In 12 weken meer klanten en omzet met een heldere strategie en een concreet plan

Marketing Strategie Traject

Vind jij marketing maar ingewikkeld? Word je kierewiet van al je ideeën, onafgemaakte plannen en lijstjes-van-lijstjes?

Laat mij je helpen. Ik spot in no-time waar het onderscheidende vermogen en de gouden kansen liggen voor jouw bedrijf.

Ik help je om keuzes te maken. Eindelijk een matchende klantgroep, een sterk aanbod waar je goed aan verdient en een actieplan voor de juiste boodschap op het juiste moment.

Dit traject is voor ervaren ondernemers die een concreet marketingplan willen waarmee ze zelf verder kunnen.

Ondersteund door mijn jarenlange ervaring, 1-op-1 sessies, groepssessies en praktische online omgeving gaan we samen aan de slag. Let's do this!

Op 17 januari 2022 start er een nieuwe ronde.

christel verbiesen marketingstrateeg

Zit je in een fase waarin je redelijk omzet draait, maar wil je jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen?

✓ Je hebt al enige tijd een eigen bedrijf en het bevalt je prima. Mensen weten je te vinden, maar het gaat wel ad hoc. Een continue klantenstroom heb je niet. Alles komt tegelijk of het is rustig.

✓ Je bent gewend om hard te werken, maar je wilt het anders aanpakken. Zelf de regie over je agenda houden, meer vrije tijd, slimmer werken én de juiste klanten aantrekken die bij je terugkomen.

✓ Bedrijfsmatig heb je het op de rit, maar die marketing en sales! Jeetje zeg, wat valt dat tegen. Wat kies je, waar begin je en wat moet je vertellen?

✓ Je hebt een website waar je veel tijd en geld in hebt gestoken en bent ook actief op social media. Het kost alleen meer tijd dan verwacht en je twijfelt of dat wat je doet wel zinvol is. Voor je gevoel blijf je maar sleutelen, maar het brengt je geen nieuwe klanten.

✓ En dan zijn er nog al die andere mogelijkheden: Google, online adverteren, e-mailmarketing, funnels, evenementen, webinars en PR. Wat kies je?

✓ Lang ben je er van weggelopen, maar je weet ook dat je jouw marketing naar een hoger niveau mag nu. Je volgde cursussen erover, maar al die kennis brengt nog meer ruis. Bovendien heb je nog ik-weet-niet-hoeveel DIY-cursussen liggen die je niet hebt gekeken. 

Komt dit jou bekend voor?
Dan is het Marketing Strategie Traject iets voor jou. Dit traject is speciaal ontwikkeld voor ondernemers zoals jij die in korte tijd willen groeien door de juiste keuzes te maken. Meer focus en structuur en meer klanten!

Gedurende 12 weken werken we samen aan jouw unieke marketingstrategie, zodat je consistent meer klanten en omzet binnenhaalt. 

C icoon

Door jouw aanmoediging werd mij duidelijk dat ik mijn WAAROM van BFeminine mag delen, omdat het heel waardevol kan zijn voor alle vrouwen. Jouw onvoorwaardelijke geloof in mij en BFeminine is zo belangrijk voor mij geweest. Het heeft voor mij veel betekend dat ik jou in Coronatijd heb leren kennen. Niet alleen op marketinggebied stond je voor me klaar maar ook met een luisterend oor in deze turbulente tijd. Je hebt veel kennis en ervaring en je bent heel waardevol in wat je doet. Je verwoordt zaken op een heldere en prettige manier en reageert snel op vragen.

Yvonne
Yvonne Hubregtse
Eigenaresse, Bfeminine
C icoon

“Door jouw aanmoediging werd mij duidelijk dat ik mijn WAAROM van BFeminine mag delen, omdat het heel waardevol kan zijn voor alle vrouwen. Jouw onvoorwaardelijke geloof in mij en BFeminine is zo belangrijk voor mij geweest. Het heeft voor mij veel betekend dat ik jou in Coronatijd heb leren kennen. Niet alleen op marketinggebied stond je voor me klaar, maar ook met een luisterend oor in deze turbulente tijd. Je hebt veel kennis en ervaring en je bent heel waardevol in wat je doet. Je verwoordt zaken op een heldere en prettige manier en reageert snel op vragen.”

Yvonne
Yvonne Hubregtse
Eigenaresse, Bfeminine

Waarom dit traject?

Je bent ooit met een bepaalde visie jouw mooie bedrijf gestart. Niemand die je nog zegt wat je moet doen, geen politiek gedoe meer en nog belangrijker: zelf je tijd indelen. Je bent graag in je bedrijf bezig en wilt zoveel mogelijk klanten helpen. Maar aan marketing en sales doe je veel te weinig. Het is tijd voor verandering!

✓ Je wilt jouw passie vertalen naar commercieel succes, maar wél in een vorm die bij je past: zowel online als offline. Je gelooft niet in one-size-fits-all trucjes. Het past niet bij jou, niet bij je bedrijf en niet bij je klanten.

✓ Je wilt een authentieke marketingstrategie waar je ook zelf ‘aan’ van gaat. Waarvan je zin krijgt om deze uit te voeren. Eentje waarmee je je concullega’s van hun sokken blaast.

✓ Je wilt iemand aan je zijde die je begeleidt hierbij en met je meedenkt, zodat je het niet allemaal alleen hoeft te doen. Dat heb al je geprobeerd en daar ben je nu wel klaar mee.

Elke strategie begint met een fundament

In dit traject combineer ik mijn bewezen marketingmethode met 1-op-1 sessies en groepscoaching. Ik begeleid je gedurende het gehele traject en beantwoord al je vragen.

Stapsgewijs ontwikkel jij jouw persoonlijke marketingstrategie. Je begint met het fundament van jouw bedrijf: jijzelf. Waarom doe jij wat je doet? Waarin ben je super goed en wat doe je met plezier?

Daarin schuilt jouw goud: jouw ijzersterke positionering. Welk type klant past bij jou? Hoe creëer je een strategisch aanbod waarmee je goed verdient? Ik leer je hoe je klanten aantrekt die écht bij je passen, bij je terugkomen en anderen over jou vertellen.

Aan het eind van het traject heb je een concreet marketingplan op 1 A4 in handen waarop voor een heel jaar staat wat je gaat promoten, wanneer en hoe. Ik gebruik hem zelf ook en het werkt heerlijk!

Zo creëer je een consistente stroom aan klanten én kan jij vol zelfvertrouwen voor je business gaan staan, omdat jouw marketing staat als een huis.

Als je ergens voor gaat, loop je het risico te verliezen. Als je niets doet, heb je al verloren.​

- Barack Obama
C icoon

Wat houdt het traject in?

Twaalf weken lang ga ik jou alles leren wat jij nodig hebt om jouw aanbod succesvol te vermarkten. Ik leer je hoe je potentiële klanten omzet naar betalende klanten en hoe je nieuwe klanten aantrekt. Op 17 januari 2022 start er weer een nieuwe ronde. Dit is wat het traject inhoudt:

Er is een online groepskickstart van 1,5 uur op 27 januari van 9.30 tot 11.00 uur. Tijdens deze online kickstart staan we uitgebreid stil bij jouw ideale klant en hoe je een strategisch aanbod creëert. Waaruit bestaat zo'n aanbod en waarmee zijn je klanten écht geholpen? Vooraf heb je een uitgebreide vragenlijst ingevuld en we hebben elkaar gesproken tijdens de matchcall, dus ik weet precies wat er bij jou speelt. Na de kickstart ga je aan de slag met de modules en bijbehorende opdrachten.

Je hebt 2x een online 1-op-1 sessie van 45 minuten met mij over jouw droombedrijf, ideale klant, strategisch aanbod, omzetdoel en jaarplan.

Er zijn 3 online Q&A sessies van 1,5 uur (inclusief opnamen) waarin je me alles mag vragen waar je op dat moment tegenaan loopt. Deze Q&A's gaan over praktische thema's zoals social media, website & e-mailmarketing en verkopen & lanceren.

Er is 1x een live online masterclass van mindset expert Mirjam Beek over marketing en mindset (inclusief opnamen). Deze twee liggen namelijk heel dicht bij elkaar. Lees hieronder meer over Mirjam en haar expertise.

Ik hecht heel veel waarde aan samenkomen en live contact. Daarom is er een trainingsdag op locatie (t.w.v. € 599) op 9 maart 2022. Je hebt geen C-Pas nodig voor deze locatie en je hoeft je niet te testen (ik doe wel een beroep op je gezonde verstand). Je ontmoet de andere deelnemers en ik train je een dag lang over marketingstrategie, positioneren, pitchen, sales en in de media komen.

Je krijgt direct toegang tot mijn online omgeving met 12 praktische modules om je te helpen snel te schakelen (t.w.v. €899). Met praktische uitlegvideo's, audiobestandjes, templates (voor o.a. een goedlopende website, social media posts, storyreeksen & planning, converterende nieuwsbrieven en het opzetten van e-mailfunnels) en werkboeken.

Tijdens het traject krijg je persoonlijke feedback van mij op al je vragen, de werkboeken en opdrachten die je me toestuurt via de mail.

Je krijgt twee extra BONUS modules 'Handleiding voor social media' en 'Doelen stellen'. Ontdek welke aantallen je moet verkopen om je droomsalaris uit te keren. Je krijgt ook een bijpassende goalplanner en cijferdashboard van BureauUp voor het overzichtelijk bijhouden van jouw omzet en kosten. Dit alles heeft een totale waarde van € 299.

Je krijgt ook als BONUS mijn 'Lanceerplanner'. Dit is mijn nieuwste aanbod en nog niet op de markt (lancering: februari). Met deze planner en checklist maak je in een handomdraai een lanceringsplan voor een nieuw aanbod.

Je krijgt toegang tot een LinkedIn groep met alle deelnemers waarin ik elke week inzichten en de nieuwste trends op marketinggebied met je deel en waar kan je netwerken met andere gelijkgestemde ondernemers.

Praktische informatie
Het Marketing Strategie Traject duurt 12 weken. Op 17 januari 2022 start een nieuwe ronde die duurt tot 15 april 2022. 

De investering bedraagt € 1.997 exclusief BTW (€ 2.416,37 inclusief BTW) of € 675 exclusief BTW bij betaling in drie termijnen.

Hiervoor krijg je:
✓ 1x online groepskickstart van 1,5 uur op 27 januari 
✓ 2x 1-op-1 adviesgesprek van 45 minuten
✓ 1-op-1 mailsupport voor al je vragen
✓ 3x online Q&A van 1,5 uur voor al je vragen
✓ 1x online masterclass over marketing & mindset door Mirjam Beek
✓ 1 trainingsdag op locatie t.w.v. € 599 op 9 maart 2022
✓ online academy met 12 modules t.w.v. € 899
✓ 2 bonus modules inclusief mijn befaamde marketing jaarplan op 1 A4 t.w.v. € 299
✓ mijn allernieuwste aanbod ‘De Lanceerplanner’ (nog niet op de markt)
✓ besloten LinkedIn groep met gelijkgestemde ondernemers.

Goed nieuws: dit traject is gesubsidieerd!
Werk jij in de culturele of creatieve sector? Dan kom jij in aanmerking voor de subsidie Werktuig PPO. Dit betekent dat je als zzp-er subsidie krijgt. Bekijk de veelgestelde vragen hierover.

Woon je in Arnhem? Dan kan je als zzp-er ook gebruik maken van de subsidieregeling (tot €1.000) die in deze regio wordt verstrekt.

marketingstrategie traject Mirjam

Over mindset-expert Mirjam
Nadat Mirjam jarenlang voor grote corporates in o.a. de bankwereld werkte, ontdekte ze dat ze over de gave beschikt om mensen te helpen met het versterken van hun mindset. Je mindset is één van de belangrijkste dingen als ondernemer. Hoe jij je voelt, straalt af op je bedrijf en dus ook op het succes daarvan. In het traject verzorgt Mirjam een online masterclass over mindset.

Sfeerimpressie van een trainingsdag van het traject

De trainingsdag wordt geheel Corona-proof aangeboden op locatie Kiemkracht64 in Malden. Fotografie: Levien Lockefeer

Hoe ziet de online omgeving eruit?

In de online omgeving heb ik 15 jaar marketingkennis gebundeld. Hierin vind je alles wat je nodig hebt om jouw aanbod succesvol te vermarkten. Het is niet de bedoeling dat je alle modules doorakkert tijdens het traject. Je haalt eruit wat je nodig hebt en houdt minimaal twee jaar toegang tot de online omgeving. Benieuwd waar de modules over gaan? Klik op het plus-symbool om dit te lezen!

Wie je bent en waarom je dit bent gaan doen, maakt dat mensen bij jou willen kopen en niet bij een ander. Door jouw verhaal te delen, ontstaat er herkenning, vertrouwen en verbinding. Mensen doen namelijk graag zaken met mensen: Human-to-Human (H2H). Jouw verhaal vormt dus een cruciaal onderdeel van het fundament van jouw bedrijf. In deze module ga je aan de slag met jouw verhaal en de reden waarom je dit bedrijf bent begonnen.

Veel ondernemers denken vanuit hun aanbod, terwijl hun klant op zoek is naar een oplossing. Maar om die oplossing te kunnen ontcijferen, moet je heel precies weten wie jouw klant is. Als je precies weet wie het liefst bij jou koopt, wordt het veel makkelijker om je boodschap daarop af te stemmen en deze persoon keer op keer in het hart te raken. Daarom gaan we in deze module op zoek naar jouw ideale klant.

Wist je dat jouw klanten naast je staan? Daarom ga jij in deze module aan de slag met jouw unieke pitch en concrete klantbelofte. Ik leer je pitchen alsof je een verhaal vertelt; zonder pusherige techniek, maar wel één die jouw potentiële klant meteen overtuigt en die je overal kunt uitdragen. Zelfs als je op een feestje staat.

Het hebben van een logisch aanbod dat uit meerdere lagen bestaat, is iets wat bijna elke ondernemer ontzettend lastig vindt. Eigenlijk verkopen ze het liefst hun favoriete grootste product, omdat daar al hun kennis en kunde samenkomt. Helaas is niet iedereen klaar voor dat grootste aanbod. Daarom gaan we in deze module aan de slag met jouw strategische aanbod waarmee je je klanten helpt om het voor hen juiste aanbod te kiezen.

De volgende stap is het inrichten van jouw salesfunnels. Een salesfunnel is eigenlijk een onzichtbaar verkoopteam dat toekomstige klanten (leads) helpt keuzes te maken in jouw winkel of bedrijf. Een deel van dit verkoopproces kunnen we automatiseren en dat is waar je consistent klanten uithaalt. Ik leer je wat een salesfunnel is en hoe je deze kunt opzetten. Natuurlijk staan we ook uitgebreid stil bij de verschillende soorten salesfunnels zoals de e-mailfunnel. Hoe bouw je deze op en waarvoor zet je het in?

Jouw aanbod staat als een huis, je kent je ideale klant en je weet welke salesfunnels je nodig hebt. Dan is het nu tijd om de klantreis in kaart te gaan brengen. De klantreis is een marketingmodel dat je zowel voor campagnes als bedrijfsbreed kunt inzetten. In dit programma zetten we de klantreis bedrijfsbreed neer, zodat je een plan hebt voor iedere fase waarin een klant zich bevindt. De klantreis vormt daarmee jouw unieke marketingstrategie. Jouw marketingplan is klaar!

Wist je dat…bezoekers jouw webpagina maar 5 tot 10 seconden aandacht gunnen en dat de meeste bezoekers maar 16% van de inhoud van een webpagina lezen? Daarom gaat deze module over ijzersterke webpagina’s maken, zodat jouw bezoekers betrokken blijven en snel tot gewenste actie overgaan. Hoe richt je jouw homepage in, hoe bouw je een goede salespagina waar direct verkopen uitkomen en hoe schrijf je aantrekkelijke teksten? Inclusief handige checklist en templates om snel door te kunnen pakken.

Veel ondernemers hebben een mooie website, maar weten niet hoe ze deze vindbaar kunnen maken voor Google. Google heeft in Nederland en België een marktaandeel van 95,5% en is daarmee de belangrijkste zoekmachine. Een goede webpagina kan jarenlang een vaste positie in Google behouden en iedere maand nieuwe bezoekers opleveren. Specifiek zijn en consequent een aantal belangrijke SEO (Search Engine Optimisation) regels hanteren, zijn hierbij de sleutel tot succes.

Bijna alle ondernemers weten dat ze iets met social media moeten, maar lopen tegen vragen aan als: welk kanaal kies ik, hoe krijg ik meer volgers en wat ga ik dan delen? Deze module gaat over het opzetten van een sterke communicatiestrategie voor social media. Met behulp van relevante onderwerpen leert jouw ideale klant je te vertrouwen en ontstaat een band tussen jullie. Ook bevat deze module de extra BONUS module ‘Handleiding voor social media’. Welk kanaal kies je en welke regels gelden er per kanaal?

Adverteren op social media vinden veel ondernemers spannend. Toch is het een effectieve manier om snel je bereik te vergroten en je aanbod te vermarkten. Bovendien leer je door te testen met verschillende boodschappen ook waar jouw potentiële klant warm van wordt en wat niet zo goed werkt. De resultaten zullen je verrassen. In deze module leer je hoe je advertenties en story’s maakt voor Facebook en Instagram die leads genereren. Hoe bouw je een advertentie op? Hoeveel tekens mag je gebruiken en welke doelgroepen ga je targetten?

Tijd voor de verkoop! Maar…hoe ver van tevoren begin je eigenlijk met het aankondigen van een nieuw product, concept of (online) event? Welke tools kan je hiervoor inzetten en wat mag je absoluut niet vergeten? Hoe voer je een salesgesprek? Veel ondernemers zijn zó lang bezig met de voorbereidingen, dat er nog nauwelijks tijd is om de daadwerkelijke lancering te doen met tegenvallende resultaten als gevolg. Zonde! Dat is verleden tijd. Ik deel mijn stappenplan voor een succesvolle lancering.

Met een grote fanclub heb je helemaal geen marketing meer nodig, dus maak van je klant een fan! Ondersteun, help en blijf betrokken. Laat zien dat je jouw klant begrijpt en er voor hem of haar bent. Veel bedrijven focussen vooral op het verkooptraject, maar weten niet dat het echte verkopen pas NA de koop begint. Dat start namelijk de fase waarin jij je klant kunt verrassen met je service en je kennis. Zo kweek je ambassadeurs die bij je blijven. CoolBlue is een mooi voorbeeld hiervan met hun credo ‘alles voor een glimlach’. In deze module laat ik je zien hoe je dit doet en hoe je dit zelfs kunt automatiseren.

Na dit traject:

voel jij tot in je tenen WAAROM jij doet wat je doet en weet jij precies welk type klant het beste bij jou past. Jouw onderscheidende vermogen en gouden marktkansen zijn voor jou geen geheim meer. Trots vertel je aan iedereen wat je doet!

weet jij precies welke positie je inneemt in jouw marktsegment, omdat je een sterk fundament hebt met een geweldige boodschap waar je helemaal in gelooft. Weg met die bescheidenheid!

weet je haarfijn wie jouw ideale klant is en wat jouw klant nodig heeft. Je weet precies wat je moet vertellen en hoe jouw aanbod hier naadloos op aansluit.

staat jouw website als een huis en levert deze constant nieuwe verkopen op.

weet jij hoe je social media, e-mailmarketing, adverteren en andere marketingtools kunt inzetten om klanten aan te trekken die bij je passen én bij je terugkeren. Gewoon...door heel dichtbij jezelf te blijven.

kan jij de unieke klantreis die klanten bij jou doorlopen op 1 A4 uittekenen en heb je daarmee een concreet marketingplan waar je maanden mee vooruit kunt.

telefoon met modules traject

Marketing is geen talent. Marketing kan je leren.

- Mitchel van Duuren
C icoon

En nu?

Je kunt nu twee dingen doen.

Je kunt besluiten om hier niet aan deel te nemen. Je hebt inmiddels je eigen manier gevonden in het ondernemen en accepteert dat jouw agenda vooral op afroep wordt ingevuld. Dat is natuurlijk helemaal aan jou en dat begrijp ik heel goed. Jouw huidige uur-factuur methode of huidige verdienmodel is overzichtelijk en je weet ongeveer wel hoe de geldstomen gaan.

I’ve been there. Maar weet je, je hebt ook een missie en dat is zoveel mogelijk mensen helpen. Eigenlijk zijn we allemaal wereldverbeteraars. We proberen elk op onze eigen manier ons steentje bij te dragen. Maar als je naar een minder ad hoc bestaan verlangt en minder afhankelijk wilt zijn van de overheidsmaatregelen, lees dan even verder.

Het wordt namelijk sowieso lastig. Of je nu op de huidige manier blijft draaien en veel moet bijsturen (al dan niet overheid-gestuurd). Of als je mijn methode omarmt, waarbij ik je ga laten zien hoe je op een andere manier jouw bedrijf runt. Either way gaat je systeem tegenspartelen. Het zijn onrustige tijden en de nieuwe methoden zijn in eerste instantie overweldigend.

Maar daarom doe je het niet alleen. In dit traject heb je een direct lijntje met mij en een groep gelijkgestemde ondernemers die jou steunen en feedback geven. Zie het als een investering in jezelf. Je hoeft het niet meer alleen te doen. Een van mijn vorige deelnemers noemde het zelfs ‘een cadeautje voor zichzelf’. En zo zie ik het ook.

Marketing is geen talent. Marketing kan je leren. Je toekomstige klanten zoeken naar een oplossing die jij biedt, terwijl jij twijfelt over je marketing. Zet dus gewoon je schouders eronder en start met dit traject. En die onzekerheden over je huidige website, je aanbod en je social media, die nemen we weg tijdens dit traject. Jij kunt dit.

Om iets groots te bereiken heb je twee dingen nodig: een plan en net te weinig tijd.

- Leonard Bernstein
C icoon

Wat zeggen anderen?

Door Christel ben ik mega gegroeid in het goed aanbieden van mijn online diensten en producten. Het opzetten van een goede mail funnel, hoe schrijf je een pakkende sales pagina.  Het inzetten van heleboel automatiseringen. Ook helpt ze mij om knopen door te hakken. Ook is heel eerlijk en kritisch, net wat ik nodig heb omdat ik vaak zoveel nieuwe ideeën heb. Ik kan alles tegen haar zeggen en zij filtert als het ware het belangrijkste eruit. 

Echt een top coach! 

Lucie
Lucie Beck
Foodfotograaf, MyLucie.com

Als je stappen wilt zetten met je bedrijf kan ik je echt adviseren om een traject bij Christel te gaan volgen. Ze sowieso een eerlijke en open vrouw met humor. Ze weet van doorpakken, denkt goed met je mee, en haar manier van coachen is mij heel goed bevallen. Zo fijn om met haar samen te werken! Zeker een aanrader!!

sjoerdtje
Sjoerdtje Veenhuizen
Imago deskundige, Diamago

We hebben meegedaan aan het traject vanwege onze eerdere ervaringen met jouw kennis en expertise en onze behoefte aan verdere verdieping. Zonder voorbehoud brengt Christel alles wat ze te brengen heeft, met veel expertise, energie en enthousiasme. Het heeft ons een flinke stap verder gebracht in de zichtbaarheid van ons bedrijf NieuweKaders.

hilde
Hilde van Poeijer
Business coach, NieuweKaders

Het marketing strategietraject bij Christel Verbiesen was praktisch en enerverend. Een aanrader voor een ieder die voor zijn of haar bedrijf een strategie in marketing op wil zetten. Het werkt. Dank Christel voor je enthousiasme en het delen van je grote en professionele kennis.

Ivonne
Ivonne Tusveld
Adviseur corporate recruitment en arbeidsmarktcommunicatie - zorggroep Maas & Waal

Voordat ik begon aan het traject had ik geen idee waar ik het moest zoeken en waar ik moest beginnen. Doordat mijn richting kwijt was, kreeg ik acuut 40 koorts bij het woord VERKOPEN… Nu heb ik een plan, ik weet (meestal) wat ik aan het doen ben en ook al krijg ik een zweetsnor als ik moet pitchen…. Ik doe het wel! Gewoon uit passie voor wat ik doe en met de simpele intentie om mensen te willen helpen. Ik zou het traject van Christel iedereen aanraden! Ik vind haar no-nonsense aanpak heel prettig en ze staat altijd klaar met een tip of oplossing. Topcoach!

Karine de Bruijn
Karine de Bruijn
Food & Lifestyle fotograaf
recensie charlotte
charlotte
Charlotte Houberg
Operazangeres
review hanneke
referentie patty
referentie lucie mst
referentie tineke
Sanne Marie

Nog even voorstellen...

Hi, ik ben Christel Verbiesen en al 15 jaar ben ik al in de ban van marketing. Eerst in loondienst en sinds 2010 als zelfstandig ondernemer met mijn eigen bedrijf.

Als marketingstrateeg heb ik zowel nationale als internationale bedrijven aan miljoenen extra omzet geholpen met marketingcampagnes en productlanceringen. Positionering is mijn superkracht en ik vind het fantastisch om kansen in de markt op te speuren.

Toen in maart 2020 grote klussen werden geannuleerd, hielp ik een aantal zelfstandig ondernemers-in-nood belangeloos met hun marketingvraagstuk. Ik vond dat zó fantastisch dat ik besloot hiermee door te gaan.

Ik help ervaren creatieve ondernemers zoals jij hoe je meer omzet en meer klanten kunt krijgen door marketing makkelijk te maken. 

Het geheim: een ijzersterke positionering waardoor jouw zelfvertrouwen een boost krijgt, jouw aanbod staat als een huis en waardoor je precies weet wat je moet communiceren en waar.

Maar ook: je omzetdoelen berekenen. Cijfers kraken, leads opvolgen en meer omzet uit bestaande relaties halen. Je klanten staan naast je, alleen zie je dit soms niet meer.

Ik ben ongelooflijk verliefd op mijn vak en heb één missie: marketing makkelijk maken.

christel verbiesen marketingstrateeg
marketingstrateeg christel verbiesen

If opportunity doesn’t knock, build a door.

- Milton Berle
C icoon

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit traject geschikt?
Dit traject is speciaal voor zzp-ers of ondernemers met een kleinbedrijf (< 5 fte) die al een aantal jaren ondernemen. Ik werk veel met ondernemers uit de creatieve sector en bouwsector zoals fotografen en videografen, interieur architecten, designers, stylisten en dienstverlenende ondernemers zoals tekstschrijvers en communicatie professionals.

Voor wie is dit traject niet geschikt?
Voor coaches die een coachachtig type zoeken die continu vragen stelt en hen zelf de antwoorden laat vinden. Ik ben een marketingstrateeg en mijn kracht ligt in het vermarkten van producten, diensten en concepten op basis van een heldere positionering. Ik luister tussen de regels (en soms bullshit 😉) door naar jouw kansen en voel feilloos aan waarom het niet ‘stroomt’. Ik ben iemand die jou leert hoe je marketing voor je kunt laten werken en vertel je ook wat werkt en wat niet. Ik moedig je aan en zorg dat je met een flinke dosis zelfvertrouwen zelfstandig verder kunt.

Hoe lang duurt het traject?
Het traject duurt 12 weken. Op 17 januari 2022 start een nieuwe ronde die duurt tot en met 15 april 2022. Er is een weekje rust ingebouwd van 28 februari t/m 4 maart 2022 i.v.m. de carnaval-/voorjaarsvakantie. 

Waarom bied je een kennismakingsessie aan en kan ik niet ‘zomaar’ instappen?
Ik vind het heel belangrijk dat we een wederzijdse klik hebben en ik hoor graag wat je nodig hebt en wat je verwachtingen zijn. Zo kan ik namelijk goed inschatten of het traject bij je past en kan jij ervaren hoe het voelt om 1-op-1 met me te werken. Ik zeg het ook eerlijk als ik denk dat je het beter niet kunt doen.

Hoeveel 1-op-1 coaching zit er in dit traject?
Tijdens het traject heb je twee keer een online 1-op-1 sessie van 45 minuten met mij. Deze kan je inplannen wanneer je zelf wilt. Je krijgt 1-op-1 mailsupport voor al je vragen en voor de opdrachten die je inlevert, dus je hebt altijd een direct lijntje met mij.

Zit er een groepselement in dit traject?
Zeker! Je gaat dit traject aan met een groep gelijkgestemde ondernemers die ook al jaren een eigen bedrijf hebben. Geen starters, maar ervaren vakexperts. Alle masterclasses, Q&A’s en de trainingsdag zijn met deze groep. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. In een besloten LinkedIn groep mag je al je vragen stellen en kan je netwerken met de andere deelnemers.

Wat als ik niet bij de groepssessies kan zijn?
No worries 😉. De groepssessies worden opgenomen, zodat je deze ook op een ander moment terug kunt kijken of luisteren.

Wat is de investering?
De investering bedraagt € 1.997 exclusief BTW (€ 2.416,37 inclusief BTW) of € 675 exclusief BTW bij betaling in drie termijnen.

Krijg ik subsidie op dit traject?
Als je in de culturele of creatieve sector werkzaam bent, krijg je de 1/3 van de trajectprijs vergoed via de subsidie ‘Werktuig PPO’. Om in aanmerking te komen, vraag je zelf de subsidie aan voorzien van mijn offerte. Ik heb een handige mail voor je met instructies om dit te doen. Bekijk de SBI-lijst om te kijken of je in aanmerking komt.

Woon je in Arnhem? Dan kan je als zzp-er gebruik maken van de Subsidie Voucherregeling van €1.000.

Wanneer krijg ik de eerste factuur?
De eerste factuur ontvang je zodra het traject start. Als je voor een termijnbetaling hebt gekozen, ontvang je de eerste factuur op 17 januari en daarna iedere maand.

Hoeveel tijd gaat me dit kosten? Ik ben best druk al.
Dat begrijp ik, als ondernemende moeder van twee dochters van 6 en 4 jaar oud, als geen ander. Daarom heb ik de leeromgeving gebouwd aan de hand van drie leermethoden: korte video’s van circa 5 minuten, tekst voor wie graag leest en audio-bestanden voor wie graag luistert. Alle groepsessies zijn terug te kijken. De formats en templates die ik in dit traject met je deel, zijn bedoeld om je enorm veel tijd te besparen. Je hoeft niet alle modules door te akkeren tijdens het traject. Je haalt eruit wat je nodig hebt. Per module heb je ongeveer 30 minuten nodig voor de theorie. Voor het uitwerken van de opdrachten ben je ongeveer 2 uur per module kwijt.

Hoe ziet de online leeromgeving eruit?
Een video zegt meer dan 1000 woorden, dus neem gerust een kijkje:

Gaan we samen van start?

Denk je dat het Marketing Strategie Traject iets voor jou is? Laat dan hieronder je gegevens achter om vrijblijvend kennis te maken. Je kunt ook zelf een kennismakingsgesprek inplannen via mijn online planner Calendly.

De nieuwe groep start op 17 januari 2022 en het traject loopt tot en met 15 april 2022. De investering bedraagt € 1.997 exclusief BTW (of in 3 termijnen à € 675).

Scroll naar boven