Mijn favorieten

Tools, boeken en trainingen

Op deze pagina vind je mijn favoriete tools, boeken en trainingen. Ze helpen me om gemakkelijk te werken en dat betekent dat ik ook bijvoorbeeld vaak met betaalde tools werk. Als het een affiliate-link betreft, staat het erbij. Een affiliate promotielink houdt in dat jij gewoon hetzelfde betaalt als normaal, maar ik voor het promoten een ‘fee’ krijg uitgekeerd.

Canva.com

Canva is een online ontwerptool waarmee je simpel en snel de mooiste ontwerpen maar met aangepaste sjablonen voor je feed, stories of drukwerk. Canva heeft meer dan 100 ontwerptypen 

(berichten voor social media, presentaties, brieven en meer). Ik heb het Pro account vanwege de extra stockfoto’s en opties. Kosten: vanaf €108 per jaar. Affiliate: nee. Meer informatie over Canva

Helweek from Home

De Helweek from Home is een initiatief van Meetings in the Sun en gebaseerd op het boek ‘Helweek’ – Doe alles waarvan je weet dat je het zou moeten doen – in één enkele week! Doe mee: 3 t/m 10 oktober 2021.

De helweek helpt me om te reflecteren: waar sta ik als ondernemer, moeder, partner en vriendin? Wat wil ik bereiken? Ik ben fan! Kosten: €249 exclusief BTW. Affiliate: ja. Meer informatie over de helweek

Morning Movement

Elke werkdag om 6.00 uur opstaan en bewegen. Dat doe ik samen met tientallen anderen. Maar het is GEEN jakkerfeest. De Morning Movement bestaat uit drie elementen: beweging, ademhaling en meditatie.

Rory en Lotte zorgen ervoor dat je elke dag start met de energie die je nodig hebt. Doe je mee? Kosten: vanaf €14 per week. Affiliate: ja.
Meer informatie over de morning movement

Moneybird

In 2020 ben ik overgestapt naar het boekhoudsysteem Moneybird. Je kunt vanuit dit systeem offertes en facturen sturen, simpel inkoopfacturen inboeken en mailfunnels inrichten. Via het dashboard Rapporten bekijk je je cijfers en er is een Nederlandse helpdesk. 

Met het ‘Vertel een vriend-programma’ krijg je een gratis proefperiode van 120 dagen (i.p.v. 60 dagen). Kosten: vanaf €12 per week. Affiliate: Coolblue bon €50.
Meer informatie over Moneybird

Plug & Pay betaalpagina software

Met Plug & Pay heb je in 5 minuten per product je eigen betaalpagina met de handige templates en kan je er handige upsell pop-ups aan koppelen. Dit kan trouwens ook met de plugin One Click Upsell van WooFunnels.
Je facturen worden automatisch met jouw betaalsoftware zoals Mollie gekoppeld. Kosten: vanaf €15 per maand. Affiliate: ja.
Scroll naar top