Laserfocus bij het opschalen van je bedrijf

Lanceerchecklist2

Opschalen met je bedrijf? Zorg eerst voor een fundament voordat je in het diepe springt.

Je bent klaar om je bedrijf op te schalen en te laten groeien. Daarom overweeg je een flitsende branding, strakke funnel of een pakkend e-book. Maar wacht even, heb je wel het juiste fundament? Zit er wel water in het zwembad waar je op het punt staat in te duiken

Daar sta je dan, op het puntje van de hoogste duikplank. Klaar om met je bedrijf de sprong te wagen naar het volgende level. My unpopulair opinion: Kom van die duikplank af. Het is gevaarlijk daarboven.

Kom naar beneden, dan kunnen we even praten

Hier, een handdoek. Loop even met me mee, dan laat ik het je zien: een leeg zwembad. Oeps! Je stond op de tienmeterplank, maar je hebt niet gecheckt of er water in het bad zit. En dat is vragen om ongelukken:

  • Een e-mailfunnel die niet werkt
  • Een e-book dat niet gedownload wordt
  • Een mooie branding, maar geen klant te bekennen

Dat water, dat is de essentiële basis van jouw onderneming. Het is een aanbod dat klopt, een doelgroep die je superscherp hebt en een manier van verkopen die jou het beste past. Als deze elementen niet goed zitten, dan kletter je op de stenen van een leeg zwembad.

Blop Opschalen bedrijf leeg zwembad

Besteed aandacht aan de juiste dingen

Ik begrijp jouw verlangen om e-books te schrijven, een perfecte branding te creëren en geavanceerde funnels op te zetten. Het voelt als de ladder van de duikplank beklimmen, klaar om op te schalen en in dat schijnbare zwembad van succes te springen.

Maar dit is de harde waarheid: Het maakt niet uit hoe goed jouw boek is geschreven, jouw branding eruitziet, of jouw funnel is geoptimaliseerd – als jouw aanbod niet resoneert met jouw doelgroep, ben je simpelweg de verkeerde dingen aan het doen.

Wie ben je en wat kun jij moeiteloos verkopen?

Dat moet anders! Laten we samen jouw bad gaan vullen: We gaan terug naar wie jij bent als ondernemer en waar jouw bedrijf voor staat. Daar komt een aanbod uit voort en schrik niet: dan kan zomaar iets heel anders zijn dan wat je nu aanbiedt. Maar ik beloof je: het is altijd een aanbod waar je zélf energie van krijgt!

Is het water lekker op temperatuur? Dan kun je de ladder van de duikplank beklimmen. Mijn Show Up Launch programma is een stappenplan dat jou begeleidt bij elke stap van het proces om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Want als je weet dat je in een overvloed van warm water terechtkomt, durf je met veel meer zelfvertrouwen te springen. Geen sprong in het diepe, maar een gestrekte barani* naar goud.

*Acrobatische beweging die bestaat uit een voorwaartse salto met gestrekte benen, gevolgd door een halve schroef. Yes, you can!

Vraag jij je af hoe jij kunt opschalen?

En heb je geen idee hoe? Boek dan een gratis inspiratiecall en ik vertel je wat ik voor jou zie.

Blog Opschalen bedrijf Barani
Inspiratiesessie Christel Verbiesen

Christel Verbiesen

Marketing Strateeg voor dienstverlenende ondernemers die willen groeien en opschalen met hun bedrijf.

Plan your work and work your plan

- Napoleon Hill
C icoon
Scroll naar boven