Continu klanten uit bestaande relaties

Gratis online masterclass

Veel ondernemers denken dat ze telkens nieuw publiek moeten bereiken voor meer klanten en omzet. Onzin!

Wist je dat 60% van mijn omzet via-via komt? En dat ik jarenlang een goede omzet draaide zonder advertenties?

Hoe? Dat vertel ik je tijdens mijn gratis masterclass (inclusief replay). Je ontdekt aan de hand van 6 bewezen stappen hoe je continu klanten aantrekt met de juiste focus en een concreet plan.

Meld je gratis aan!

Kun je er niet live bij zijn? Meld je evengoed aan. Je ontvangt een replay en een mooie samenvatting.

** Update: op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven voor deze masterclass. Kijk bij Gratis om te zien welke nieuwe masterclasses er zijn. **

Als je je aanmeldt voor deze masterclass krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Hoe? Dat lees je in mijn privacyverklaring.

Referentie Arianne

Lukt het je niet om continu klanten aan te trekken?

Super frustrerend! Je weet dat je goed bent in je vak, maar marketing en sales inzetten om meer klanten aan te trekken vind je ingewikkeld.

Soms zeggen klanten beschaamd tegen mij: “Ik heb voornamelijk klanten uit mijn omgeving: familie, vrienden en oud-collega’s.” Ze denken dat dit suf is en dat het de bedoeling is dat ze vooral nieuwe klanten binnenhalen. 

Als ik vervolgens dansend op tafel sta, schieten ze in de lach. Waarom ik dan sta te dansen? Er is niets moeilijkers dan verkopen aan je eigen omgeving! Jouw directe omgeving kent je namelijk ook als mens en niet alleen als ondernemer. Dus zij kennen ook je valkuilen en mindere eigenschappen. Nou, als deze mensen al bij je kopen: hoe gemakkelijk wordt het dan om onbekenden te overtuigen?!

Je merkt het al, ik ga helemaal AAN van dit verhaal.😉

Ik deelde hierboven al dat ruim 60% van mijn omzet via bestaande relaties binnenkomt. Via die oud-collega’s, via oud-klanten en via vrienden of familie. Daar ben ik trots op en dat zou jij ook mogen zijn. Uiteindelijk wil je een goedlopend bedrijf waar je fijn van kunt leven, toch?

In deze masterclass...

In deze masterclass leer ik jou hoe je met de juiste focuspositionering en een praktisch plan ervoor zorgt dat anderen precies weten wat doet en waar je voor staat. En nog belangrijker: dat zij dit ook onthouden en doorvertellen aan anderen.

Zo creëer je namelijk een consistente klantenstroom van bestaande klanten én nieuwe klanten.

Ik vertel over de 3 redenen waarom het de meeste ondernemers niet lukt om continu klanten aan te trekken:

  1. ze missen richting en focus
  2. ze hebben hun positionering niet scherp
  3. er ontbreekt een praktisch plan.

Als jij dit herkent, schrijf je dan in voor deze gratis masterclass. Je ontdekt welke 6 bewezen stappen je moet zetten om continu klanten aan te trekken zónder paniekvoetbal.

Ik geef tips die je aan het denken zetten. Tips die je helpen met keuzes maken voor een goed actieplan, zodat je niet alles doet, maar het juiste.

Kun je er niet live bij zijn? Meld je evengoed aan, je ontvangt een replay en een mooie samenvatting.

** Update: op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven voor deze masterclass. Kijk bij Gratis om te zien welke nieuwe masterclasses er zijn. **

Als je je aanmeldt krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Hoe? Dat lees je in mijn privacyverklaring.

Anderen over deze masterclass:

Super Christel! Heerlijk om je enthousiasme te voelen! Dank!

sjoerdtje
Sjoerdtje
Diamago

Dank je wel Christel voor al je waarde weer. Zeker een MASTERclass.

Sophie
Sophie
Soofsupport

Was heel waardevol Christel. Dank! 

Yvonne
Yvonne
Bfeminine

Superleuk om naar een andere marketingnerd te luisteren :) mooi verhaal!

Liesbeth
Liesbeth
Business Strateeg

Fijn dit, dank je voor de inspiratie! Heel waardevol en wat ben je een fijn enthousiast mens.

flowers
Carolien
Bedrijfsnaam onbekend

Na afloop van deze masterclass...

kan jij in enkele zinnen formuleren wie je bent als ondernemer en wat jouw drijfveren zijn. Je weet hoe je deze elementen inzet richting je klanten en als manier om onthouden te worden. 😉

weet je eindelijk wie je favoriete klanten zijn. Als jij nu hierop vastloopt: dankzij mijn formule ontdek je direct wie het zijn en kan je dit meteen inzetten voor je content, aanbod en marketing.

durf je positie in te nemen in jouw marktsegment met een aanbod dat naadloos aansluit bij die favoriete klanten. Zo weet je zeker dat je én de juiste klanten aantrekt én deze mensen echt goed kunt helpen.

weet je voortaan hoe je duidelijk omschrijft wat jouw product of dienst inhoudt, zodat een potentiële klant niet twijfelt en vol vertrouwen op die koopknop drukt 😊. Ik geef je een format voor een super concrete klantbelofte.

weet je welk aanbod jouw 100% sales-focus mag krijgen, omdat dit je zowel omzet als plezier brengt. Dit aanbod wordt jouw vliegwiel.

weet je hoe je jouw aanbod vermarkt op een manier waar jij blij van wordt en niet ‘hoe het hoort’. Mijn credo: wat je leuk vindt, hou je vol. Maar je moet wel slimme keuzes maken.

krijg je per e-mail een replay die vier dagen beschikbaar blijft en een mooie samenvatting.

Meld je gratis aan:

Als je je aanmeldt krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Hoe? Dat lees je in mijn privacyverklaring.

christel verbiesen marketingstrateeg
marketingstrateeg christel verbiesen

Elk bedrijf heeft een unieke positionering nodig als fundament voor de rest.

- Christel Verbiesen

C icoon

Voor wie is deze masterclass?

Deze masterclass is voor zzp-ers en ondernemers met een klein team (< 5 fte). Ik werk veel met ondernemers uit de creatieve sector en bouwsector zoals fotografen en videografen, interieur architecten, designers, stylisten en kennisondernemers zoals tekstschrijvers en communicatie professionals. Je hebt je sporen verdiend in loondienst en/of met jouw eigen bedrijf, maar nu wil je het op JOUW manier doen. Met een bedrijf dat 100% bij jou past, waar je een grote impact mee maakt en waar je een goed salaris aan overhoudt.

Let op: er is beperkt plek.

Schrijf je nu in voor de gratis masterclass. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.

** Update: op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven voor deze masterclass. Kijk bij Gratis om te zien welke nieuwe masterclasses er zijn. **

Als je je aanmeldt, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Hoe? Dat lees je in mijn privacyverklaring.

Wat zeggen anderen nog meer?

Referentie masterclass Maartje
Referentie nav masterclass
Referentie masterclass Hieke
Webinar feedback
Webinar Jo
Webinar Lindsay
Referenties masterclass januari
Referentie masterclass april
Referentie Arianne

Over mij...

Al sinds 2008 ben ik in de ban van marketing waarvan sinds 2010 als zelfstandig ondernemer. Als marketingstrateeg heb ik zowel nationale als internationale bedrijven aan miljoenen extra omzet geholpen met marketingcampagnes en productlanceringen. Ik heb mijn sporen verdiend in internationale MT’s, weet alles van positionering en heb een neus voor marktkansen.

Ik heb altijd ‘goed gedraaid’ als zelfstandig ondernemer. Nu help ik ondernemers zoals jij aan meer klanten en omzet door marketing makkelijk te maken. Het geheim: dichtbij jezelf blijven, een ijzersterke positionering, jouw marketing slim inzetten en processen automatiseren.

Ik ben ongelooflijk verliefd op mijn vak en heb één missie: marketing makkelijk maken. 

Ga ik jou helpen inzien dat marketing gewoon hartstikke leuk is én moeiteloos kan gaan? Schrijf je in!

Ben je verhinderd?
Geen probleem! Schrijf je dan toch in, want naderhand deel ik de replay en een mooie samenvatting met je. Ik wil je wel uitnodigen om live aanwezig te zijn, omdat je alleen dan direct je vragen kunt stellen.

christel verbiesen marketingstrateeg
marketingstrateeg christel verbiesen

Wat je ownt, wordt beloond.

- Christel Verbiesen

C icoon

Praktische info

Hoe lang duurt de masterclass?
De masterclass duurt 60 minuten. Als je je inschrijft, ontvang je een bevestigingsmail met de link naar het webinar. Na afloop ontvang je de replay via je mail.

Voor wie is deze masterclass?
Deze masterclass is voor zzp-ers en ondernemers met een klein team die al een aantal jaren meedraaien en expert zijn in hun vak. Je bent niet vies van hard werken, maar het continu twijfelen en van richting veranderen bij het promoten van je bedrijf kosten je veel energie. Daar gaan we verandering in brengen!

Door wie wordt de masterclass gegeven?
De masterclass wordt live gegeven door mij, Christel Verbiesen. Ik ben marketingstrateeg en het positioneren van bedrijven en bijbehorende marktlanceringen en campagnes is helemaal mijn ding.😉

Kan ik vragen stellen tijdens de masterclass?
Yes, uiteraard! Graag zelfs! Tijdens de presentatie is er een privéchat en na afloop doen we een uitgebreide Q&A via de openbare chat. Je bent niet in beeld tijdens de masterclass.

Ben je verhinderd?
Geen probleem! Schrijf je dan toch in, want naderhand deel ik de replay en een mooie samenvatting met je. Ik wil je wel uitnodigen om live aanwezig te zijn, omdat je alleen dan direct je vragen kunt stellen.

** Update: op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven voor deze masterclass. Kijk bij Gratis om te zien welke nieuwe masterclasses er zijn. **

christel verbiesen marketingstrateeg
marketingstrateeg christel verbiesen
Scroll naar boven