Wat anderen zeggen

Ik ben alweer 11 jaar ondernemer en ik heb met veel plezier samengewerkt met de meest uiteenlopende bedrijven en ondernemers. Ik ben ontzettend trots op de mooie resultaten die we hebben behaald en dankbaar voor de vele vriendschappen die hieruit zijn ontstaan. Hieronder een greep uit een aantal referenties dat ik kreeg en waarvoor ik super dankbaar ben. 🙂

Klanten over mij

OH MY CHRISTEL!!!! Wat een fantastische input!!! Jeetje wat gaaf en inspirerend en wat een kennis heb jij zeg!! Super tof en super dankjewel! En ik ga ermee aan de slag! 

— Annelies Bondo

Coach, Annelief

Christel heeft ons advies gegeven over onze marketing en social strategie. Ze heeft zich echt verdiept in ons bedrijf, de markt waarin wij opereren en de kansen die er voor ons liggen. Vervolgens heeft zij dit op zeer vakkundige wijze vertaald naar een plan, met daarin o.a. een uitgebreid overzicht van specifieke onderwerpen (wat leeft er bij de klant?), praktische tools en allerlei goede tips.

— Suzanne Koehorst

Financieel Adviseur / Directielid, MJFP Financiële Planning

Christel heeft mij enorm geholpen. Ik kende haar niet goed, maar dat veranderde bliksemsnel. Rustig, overwogen, doelgericht en ook enthousiast en intelligent zorgde zij voor de aanscherping van de webpresentaties van mijn architectenbureau. Dat ging vanzelfsprekend. Ik kreeg niet de indruk iets ‘aangeleerd’ te hebben. Dat is een belangrijk compliment.

— Hans van der Heijden

Architect / Eigenaar, Bureau voor Duurzaam Stadsontwerp B.V.

Christel – you should be a business coach!!! You have been a huge part of making this happen, thank you for all your expertise, energy and patience!!

— Siobhan O'Dwyer

Global Head of Marketing, Kingspan Group

Dank je wel Christel! Door jouw aanmoediging werd mij duidelijk dat ik mijn WAAROM mag delen, omdat het heel waardevol kan zijn voor alle vrouwen die mij volgen! Je geeft me zoveel vertrouwen in deze turbulente tijd. Je bent heel waardevol, lief en prettig en helder in wat je zegt.

— Yvonne Hubregtse

Eigenaresse, Bfeminine

Christel heeft mij op weg geholpen toen ik vast liep met de marketing voor de kick-off van mijn cursus F*ck aardig zijn. De gebruikelijke marketing ‘regeltjes’ waren niet echt mijn ding. Christel heeft me laten inzien dat die nog helemaal niet zo verkeerd zijn. Ze stelde steeds de juiste vragen en binnen een uur had ik de blauwdruk voor de kick off van mijn cursus. De blinde vlek die ik had toverde zij om in een plan op 1 A4’tje. Christel is to-the-point en duidelijk en dat is heerlijk als je geen geduld hebt of als de tijd dringt. Op dit moment heb ik door de sessie met Christel 2 keer zoveel meer cursussen verkocht dan de afgelopen 4 maanden. Voor iedereen die op zoek is naar een duidelijk marketingplan en daar geen maanden mee bezig wil zijn adviseer ik om Christel in te schakelen.

— Daniëlle van Zeelst

Eigenaresse, Chillionaires Club

Je hebt me al zoveel geleerd en geïnspireerd. Je hebt de gave om het beste uit mensen te halen, want je geeft je altijd voor meer dan 100%.

— Jolien van Daele

Marketing Manager, Isocab

Ik kan iedereen alleen maar van harte toewensen om met deze topper te werken. Ik heb het genoegen gehad om twee keer met je te werken Christel en dat waren beide keren zeer succesvolle samenwerkingen. De passie en drive gecombineerd met onvervalste humor. Heerlijk. Mooi om te zien dat je dit voor ondernemers wilt doen.

— Ben Claaszen

MD Western Europe, Kingspan Light & Air

Over de keynote die ik verzorgde voor RVS:
Christel, het was echt een inspirerend TOP verhaal! Misschien serieus overwegen om bijv betaalde gastspreker te worden bij Beeckestijn of iets? Gewoon omdat je je anders verveelt ;-).

— Inge Lammers

Mede-eigenaar, RVS Marketing

Over samenwerken met mij

Jouw marketingstrategie en een enorme ‘bak’ ervaring in bedrijfsprocessen, voor grote en kleine bedrijven, zullen zeker bijdragen aan het succes van hen. We werken niet voor niets al vele jaren samen.

— Ciro Acampora

Eigenaar, Studio Ciro Acampora

I know Christel as an engaged and energetic colleague. She pursues her goal with much enthusiasm and perseverance. Christel is also a warm and creative partner with a large network and detailed insight in many businesses. I would recommend her for a wide range of Marketing and Communication assignments.

— Stella de Windt-Setter

Eigenaresse, Ps. Marketing Communicatie Projectmanagement & Styling

Ik heb ruim twee jaar met Christel op een hele fijne manier samengewerkt. We werkten samen als klant & digital consultant. Ik heb Christel ervaren als een heel doortastend, vooruitstrevend en resultaatgericht persoon. Ze overziet altijd goed het groter geheel en geeft altijd eerlijk haar mening. Dat zorgde voor een effectieve samenwerking waarin je sneller stappen kan zetten. Christel heeft erg veel kennis van de bouwmarkt en die expertise merk je in alles. Het is heel fijn om samen te werken met iemand met passie voor het digital marketing vak en haar eigen branche!

— Anouk van Leeuwen

Digital Manager, Hero Benelux

I ask you to believe nothing that you cannot verify for yourself.

- G.I. Gurdjieff
C icoon
Scroll naar top