Wat anderen zeggen

Ik heb met veel plezier samengewerkt met de meest uiteenlopende ondernemers. Ik ben ontzettend trots op de mooie resultaten die we hebben behaald en blij met de vele vriendschappen die hieruit zijn ontstaan. Hieronder een greep uit een aantal referenties dat ik kreeg en waarvoor ik super dankbaar ben. 🙂

Referenties

De sessie met Christel was fantastisch. Streng doch rechtvaardig. Precies wat ik nodig had.

De sessie met Christel was fantastisch. Streng doch rechtvaardig. Precies wat ik nodig had. En vooral fijn: het was praktisch. Kreeg een systeem en zelfs specifieke zinnen aangereikt. Dat hielp me om ideeën eindelijk uit te kunnen voeren en nog goed ook. Ik kreeg er energie van, had weer helemaal zin om dit lastige stukje marketing toch op te pakken. Het vertrouwen dat het nu wel zou lukken was een hele opluchting.

charlotte
Charlotte Meindersma
Charlotte's Law

Ze weet van doorpakken, denkt goed met je mee, en haar manier van coachen is mij heel goed bevallen.

Als je stappen wilt zetten met je bedrijf kan ik je echt adviseren om een traject bij Christel te gaan volgen. Ze sowieso een eerlijke en open vrouw met humor. Ze weet van doorpakken, denkt goed met je mee, en haar manier van coachen is mij heel goed bevallen. Zo fijn om met haar samen te werken! Zeker een aanrader!!

sjoerdtje
Sjoerdtje Veenhuizen
Imago deskundige, Diamago

Je bent een topper, heel erg bedankt!

Wauw!! Dit is echt geweldig Christel! Ik ben hier onwijs mee geholpen en ga na deze piekweek, al deze stappen 1 voor 1 implementeren. Wellicht wel alvast adverteren direct op de suikervrij challenge inderdaad :). Je bent een topper, heel erg bedankt voor dit super uitgebreide rapport en voor het leuke gesprek!

lieke
Lieke de Bever
Lieke de Bever Coaching

Ik kan alles tegen haar zeggen en zij filtert als het ware het belangrijkste eruit. Echt een top coach! 

Door Christel ben ik mega gegroeid in het goed aanbieden van mijn online diensten en producten. Het opzetten van een goede mail funnel, hoe schrijf je een pakkende sales pagina.  Het inzetten van heleboel automatiseringen. Ook helpt ze mij om knopen door te hakken. Ook is heel eerlijk en kritisch, net wat ik nodig heb omdat ik vaak zoveel nieuwe ideeën heb. Ik kan alles tegen haar zeggen en zij filtert als het ware het belangrijkste eruit. Echt een top coach! 

Lucie
Lucie Beck
Foodfotograaf, MyLucie.com

Zonder voorbehoud brengt Christel alles wat ze te brengen heeft, met veel expertise, energie en enthousiasme.

We hebben meegedaan aan het traject vanwege onze eerdere ervaringen met jouw kennis en expertise en onze behoefte aan verdere verdieping. Zonder voorbehoud brengt Christel alles wat ze te brengen heeft, met veel expertise, energie en enthousiasme. Het heeft ons een flinke stap verder gebracht in de zichtbaarheid van ons bedrijf NieuweKaders.

hilde
Hilde van Poeijer
Business coach, NieuweKaders

Rustig, overwogen, doelgericht en ook enthousiast en intelligent zorgde zij voor de aanscherping van de webpresentaties van mijn architectenbureau.

Christel heeft mij enorm geholpen. Ik kende haar niet goed, maar dat veranderde bliksemsnel. Rustig, overwogen, doelgericht en ook enthousiast en intelligent zorgde zij voor de aanscherping van de webpresentaties van mijn architectenbureau. Dat ging vanzelfsprekend. Ik kreeg niet de indruk iets ‘aangeleerd’ te hebben. Dat is een belangrijk compliment.

hans
Hans van der Heijden
Architect / Eigenaar, Bureau voor Duurzaam Stadsontwerp B.V.
Review Annelies JPG
Review Suzan
Sanne Marie

Een aanrader voor een ieder die voor zijn of haar bedrijf een strategie in marketing op wil zetten. Het werkt.

Het marketing strategietraject bij Christel Verbiesen was praktisch en enerverend. Een aanrader voor een ieder die voor zijn of haar bedrijf een strategie in marketing op wil zetten. Het werkt. Dank Christel voor je enthousiasme en het delen van je grote en professionele kennis.

Ivonne
Ivonne Tusveld
Adviseur corporate recruitment en arbeidsmarktcommunicatie - zorggroep Maas & Waal

Ik pitch me zonder gêne heel wat af, mag op radio 4 komen door bold moves en ken mijn positionering veel beter.

Ik wil nog even zeggen dat ik ontzettend veel aan het traject heb gehad, ookal heb ik nog niet alle 12 de modules gedaan. Ik pitch me zonder gêne heel wat af, mag op radio 4 komen door bold moves en ken mijn positionering veel beter. Laat staan hoe ik tekeer ga op Insta!

charlotte
Charlotte Houberg
Operazangeres

OH MY CHRISTEL!!!! Wat een fantastische input!!! Jeetje wat gaaf en inspirerend en wat een kennis heb jij zeg!!

OH MY CHRISTEL!!!! Wat een fantastische input!!! Jeetje wat gaaf en inspirerend en wat een kennis heb jij zeg!! Super tof en super dankjewel! En ik ga ermee aan de slag! 

annelies
Annelies Bondo
Coach, Annelief

Ik kijk er weer enorm naar uit. Het vorige traject bij jou, afgelopen maanden, daar heb ik zo veel aan gehad!

Ik kijk er weer enorm naar uit. Het vorige traject bij jou, afgelopen maanden, daar heb ik zo veel aan gehad! Gister en vandaag hoor ik van verschillende mensen terug dat het ze zo opvalt hoe ik ben gegroeid afgelopen maanden. En zo voelt het ook!

hanneke
Hanneke Speekenbrink
Energethisch therapeut en fotograaf

Een top ondernemer met een prachtige missie!

Christel heeft mij geholpen weer orde te scheppen in mijn hoofd. Dit deed ze op een gestructureerde en daadkrachtige manier en daarnaast staat ze altijd klaar als ik even wil sparren. Een top ondernemer met een prachtige missie! Go Christel!!  

merle
Merle
Ondernemerscoach

Je hebt de gave om het beste uit mensen te halen, want je geeft je altijd voor meer dan 100%.

Je hebt me al zoveel geleerd en geïnspireerd. Je hebt de gave om het beste uit mensen te halen, want je geeft je altijd voor meer dan 100%.

Jolien
Jolien van Daele
Marketing Manager, Isocab

Christel is to-the-point en duidelijk en dat is heerlijk als je geen geduld hebt of als de tijd dringt.

Christel heeft mij op weg geholpen toen ik vast liep met de marketing voor de kick-off van mijn cursus F*ck aardig zijn. De gebruikelijke marketing ‘regeltjes’ waren niet echt mijn ding. Christel heeft me laten inzien dat die nog helemaal niet zo verkeerd zijn. Ze stelde steeds de juiste vragen en binnen een uur had ik de blauwdruk voor de kick off van mijn cursus. De blinde vlek die ik had toverde zij om in een plan op 1 A4’tje. Christel is to-the-point en duidelijk en dat is heerlijk als je geen geduld hebt of als de tijd dringt. Op dit moment heb ik door de sessie met Christel 2 keer zoveel meer cursussen verkocht dan de afgelopen 4 maanden. Voor iedereen die op zoek is naar een duidelijk marketingplan en daar geen maanden mee bezig wil zijn adviseer ik om Christel in te schakelen.

danielle
Daniëlle van Zeelst
Chillionaire

Heel erg bedankt! MEGA blij mee.

Heel erg bedankt! MEGA blij mee. Factuur is betaald ❤️️

tineke
Tineke Zwart
Business Coach

De passie en drive gecombineerd met onvervalste humor. Heerlijk.

Ik kan iedereen alleen maar van harte toewensen om met deze topper te werken. Ik heb het genoegen gehad om twee keer met je te werken Christel en dat waren beide keren zeer succesvolle samenwerkingen. De passie en drive gecombineerd met onvervalste humor. Heerlijk. Mooi om te zien dat je dit voor ondernemers wilt doen.

Ben
Ben Claaszen
MD Western Europe, Kingspan Light & Air

We werken niet voor niets al vele jaren samen.

Jouw marketingstrategie en een enorme ‘bak’ ervaring in bedrijfsprocessen, voor grote en kleine bedrijven, zullen zeker bijdragen aan het succes van hen. We werken niet voor niets al vele jaren samen.

Ciro
Ciro Acampora
Eigenaar, Studio Ciro Acampora

Christel, het was echt een inspirerend TOP verhaal!

Over de keynote die ik verzorgde voor RVS:
Christel, het was echt een inspirerend TOP verhaal! Misschien serieus overwegen om bijv betaalde gastspreker te worden bij Beeckestijn of iets? Gewoon omdat je je anders verveelt ;-).

Inge
Inge Lammers
Mede-eigenaar, RVS Marketing

Christel is also a warm and creative partner with a large network and detailed insight in many businesses.

I know Christel as an engaged and energetic colleague. She pursues her goal with much enthusiasm and perseverance. Christel is also a warm and creative partner with a large network and detailed insight in many businesses. I would recommend her for a wide range of Marketing and Communication assignments.

Stella
Stella de Windt-Setter
Eigenaresse, Ps. Marketing

Ik heb Christel ervaren als een heel doortastend, vooruitstrevend en resultaatgericht persoon. Ze overziet altijd goed het groter geheel en geeft altijd eerlijk haar mening.

Ik heb ruim twee jaar met Christel op een hele fijne manier samengewerkt. We werkten samen als klant & digital consultant. Ik heb Christel ervaren als een heel doortastend, vooruitstrevend en resultaatgericht persoon. Ze overziet altijd goed het groter geheel en geeft altijd eerlijk haar mening. Dat zorgde voor een effectieve samenwerking waarin je sneller stappen kan zetten. Het is heel fijn om samen te werken met iemand met passie voor het digital marketing vak en haar eigen branche!

Anouk
Anouk van Leeuwen
Digital Manager, Hero Benelux
Scroll naar boven