Tools, trainingen, boeken en apparatuur

Mijn favorieten

Op deze pagina vind je mijn favoriete tools, trainingen, boeken en apparatuur. Ze helpen me om gemakkelijk te werken en dat betekent dat ik ook bijvoorbeeld vaak met betaalde tools werk. Als het een affiliate-link betreft, staat het erbij. Een affiliate promotielink houdt in dat jij gewoon hetzelfde betaalt als normaal (en meestal met korting of een extra voordeel), maar ik voor het promoten een ‘fee’ krijg uitgekeerd.

Tools

De ReMarkable 2. Waar moet ik beginnen met vertellen over dit geweldige apparaat? Ik ben als creatieveling snel afgeleid. Dit digitale schrijfblok werkt helemaal op zichzelf en synct de bestanden ook met je computer. Geen mails of social media die me afleidt. Je kunt je aantekeningen super netjes maken, omdat je delen kunt omcirkelen en verslepen of knippen/plakken. 

Er zijn allerlei toffe achtergronden te kiezen zodat je of een planner hebt, of een notitievel of gewoon een leeg vel voor tekeningen of schema’s. Ik ben verkocht! Aankoop van het jaar! Kosten: ongeveer €543 (inclusief Plus Marker Plus en hoes). Affiliate: ja, met de link krijg je €40 korting.
Meer informatie over de ReMarkable 2

Canva is een online ontwerptool waarmee je simpel en snel de mooiste ontwerpen maar met aangepaste sjablonen voor je feed, stories of drukwerk. Canva heeft meer dan 100 ontwerptypen waarmee je visuals kunt maken voor social media, presentaties, folders en meer!

Ik heb het Pro account vanwege de extra stockfoto’s en opties. Kosten: vanaf €108 per jaar. Affiliate: ja. Meer informatie over Canva

In 2020 ben ik overgestapt naar het boekhoudsysteem Moneybird. Je kunt vanuit dit systeem offertes en facturen sturen, simpel inkoopfacturen inboeken en mailfunnels inrichten. Via het dashboard Rapporten bekijk je je cijfers en er is een Nederlandse helpdesk. 

Met het ‘Vertel een vriend-programma’ krijg je een gratis proefperiode van 120 dagen (i.p.v. 60 dagen). Kosten: vanaf €12 per week. Affiliate: Coolblue bon €50.
Meer informatie over Moneybird

2020 was ook het jaar dat ik MailBlue (de Nederlandse versie van Active Campaign) ontdekte. Dit e-mailmarketing systeem maakt het op hele prettige en overzichtelijke manier mogelijk om nieuwsbrieven, campagnes en e-mailfunnels te bouwen. Gemakkelijk in gebruik, met Nederlandse helpdesk én een online academy.

Koppelingen met andere systemen zoals Zapier of online planners zijn een fluitje van een cent. Via deze link kan je MailBlue 14 dagen gratis uitproberen. Kosten: vanaf €9 per maand met een Lite abonnement. Affiliate: 35% wederkerende commissie. Via deze link

Met Plug & Pay heb je in 5 minuten per product je eigen betaalpagina met de handige templates en kan je er handige upsell pop-ups aan koppelen. Dit kan trouwens ook met de plugin One Click Upsell van WooFunnels.
Je facturen worden automatisch met jouw betaalsoftware zoals Mollie gekoppeld. Kosten: vanaf €15 per maand. Affiliate: ja.
Meer informatie over Plug & Pay of voor een proefperiode van 14 dagen klik hier.

Webinar Geek is de software die ik gebruik om mijn maandelijkse gratis Masterclasses te geven. Ik heb verschillende programma’s geprobeerd, waaronder Zoom, maar uiteindelijk is Webinar Geek mijn favoriet.

De gehele e-mail flow, het webinar zelf en een geautomatiseerde replay heb je hierin echt zo geregeld. Kosten: Vanaf 19 euro per maand. Affiliate: ja, 10% lifetime commissie.
Meer informatie over Webinar Geek 

Trainingen

Elke werkdag om 7.00 uur bewegen. Dat doe ik samen met tientallen anderen. Maar het is GEEN jakkerfeest. De Morning Movement bestaat uit drie elementen: beweging, ademhaling en meditatie.

Rory en Lotte zorgen ervoor dat je elke dag start met de energie die je nodig hebt. Doe je mee? Kosten: vanaf €14 per week. Affiliate: ja.
Meer informatie over de morning movement

Tijdens een hotseat sessie die ik had bij Barbara heb ik echt hele waardevolle inzichten gekregen over het gebruik van mijn stem en hoe dit invloed heeft op hoe ik over kom. Barbara geeft ook een Masterclas in mijn 1:1 Marketingprogramma. 

Apparatuur

Hieronder vind je de apparatuur waarmee ik voor een heel redelijke prijs een super fijne werkplek heb gecreëerd. Klik op de link en je gaat direct naar bol.com (affiliate) of de website van de aanbieder zelf.

Toen ik een monitor uit ging zoeken raakte ik echt verdwaald in alle opties. Een collega van mijn man tipte me op deze. Het beeldscherm is groot genoeg en ik koos de 27 inch. Wat ik er heel tof aan vindt is dat het beeldscherm ervoor zorgt dat je laptop ernaast ook oplaadt. De USB-C maakt aansluiten simpel en mijn man kan er af en toe ook aan werken hierdoor. Bekijk deze monitor 

Ik maak voor mijn calls en masterclasses gebruik van de Logitech C920 – HD Pro Webcam – Full HD 1080p. Er zit aan twee zijden een microfoon ingebouwd en het beeld en geluid is top. Inmiddels heb ik er twee. Eentje voor thuis en eentje voor op kantoor. Meer info over de webcam

Nadat een aantal kleine ringlights bij me sneuvelden ben ik gezwicht voor de softbox. Doorslaggevend waren voor mij de hoogte en de lichtsterkte die aanpasbaar zijn. De tas die erbij wordt geleverd helpt me om hem super strak op te bergen. Alles over deze softbox studiolamp

Super handige in hoogte verstelbare laptop standaard. Ideaal voor naast je vaste beeldscherm. Geschikt voor elk soort laptop t/m 16 inch (o.a. Macbook Pro & Air, Dell, Asos, Acer, Samsung, Lenovo) en het gat in de standaard zorgt ervoor dat je laptop optimaal af kan koelen. Bekijk de standaard

Ik was op zoek naar een witte dunne en stijlvolle toetsenbord- en muiscombinatie voor op mijn bureau in mijn nieuwe kantoor. Ik ben er super blij mee en de combi is totaal niet opvallend op mijn witte bureau. Combi bekijken

Scroll naar boven