Alles is Marketing Podcast

n deze podcast deel ik alles over mijn leven als ondernemende moeder en over mijn twee grote passies: marketing en positionering.

Ik deel grappige anekdotes, praktische tips en serieuze doordenkers. Alles om jou in beweging te krijgen en te zien ‘shinen’ met datgene waar je verschrikkelijk goed in bent.

Ik kan je verzekeren: alles is marketing en alles is te vermarkten. Dus maak je ideeën en dromen concreet en kom in beweging: show up!

Luister je mee? Je kunt de podcasts beluisteren op Anchor of op Spotify (en daar kan je je ook meteen abonneren én een beoordeling achterlaten).

Dit zijn mijn best beluisterde podcasts:

#1 Hey, daar hebben we Mr. Marketing!

In deze podcast heb ik het over de essentie van marketing: het labelen. Ben jij voorbereid op situaties waarin je in een ‘split second’ moet vertellen wie je bent en wat je doet? En dat zonder dat het een slaapverwekkend promotieverhaal wordt? Ik vertel je hoe je dit doet en waarom dit super belangrijk is voor je business.

Duur: 11 minuten.

#4 Waarom je jezelf wél in de spotlight mag (moet) zetten – en hoe ik dat doe

In deze podcast vertel ik over het fenomeen ‘achter de schermen werken’. Veel ondernemers zijn lang bezig om dat ene aanbod of de website perfect te krijgen. Heel begrijpelijk, want als dit op orde is, geeft het zelfvertrouwen. Het voelt dan minder eng om in de spotlight te gaan staan, maar er kleeft wel een keerzijde aan. Want zolang je achter schermen blijft werken, weet je niet of wat je aan het doen bent ook aanslaat. Daarvoor zal je moeten uitproberen wat werkt en wat niet werkt. En dat is spannend. Ik deel mijn visie hierop en hoe ik dit zelf doe. Plus hoe het verzamelen van data je hierbij helpt.

Duur: 9 minuten.

Review podcast

#2 Zo veeg je de vloer aan met je innercriticus!

In deze podcast deel ik over mijn eigen stemmetjes en hoe ik ze van tafel veeg. Ik ontdekte zondag via Jenny Hoekstra deze quote: “Don’t wait until you’re confident to show up. Show up until you’re confident.” En zo is het precies. Stip op de horizon en gaan!

Duur: 8 minuten.

#2 Zo veeg je de vloer aan met je innercriticus!

In deze podcast deel ik over mijn eigen stemmetjes en hoe ik ze van tafel veeg. Ik ontdekte zondag via Jenny Hoekstra deze quote: “Don’t wait until you’re confident to show up. Show up until you’re confident.” En zo is het precies. Stip op de horizon en gaan!

Duur: 8 minuten.

#11 Wat elke HSP’er over zichzelf moet weten – en wat dit met marketing te maken heeft

Als je van jezelf weet dat je HSP’er bent, hoogsensitief persoon, is het super belangrijk dat je jouw blauwdruk van optimale werkdagen en werktijden kent. Zo voorkom je namelijk dat je gaat dippen en dat de beroemde gevoeligheidskater rondom marketing, sales en social media toeslaat. In deze podcast deel ik mijn eigen blauwdruk, wat mij hierbij helpt en hoe je vanuit flow makkelijker creëert. Ik deel handige tips die je helpen om toffe verhalen te vertellen en snelle hacks, omdat het soms gewoon niet allemaal zo moeilijk hoeft te zijn. Ps. In de podcast zit nog een leuke bonus voor je verstopt 😉.

Duur: 12 minuten

Deze podcasts nam ik met anderen op:

In deze podcast ‘Groeien met Sayma’ van Sayma Kuipers spreken Sayma en ik over hoe je kunt groeien met je bedrijf en hoe ik dit zelf de afgelopen jaren heb aangepakt. 

Duur: 45 minuten.

In deze podcast ‘Succesvol Ondernemen Podcast’ van Tineke Zwart spreken Tineke en ik over hoe ik mijn bedrijf heb omgegooid en hoe ik nu marketing makkelijk (en leuk!) maak voor creatieve ondernemers.

Duur: 32 minuten.

In deze podcast ‘Foodphotography’ van Lucie Beck spreken Lucie en ik over hoe je je bedrijf kunt vermarkten, hoe je fans maakt van je klanten en hoe je een sterke positionering realiseert. Vanwege Lucie’s internationale account, deze podcast is Engelstalig. 

Duur: 30 minuten.

Scroll naar boven