boodschap daarop af te stemmen en deze persoon keer op keer in het hart te raken. Daarom gaan we in deze module op zoek naar jouw ideale klant.

Het hebben van een logisch aanbod dat uit meerdere lagen bestaat, is iets wat bijna elke ondernemer ontzettend lastig vindt. Eigenlijk verkopen ze het liefst hun favoriete grootste product, omdat daar al hun kennis en kunde samenkomt. Helaas is niet iedereen mentaal en financieel klaar voor dat grootste aanbod. Daarom gaan we in deze module aan de slag met jouw strategische aanbod waarmee je je klanten helpt om het voor hen juiste aanbod te kiezen.

De volgende stap is het inrichten van jouw salesfunnels. Een salesfunnel is eigenlijk een onzichtbaar verkoopteam dat toekomstige klanten (leads) helpt keuzes te maken in jouw winkel of bedrijf. Een deel van dit verkoopproces kunnen we automatiseren en dat is waar je consistent klanten uithaalt. Ik leer je wat een salesfunnel is en hoe je deze kunt opzetten. Natuurlijk staan we ook uitgebreid stil bij de verschillende soorten salesfunnels zoals de e-mailfunnel. Hoe bouw je deze op en waarvoor?

Wist je dat…bezoekers jouw webpagina maar 5 tot 10 seconden aandacht gunnen en dat de meeste bezoekers maar 16% van de inhoud van een webpagina lezen? Daarom gaat deze module over ijzersterke webpagina’s maken, zodat jouw bezoekers betrokken blijven en snel tot gewenste actie overgaan. Hoe richt je jouw homepage in, hoe bouw je een goede salespagina waar direct verkopen uitkomen en hoe schrijf je aantrekkelijke teksten? 

Veel ondernemers hebben een mooie website, maar weten niet hoe ze deze vindbaar kunnen maken voor Google. Google heeft in Nederland en België een marktaandeel van 95,5% en is daarmee de belangrijkste zoekmachine. Een goede webpagina kan jarenlang een vaste positie in Google behouden en iedere maand nieuwe bezoekers opleveren. Specifiek zijn en consequent een aantal belangrijke SEO (Search Engine Optimisation) regels hanteren, zijn hierbij de sleutel tot succes.

Bijna alle ondernemers weten dat ze iets met social media moeten, maar lopen tegen vragen aan als: welk kanaal kies ik, hoe krijg ik meer volgers en wat ga ik dan delen? Deze module gaat over het opzetten van een sterke communicatiestrategie voor social media. Met behulp van relevante onderwerpen leert jouw ideale klant je te vertrouwen en ontstaat een band tussen jullie. Ook bevat deze module de extra BONUS module ‘Handleiding voor social media’. Welk kanaal kies je en welke regels gelden er per kanaal?

Adverteren op social media vinden veel ondernemers spannend. Toch is het een effectieve manier om snel je bereik te vergroten en je aanbod te vermarkten. Bovendien leer je door te testen met verschillende boodschappen ook waar jouw potentiële klant warm van wordt en wat niet zo goed werkt. De resultaten zullen je verrassen. In deze module leer je hoe je advertenties en story’s maakt voor Facebook en Instagram die leads genereren. Hoe bouw je een advertentie op? Hoeveel tekens mag je gebruiken en welke doelgroepen ga je targetten?

Tijd voor de verkoop! Maar…hoe ver van tevoren begin je eigenlijk met het aankondigen van een nieuw product, concept of (online) event? Veel ondernemers zijn zó lang bezig met de voorbereidingen, dat er nog nauwelijks tijd is voor de daadwerkelijke lancering met tegenvallende resultaten als gevolg. Zonde! Dat is verleden tijd. Ik deel mijn stappenplan voor een succesvolle lancering en hoe je met gemak kunt verkopen. Doordat jij jouw klant zó goed helpt, word deze persoon ambassadeur van jouw bedrijf.

Jouw aanbod staat als een huis, je kent je ideale klant en je weet welke marketingtools je nodig hebt. Dan is het nu tijd om de klantreis in kaart te gaan brengen. De klantreis is een marketingproces die mensen helpt om van volger naar klant te gaan. Aan de hand van de vier fases: zichtbaar worden, overwogen worden, kopen en verzorgen, maak je een plan voor iedere fase waarin een volger of klant zich bevindt. De klantreis vormt daarmee jouw unieke marketingstrategie. Jouw marketingplan is klaar!

Na dit traject:

kan jij precies uitleggen 'waarom' je bent gaan ondernemen en heb jij de perfecte pitch waardoor iedereen onthoudt wat je doet.

weet je haarfijn welke frustraties en verlangens jouw ideale klanten hebben, zodat je jouw boodschap scherp hebt en jouw aanbod hier naadloos op aansluit.

staat jouw website als een huis en haalt deze vanzelf nieuwe leads binnen met een goede Google strategie en ijzersterke webpagina's.

weet jij welke online kanalen jij gaat inzetten om klanten aan te trekken en hoe je aansprekende berichten schrijft waar mensen met veel plezier op reageren.

weet jij jouw klanten in hun hart te raken met relevante storytelling in al je uitingen.

pak jij jouw expertstatus en bouw je aan vertrouwen met een mix van online én offline marketingtools die bij je passen.

heb jij een lanceringsplan klaarliggen voor jouw aanbod en hoef je nooit meer te stressen over de planning en wat je moet delen.

heb jij een mooie follow-up bedacht waarmee je iedereen die bij jou heeft gekocht nog even extra aandacht geeft.

kan jij de unieke klantreis die klanten bij jou doorlopen op 1 A4 uittekenen en heb je een marketingplan waar je maanden mee vooruit kunt.

telefoon met modules traject

Marketing is geen talent. Marketing kan je leren.

- Mitchel van Duuren
C icoon

En nu?

Je kunt nu twee dingen doen.

Je kunt besluiten om hier niet aan deel te nemen. Je hebt inmiddels je eigen manier gevonden in het ondernemen en accepteert dat jouw agenda vooral op afroep wordt ingevuld. Dat is natuurlijk helemaal aan jou en dat begrijp ik heel goed. Jouw huidige uur-factuur methode of huidige verdienmodel is overzichtelijk en je weet ongeveer wel hoe de geldstomen gaan.

I’ve been there. Maar weet je, je hebt ook een missie en dat is zoveel mogelijk mensen helpen. Eigenlijk zijn we allemaal wereldverbeteraars. We proberen elk op onze eigen manier ons steentje bij te dragen. Maar als je ook naar een minder ad hoc bestaan verlangt, lees dan even verder.

Het wordt namelijk sowieso lastig. Of je nu op de huidige manier blijft draaien en veel moet bijsturen (al dan niet overheid-gestuurd). Of als je mijn methode omarmt, waarbij ik je ga laten zien hoe je op een andere manier jouw bedrijf runt. Either way gaat je systeem tegenspartelen. Het zijn onrustige tijden en de nieuwe methoden zijn in eerste instantie overweldigend.

Maar daarom doe je het niet alleen. In dit groepstraject heb je een direct lijntje met mij en een groep gelijkgestemde ondernemers die jou steunen en feedback geven. Zie het als een investering in jezelf. Je hoeft het niet meer alleen te doen. Een van mijn vorige deelnemers noemde het zelfs ‘een cadeautje voor zichzelf’. En zo zie ik het ook.

Marketing is geen talent. Marketing kan je leren. Je toekomstige klanten zoeken naar een oplossing die jij biedt, terwijl jij twijfelt over je marketing. Zet dus gewoon je schouders eronder en start met dit traject. En die onzekerheden over je huidige website, je aanbod en je social media, die nemen we weg tijdens dit traject. Jij kunt dit.

Om iets groots te bereiken heb je twee dingen nodig: een plan en net te weinig tijd.

- Leonard Bernstein
C icoon

Wat zeggen anderen?

referentie lucie mst
referentie jelle strategiesessie
referentie tineke
referentie hans
referentie yvonne

Nog even voorstellen...

Hi, ik ben Christel Verbiesen en ik woon met manlief en twee dochters in Malden, Gelderland. Ik kom uit Nijmegen en ja, ik spreek ook Nimweegs 😊. De Vierdaagse is mijn favoriete week van het jaar.

Al ruim 14 jaar ben ik al in de ban van marketing en marketingstrategieën. Eerst in loondienst en inmiddels ook alweer 10 jaar als zelfstandig ondernemer met mijn eigen marketingbureau. Als marketingstrateeg heb ik zowel nationale als internationale B2B-bedrijven aan miljoenen extra omzet geholpen met marketingcampagnes en productlanceringen.

Toen door de Corona-crisis grote klussen werden geannuleerd, hielp ik een aantal zelfstandig ondernemers-in-nood belangeloos met hun marketingvraagstuk. Ik vond dat zó fantastisch dat ik besloot hiermee door te gaan. Sindsdien help ik, naast grote bedrijven, ook zelfstandig ondernemers om hun unieke marketingstrategie te ontwikkelen.

Ik heb zelf altijd ‘goed gedraaid’ als zelfstandig ondernemer, maar ik kwam altijd uren tekort. Het uur-factuur model werkte niet meer voor mij, want hoe kon ik meer mensen helpen zonder nóg meer uren te draaien? Ik moest te vaak ‘nee’ verkopen en dat voelde niet tof.

Daarom heb ik mijn bedrijf omgegooid en nu help ik ervaren ondernemers zoals jij hoe je meer omzet en meer klanten kunt krijgen door marketing makkelijk te maken én door te automatiseren. Je kunt next level gaan zonder onder de werkdruk te bezwijken. Het geheim: marketing slim inzetten en processen automatiseren.

Ik ben ongelooflijk verliefd op mijn vak en heb één missie: marketing makkelijk maken.

Christel Verbiesen grafitti wand
Christel Verbiesen Honig complex

If opportunity doesn’t knock, build a door

- Milton Berle
C icoon

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit traject geschikt?
Dit traject is speciaal voor de zelfstandig ondernemer die al een aantal jaren onderneemt. Je hebt een eigen zaak en/of een geweldig (online) product of concept. Denk hierbij aan een winkel of webshop met artikelen, fotografie & videografie, interieur & design, musici en zakelijke dienstverlening. Zit jouw ‘aanbod’ hier niet tussen, stuur me gerust een berichtje om te kijken of we een match hebben.

Voor wie is dit traject minder geschikt?
Als je therapeut, spiritueel coach of hulpverlener bent, is dit traject minder geschikt. Ook als je een coachachtig type zoekt die je continu vragen stelt en jou zelf de antwoorden laat vinden, ben ik helaas niet jouw marketingvrouw. Mijn kracht ligt in het vermarkten van producten en concepten op basis van een krachtig marketingfundament. Ik ben iemand die jou leert hoe je marketing voor je kunt laten werken en vertel je ook wat werkt en wat niet. Ik support je en zorg dat je met een flinke dosis zelfvertrouwen verder kunt. Voor puur mindset & lifecoaching zijn er hele fijne andere mensen waarmee ik je met alle plezier in contact breng.

Wat is de investering?
De investering bedraagt € 1.497 exclusief BTW (€ 1.811,37 inclusief BTW). Je mag ook in 3 termijnen van € 499 exclusief BTW per maand betalen. Hiervoor krijg je: groepscoaching en 1-op-1 coaching, masterclasses en live Q&A’s, 4 dagen per week mailsupport van mij, een online omgeving met 10 online modules, 2 bonus modules, 1 livedag op locatie en toegang tot een besloten LinkedIn groep met gelijkgestemde ondernemers.

Hoeveel tijd gaat me dit kosten? Ik ben best druk al.
Juist door hier tijd voor in te plannen, zul je zien dat het je gewoon lukt; ondanks alle drukte. Zie het als een cadeautje voor jezelf om naar een volgende fase in je business te kunnen groeien. Mijn advies is om een aantal uur per week vrij te maken hiervoor. Zo weet je zeker dat je genoeg tijd hebt voor de theorie (max. 30 min.) en het uitwerken van de opdrachten.

Hoeveel 1-op-1 coaching zit er in dit traject?
Vooraf hebben we een uitgebreide matchcall gehad waarin we je zakelijke en privé doelen hebben besproken. Tijdens het traject heb je heb je een drie keer een online 1-op-1 strategiesessie van
45 minuten met mij. Deze kan je inplannen wanneer je zelf wilt. Je krijgt mailsupport voor al je vragen en voor de opdrachten die je inlevert, dus je hebt altijd een direct lijntje met mij. Je zult zien dat de online omgeving ook al veel van jouw vragen zal beantwoorden. Alle theorie en templates die je nodig hebt, vind je daar. De rest is finetunen. En dat is soms lastig, maar daar help ik je natuurlijk bij

Zit er een groepselement in dit traject?
Dit traject is een groepstraject met gelijkgestemde ondernemers. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. In een besloten LinkedIn groep mag je al je vragen en inspiratie delen met de andere deelnemers. De ingevulde werkboeken en opdrachten stuur je per mail. Ik ga elke week live en deel mijn nieuwste inzichten met je. Er zijn in totaal 4 online masterclasses en 2 live Q&A’s via Zoom. Tijdens de live-dag op 15 april ontmoet je alle andere deelnemers en delen we samen onze inzichten en reis die we hebben afgelegd. Afhankelijk van de Corona-maatregelen kan het zijn dat de live-dag online plaatsvindt.

Wat als ik niet bij de masterclasses kan zijn?
No worries; heel herkenbaar 😉. De masterclasses zijn naderhand terug te kijken, zodat je ook op een ander moment terug kunt kijken of luisteren.

Wat mag je verwachten van de begeleiding?
Ik help je op weg en begeleid je gedurende het proces, maar je gaat zelfstandig aan de slag en creëert alles zelf. Op deze manier voorkom je namelijk ook dat je ‘besmet’ raakt door mijn manier van praten en handelen, terwijl jouw kracht in jouw eigen woorden en persoonlijke verhaal schuilt. Ik geef jou een sterk marketingfundament waarop je kunt bouwen. Daarna kan de leider in jezelf opstaan en dit mega-succesvol maken.

Gaan we samen van start?

Denk je dat het Marketing Strategie Traject iets voor jou is? Laat dan hieronder je gegevens achter. Ik neem op werkdagen binnen 24 uur contact met je op om een vrijblijvende videocall in te plannen en kennis te maken. Ik vind het namelijk super belangrijk dat we een wederzijdse klik hebben.

De nieuwe groep start op 8 februari 2021 en het traject loopt tot en met 30 april 2021. De investering bedraagt € 1.497 exclusief BTW (of in 3 termijnen à € 499).

Scroll naar top