In 3 maanden een succesvol bedrijf - van chaos naar doen

Show Up!

Wil jij:
✔ volledig kunnen leven van je bedrijf?
✔ de leukste klanten aantrekken én goed verdienen?
✔ eindelijk de juiste marketingstrategie voor jouw bedrijf?
✔ weer voldoening uit je werkdag halen, omdat je weet wat je moet doen?

Maar loop je nu dagelijks vast, omdat je niet weet welke acties daadwerkelijk klanten opleveren? Doe dan mee met Show Up.

In Show Up (her)ontdek je wie je bent, wat je doet en voor wie. Daarop bouwen we een stevig marketingfundament dat helemaal past bij jou. Eentje waarmee je je favoriete klanten aantrekt met een aanbod dat je moeiteloos verkoopt en waar je super gelukkig van wordt.

Het is tijd dat jij een succesvol bedrijf krijgt waar je lekker van leeft én impact mee maakt.

Op 7 februari is een nieuwe groep van Show Up gestart. Binnenkort volgt hier meer informatie over de volgende ronde. Heb je interesse plan dan gerust een kennismakingsgesprek in.

Dit wil je niet missen!

Chaos in je marketing en sales

“Ik bedenk super veel dingen, maar het levert weinig op. Het is ontmoedigend!”
“Marketing voelt als een moetje dat totaal geen zin heeft.”
“Ik wil niet nog meer investeren in mijn bedrijf, ik heb al zoveel geld uitgegeven.”

Misschien herken je dit wel...

Je hebt al duizenden euro’s aan coaching uitgegeven zonder resultaat.

Je bent hele dagen druk met je actielijst, maar het brengt je geen nieuwe klanten.

Je doet je marketing volgens ‘de regels’, maar voor jou werkt het allemaal niet.

Je bent veel bezig met je aanbod, maar twijfelt aan alles. Klopt de prijs? Is het duidelijk?

Je twijfelt of je benadering van klanten de juiste is. Je wilt niet hijgerig overkomen.

Je website en social media leveren te weinig klanten op.

Je mist een plan om je aanbod in de markt te zetten en te promoten. Hoe pak je dit aan?

Herkenbaar? Deze voorbeelden zijn echte struggles van de honderden zzp’ers die ik hielp met hun marketing en sales.

Maar maak je geen zorgen. Ik ga je geen complex aanpraten, want er is niks mis met jou. Het promoten van je bedrijf kan een behoorlijke mindfuck zijn (excuse my French).

En daarom heb ik Show Up ontwikkeld

Speciaal voor creatieve ondernemers zoals designers, grafisch vormgevers, interieur professionals, stylisten, trainers, coaches en kennisondernemers.

Echte out-of-the-box denkers die de tofste dingen voor hun klanten bedenken en uitvoeren, maar voor zichzelf door de bomen het bos niet meer zien.

Ze hebben alles al geprobeerd, zijn leergierig en willen alles begrijpen. Maar worden tegelijkertijd gek van alle 'regels' en weten simpelweg niet waar te beginnen om meer klanten aan te trekken.

In Show Up (her)ontdek je wie je bent, wat je doet en voor wie. Met een stevig marketingfundament maak je keuzes voor jouw favo klant, dat vette aanbod, die toffe pitch en verhalen die verteld móeten worden op social media.

In Show Up laat ik jou stap-voor-stap zien hoe je dit doet. Met inspirerende workshops vol praktische tips en opdrachten, zodat je direct keuzes maakt en doorpakt.

Als we er samen voor gaan zitten, ga je wél die stappen zetten. Dan zet je die salespagina live. Dan maak je die nieuwsbrief en verstuur je hem ook. Dan schrijf je die post en zet je het meteen online. Dan benader je die potentiële klant met een steengoede verkoopmail.

Waarom de oplossing NIET zit in e-books, adverteren of funnels

Het grootste probleem zit hem in het feit dat de meeste ondernemers de oplossing extern zoeken.

Ik weet dat je dit niet wilt horen, maar feit is:
– het gaat al veel eerder mis
– waardoor alle acties  te weinig resultaat hebben.

Heel eerlijk: e-books, adverteren en funnels gaan dit niet oplossen.

Maar wat dan wel?

Terug naar de basis (wie je bent, wat je kunt en voor wie) en dat vertalen naar een passend marketingplan. In plaats van de succesformules van anderen te kopiëren.

Stoppen met consumeren en te starten met DOEN. Je hebt nu wel genoeg cursussen op de digitale plank liggen die je niet (meer) kijkt. Het ligt niet aan je kennis.

Je niet meer laten afleiden door het pad van een ander. Je hebt het geprobeerd en het werkte even, maar het is niet jouw pad en brengt alleen maar twijfels.

In Show Up ga ik je motiveren en activeren, zodat je niet alleen in dit programma komt opdagen, maar ook in je bedrijf. Ik laat je stap-voor-stap zien hoe je dit doet. We doen het samen!

Je gaat nieuwe dingen uitproberen zonder dat je hele bedrijf op z’n kop moet. Je hebt niet voor niets klanten en fans. Dit gaan we uitdiepen!

Waarom Show Up wél werkt

Ik weet waar ik het over heb! Na meer dan 15 jaar als marketingstrateeg te hebben gewerkt voor corporates en meer dan 200+ zzp’ers te hebben geholpen, zie ik meteen de mismatch tussen jouw kracht als ondernemer, jouw huidige klantgroep en aanbod.

• Ik kijk samen met jou waar het niet stroomt, waardoor al je acties tot nu toe niks opleverden.
• Ik dubbelcheck je missie, klant en aanbod. Past dit écht bij jou?
• Ik geef suggesties voor die killer positionering die jouw zo onderscheidend maakt.

Pas daarna komen verkopen, website, social media en lanceren aan bod. Niet eerder. Trust the process.

Dit is wat deelnemers over Show Up zeggen ❤️️:

Tijsje, Dancing Doula, over Show Up

Judith, HSP & Creatief Coach, over Show Up

Sabine, Branding & Drukwerk Expert

Het Marketing Theater

Wat gaan we doen in Show Up?

Start: binnenkort bekend

Show Up is een 3-maanden workshop programma waarin het draait om zelfvertrouwen en DOEN. Dat podium op. Zichtbaar zijn. Klanten benaderen. Lanceren met een plan.

Het programma start met een live online deepdive van 2 uur. Marketing is niet alleen extern gericht op de juiste formats, klanttaal en online kanalen. Marketing begint bij wie jij bent als mens en ondernemer.

Daarna is er elke twee weken een live online workshop van 2 uur waarin je met behulp van mijn visie en theorie direct aan de slag gaat met een of meerdere toffe opdracht(en). Direct stappen zetten dus! Er komen opnamens van, maar 80-100% doet live mee.

Je krijgt persoonlijke feedback van mij op je ideale klantprofiel en strategisch aanbod – de basis van je positionering. Ook doorloop ik een aantal pitches, salesmails en salespagina’s klassikaal en geef ik feedback. Zo kan de rest hiervan leren.

Na elke workshop is er diezelfde week een online Q&A van 1,5 tot 2 uur waar je je vragen kunt stellen, zodat je niet vastloopt. Hiervoor kan je de vragen vooraf insturen en alles wordt opgenomen. Je hoeft er dus niet live bij te zijn (ong. 50% is hier live bij).

Alle workshops worden ondersteund door handige templates uit de online academy, zodat je tijdens de workshops meteen doorpakt en erbuiten zo min mogelijk doet.

In de besloten Instagram community krijg je de support van gelijkgestemde deelnemers, waardoor je een vangnet hebt waarvan je 100% eerlijke feedback krijgt.

Aan het eind van het programma komen we samen tijdens de livedag ‘Show & Tell‘ in Nederland. Drie maanden lang hebben we hier naartoe gewerkt. Showtime!

Show Up bestaat uit:

7 inspirerende live online workshops van Christel (€950) - inclusief replay

Elke workshop-week live 'Vragen-op-Vrijdag' van 10.00 tot 11.30 uur (€700)

Templates voor je social media, nieuwsbrief, salespagina, salesmails en nog veel meer (€250)

Persoonlijke feedback op je ideale klantprofiel en strategische aanbod (€150)

Livedag bij een toplocatie in de buurt van Nijmegen (€595)

Online academy vol praktische tips en voorbeelden (€525)

3 maanden lang extra begeleiding via de besloten Instagram community (€300)

BONUS: Workshop 'Hoe maak je een jaarplanning 2023?' (€135)

Totaal: €3.605 excl. BTW
Nu voor: 377,- in 4 termijnen
(of 1497,- in 1x)
Show Up Academy
Show Up Academy
Show Up Academy
Show Up Academy

Show Up Academy

De thema’s van de academy zijn afgestemd op de online workshops voor een ijzersterke positionering en promotieplan. Alle templates heb ik zelf getest. Best practice! Ik volg continu trainingen bij (Amerikaanse) influencers over marketing, social media, content en strategie. Scheelt jou een hoop zoekwerk.

Het begint allemaal bij Module 0: jijzelf. Daarover gaat de groepskickstart en deze mag je niet missen! Wie jij bent is cruciaal voor je positionering én plezier in ondernemen. Jouw missie en waarom je doet wat je doet, maken namelijk dat mensen bij jou willen kopen en niet bij een ander. Door dit te delen, ontstaat er herkenning, vertrouwen en verbinding. In de workshop doen we een deep dive naar wie jij bent als ondernemer en wat jij hier te doen hebt. Jep. We starten meteen goed.

Veel ondernemers denken vanuit hun aanbod, terwijl hun klant vaak op zoek is naar een oplossing voor een probleem of verlangen. Maar om die oplossing te kunnen ontcijferen, moet je heel precies weten wie jouw klant is. Als je dit weet, wordt het veel makkelijker om je boodschap hier op af te stemmen en deze persoon keer op keer in het hart te raken. Daarom gaan we tijdens de workshop uitgebreid stilstaan bij jouw favoriete klant. En ik heb een hele fijne methode ontwikkeld om deze persona tevoorschijn te toveren.

Het hebben van een logisch en strategisch aanbod is iets waar bijna elke ondernemer mee worstelt. Het liefst verkoop je jouw grootste product waarin alles samenkomt, maar daar is niet elke klant klaar voor. Hoe creëer je dan een aanbod dat écht logisch en kloppend in elkaar zit? Tijdens de workshop die hierover gaat, deel ik mijn visie hierop die voor enorme doorbraken bij mijn klanten heeft gezorgd. Het resultaat is een strategisch aanbod dat kloppend voelt en dat je met plezier verkoopt. Ja. Het kan écht.

Wist je dat jouw klanten zich vaak al in je directe omgeving bevinden? Daarom ga jij ook aan de slag met jouw unieke merkverhaal op basis van jouw verhaal én je klantbelofte. Wat krijgen jouw klanten concreet van je? Waarop positioneer je jezelf? Tijdens de workshop (her)schrijf je jouw merkverhaal dat je zó uit je mouw schudt, zelfs als je op een feestje staat. Eentje die je helpt om te verbinden met jouw ideale klant, zodat je vanuit de juiste intentie kunt verkopen; zonder dat het als verkopen voelt.

Wist je dat…bezoekers jouw webpagina maar 5 tot 10 seconden aandacht gunnen en dat de meeste bezoekers maar 16% van de inhoud van een webpagina lezen? Dat zijn geen grapjes! Daarom gaan we het ook hebben over het maken van hele goede webpagina’s die ervoor zorgen dat jouw bezoekers betrokken blijven en snel tot gewenste actie overgaan. Hoe richt je jouw homepage in, hoe bouw je een goede salespagina waaruit direct verkopen komen en hoe schrijf je aantrekkelijke webteksten? Ik zou mezelf niet zijn als ik hier weer een paar handige templates voor heb klaarliggen.

Je weet dat je iets met social media moet, maar loopt tegen vragen aan als: welk kanaal kies ik, hoe krijg ik meer volgers en wat ga ik dan delen? Deze module en workshop gaan over het opzetten van een sterke communicatiestrategie voor social media. Met behulp van relevante onderwerpen leert jouw volger je kennen en ontstaat een band tussen jullie. Ik deel alles wat ik van content experts heb geleerd, hoe je toffe teksten schrijft, bruggetjes maakt naar je aanbod en je krijgt uiteraard mijn content ideeën bord.

Tijd voor het verkopen! Maar…hoe ver van tevoren begin je eigenlijk met het aankondigen van een nieuw product, concept of (online) event? Welke tools kan je hiervoor inzetten en wat mag je absoluut niet vergeten? Hoe voer je een salesgesprek? Veel ondernemers zijn zó lang bezig met de voorbereidingen, dat er nog nauwelijks tijd is om de daadwerkelijke lancering te doen met tegenvallende resultaten als gevolg. Zonde! Dat is verleden tijd. Ik deel mijn stappenplan voor een succesvolle lancering, mijn salesscipt én mailformats voor ‘koude’ acquisitie die gewoon lekker warm is. Dat kan namelijk ook.

Jouw aanbod staat als een huis, je kent je ideale klant en je weet welke marketingtools je gaat inzetten. Dan is het nu tijd om je jaarplan in kaart te brengen. Met mijn methode maak je een concreet jaarplan op 1 A4 waarin je jouw klant centraal stelt. Gebaseerd op de klantreis die jouw klanten bij je maken, maak je een eenvoudig plan voor iedere fase waarin een klant zich kan bevinden. De klantreis vormt daarmee jouw unieke marketingstrategie. Laat 2023 maar komen!

Wat is het resultaat?

Na Show Up weet jij exact wie je bent, wat je doet en voor wie. Bouwen vanuit je basis. I know, dat klinkt niet heel sexy, maar zonder deze basis kun je nooit vol zelfvertrouwen je aanbod promoten en verkopen.

Ik snap dat je precies wilt weten wat het je precies oplevert.

Na Show Up:

Haal jij veel voldoening uit je bedrijf, omdat je werkt met de leukste klanten.

Kan jij niet wachten om je aanbod te promoten, omdat je weet hoe én er zelf blij van wordt.

Weet jij exact wat je moet doen om die klantenstroom op gang te krijgen en te houden.

Wat andere deelnemers over Show Up zeggen ❤️️:

Lisette, HSP HSS Coach, over Show Up

Hanneke, Energetisch Therapeut en Fotograaf

Marije, Moedercoach, over Show Up

Praktische informatie

Data van de workshops

De deepdive en workshops zijn online en live via Zoom en duren van 9.30 uur tot 11.30 uur. Alle sessies worden opgenomen, maar het liefst ben je er natuurlijk live bij. 

Deep Dive Jij als ondernemer – 7 februari

Workshop 1 Jouw ideale klant bepalen – 14 februari

Workshop 2 Een tof aanbod creëren – 6 maart

Workshop 3 Verkopen vanuit verbinding – 21 maart

Workshop 4 Jouw website als verkooptool – 3 april

Workshop 5 Social media & e-mail marketing – 18 april

Workshop 6 Succesvol lanceren en plannen – 8 mei

Bonus: Workshop ‘Jaarplanning 2023’ – 15 mei van 10.00-11.00u

Datum van de livedag

De Livedag Show & Tell is op dinsdag 23 mei van 9.30 tot 17.00 uur in de buurt van Nijmegen.

Data van de Q&A's

Alle sessies zijn online en live via Zoom en duren van 10.00 tot 11.30 uur (met 30 minuten uitloop mogelijk). De sessies worden opgenomen. Je kunt je vragen vooraf insturen. Je hoeft dus niet live aanwezig te zijn.

Q&A Deep dive – Vrijdag 10 februari

Q&A Workshop 1 – Vrijdag 17 februari

Q&A Workshop 2 – Vrijdag 10 maart

Q&A Workshop 3 – Vrijdag 24 maart

Q&A Workshop 4 – Vrijdag 7 april

Q&A Workshop 5 – Vrijdag 21 april

Q&A Workshop 6 – Vrijdag 12 mei

Het is niet belangrijk of anderen jou accepteren, het gaat erom dat jij jezelf accepteert.

- Christel Verbiesen

C icoon

Even voorstellen

Ik ben Christel Verbiesen en met 15+ marketingjaren op de teller durf ik te zeggen dat ik bijna alles wel heb gezien op het gebied van marketing en sales. Van nationale en internationale miljoenen campagnes voor corporates tot het 1:1 helpen van 200+ zzp’ers met hun marketing en sales.

Al jaren verbaas ik me over het feit dat 90% van alle zzp’ers en grote bedrijven hun marketing en sales doen op basis van wat ‘hoort’. Wie heeft die regels bepaald?

Er zijn talloze wegen naar Rome om een marketingstrategie te vinden voor jouw bedrijf. En dat begint met een ijzersterke positionering.

Eentje die zó past bij je eigen DNA en van nature makkelijk gaat, dat het gewoon leuk wordt om je marketingtools en verkoopstrategie hierop af te stemmen. Het klopt als een bus.

Het stroomt weer. En je snapt eigenlijk niet waarom je dat zelf niet eerder zag. Ik zie het wel voor je. Positionering is mijn superkracht en ik vind het fantastisch om jouw kansen op te speuren.

Ik ben ongelooflijk verliefd op mijn vak en heb één missie: marketing makkelijk maken.

Het Marketing Theater
Klantfoto s Show Up

Referenties

Het is gewoon erg dat het voorbij is!

“Het is gewoon erg dat het voorbij is. Met de livedag was het voor mijn gevoel pas net echt begonnen het Show Up traject. Een traject van in de knoop raken naar uit de knoop. Van structuur naar voelen wat ok is. Maar ook gewoon marketing op zijn best. Niet pusherig, maar menselijk.”

unnamed file
Francis Lawa
Holistisch Therapeut

De waarde die je ontvangt is giga….maar ook je eigen waarde groeit giga!

“Je programma zit echt fantastisch in elkaar!!
Dat zelfs ik, chaoot, dyslect, uitsteller, liefdevol en doorzetter nu eindelijk overzicht heb en weet wat ik wel en niet moet doen…

Eindelijk snap ik wat ik doe, waarom ik het doe en hoe. Jouw ongelooflijke liefde voor het vak en voor ons heeft enorm bijgedragen aan mijn groei. Mega dank!

Voor iedereen die twijfelt….ik, chaoot, dyslect, soms wat introvert, een hekel aan schrijven van teksten nu een website heb staan waar ik trots op ben mbt inhoud, een webinar heb gepland, e-mails aan het sturen ben…nou! Die had ik zelf echt niet zien aankomen toen ik hieraan begon!

Ik zou zeggen: “doen!” Je hebt niks te verliezen alleen maar te winnen. De waarde die je ontvangt is giga….maar ook je eigen waarde groeit giga 🙂

Dank lieve Christel!!”

Show Up Tijsje
Tijsje Breederveld
Dancing Doula

Als je twijfelt over de volgende ronde: just do it!

“Wat een fantastische momenten waren dit, op een bijzondere dag (de livedag)! Want wat was het een mooie dag met een groep fantastische vrouwen die allemaal nu aan het showuppen zijn. Nieuw werkwoord Christel. Als je twijfelt om mee te doen met de volgende ronde: just do it. Nogmaals thx Christel en alle Showuppers.”

unnamed file
Lisette Sillessen
HSP HSS Coach

Ben zó ongelooflijk blij dat ik JA tegen je heb gezegd!

“Wat een mooie reis is Show Up! Ben zó ongelooflijk blij dat ik JA tegen je heb gezegd. Ik ben echt zó vol zelfvertrouwen, over mijn aanbod, mijn bedrijf en mezelf. Je hebt een mooie missie en je missie is meer dan geslaagd. Dank je wel lieve Christel.”

Show Up Marit
Marit Polderman
Verknocht Styling

Werken met Christel is een nieuwe manier van ‘marketing’ leren toepassen.

“Werken met Christel is een nieuwe manier van ‘marketing’ leren toepassen. Duidelijk, eerlijk, maar ook vanuit verbinding. Kijken wat nodig is voor jou! Ook in groepsverband heb ik dat ervaren. Met ferme doch subtiele hand heb ik eindelijk geleerd hoe ik mijn aanbod goed neerzet. De tools die ze je geeft zijn concreet, duidelijk en laten een dosis marketing ervaring zien die ze graag met je deelt. Eindelijk staat die nieuwe website mét een nieuw aanbod én zelfs een masterclass er!”

Show Up Sabine
Sabine Sabelis
Branding & Drukwerk Expert

We blijven lekker verder showuppen!

“Het was zo fijn om met de groep bij elkaar te zijn, samen te groeien, te connecten, te showuppen…maar we laten elkaar gewoon niet los! We blijven lekker verder showuppen, zelf én samen, fijn!!”

unnamed file
Hanneke Speekenbrink
Energetisch Therapeut en Fotograaf
Show Up referentie Annelies
Show Up referentie Carlijn
Referentie Show Up Renske
Referentie 10k
Greta over Programma
Sanne Marie

Screw it. Let's do it.

- Richard Branson

C icoon

En nu?

Er komt een moment dat de vele ideeën die je hebt je niet meer dienen. Bij mij voelden ze na verloop van tijd vooral als een hoop niet afgemaakte todo’s op mijn faalagenda. Zo noem ik een fysieke agenda waarin ik vol goede moed ga plannen om me er vervolgens niet aan te houden.

En hoeveel cursussen heb je op de digitale plank liggen? Tientallen durf ik te wedden. En misschien zelfs een paar van meer dan 1000 euro. Ik wel in ieder geval. En ik was het zat.

Waarom kon ik me niet toe zetten om ze te kijken? Waarom voelde ik geen motivatie of urgentie om er iets mee te doen? Simpel. Ik miste het gevoel van noodzaak, de deadlines én de fun.

En dus heeft Show Up dit allemaal. En jij kunt nu twee dingen doen.

Je kunt besluiten om niet mee te doen
Je hebt inmiddels je eigen manier gevonden in het ondernemen en accepteert dat jouw agenda vooral op afroep wordt ingevuld. Dat is natuurlijk helemaal aan jou en dat begrijp ik heel goed. Jouw huidige uur-factuur methode of huidige verdienmodel is overzichtelijk en je weet ongeveer wel hoe de geldstomen gaan.

I’ve been there. Maar weet je, je hebt ook een missie en dat is zoveel mogelijk mensen helpen. Eigenlijk zijn we allemaal wereldverbeteraars. We proberen elk op onze eigen manier ons steentje bij te dragen. Maar als je naar een minder ad hoc bestaan verlangt, lees dan even verder.

Het wordt namelijk sowieso lastig. Of je nu op de huidige manier blijft draaien en veel moet bijsturen. Of als je mijn methode omarmt, waarbij ik je ga laten zien hoe je op een andere manier jouw marketing en sales kunt aanpakken. Sowieso gaat je systeem tegenspartelen. Alle nieuwe methoden zijn in eerste instantie overweldigend.

Waarom het wél zinvol is om mee te doen.
In Show Up doe je het daarom niet alleen. Je hebt altijd een direct lijntje met mij en een groep gelijkgestemde ondernemers die jou steunen en feedback geven. 

Marketing is geen talent. Marketing kan je leren. Zet dus gewoon je schouders eronder en doe mee. En die onzekerheden over je huidige website, je aanbod en je social media, die nemen we weg tijdens dit programma. Jij kunt dit.

Bijna niemand wil veranderen

“Bijna niemand wil veranderen. En niemand zou moeten veranderen!”

“Transformaties, veranderingen, zelfontwikkeling – het wordt al gauw code voor ‘er is iets mis met je’. De belofte is vervolgens: ‘We gaan uitzoeken wat het is, we gaan het oplossen en dan ben je gefikst.’

Maar dat moment van ‘je bent gefikst’ komt nooit. Want er niks mis met je. Het enige dat je moet doen, is niet meer denken dat er iets mis met je is. En niet veranderen. Je moet jezelf helemaal niet willen fiksen. Nooit.” (bron)

Een visie van Jeffrey Marsh waar ik het 100% mee eens ben!

Jeffrey Marsh
Jeffrey Marsh
Instagram ster, nonbinary activist en LGBTQ keynote speaker.
Masterclass Show Up

Don’t look back - you're not going that way.

- Mary Engelbreit

C icoon

Veelgestelde vragen

Speciaal voor creatieve dienstverlenende zzp’ers of ondernemers met een kleinbedrijf (> 5 fte) zoals designers, grafisch vormgevers, interieur professionals, stylisten, trainers en coaches.

Creatieve out-of-the-box denkers die de tofste dingen voor hun klanten bedenken en uitvoeren, maar voor zichzelf niks uit handen krijgen. Teveel ideeën met te weinig resultaat.

Show Up ontwikkelde ik vanuit mijn eigen visie op hoe ikzelf had willen leren. Tienduizenden euro’s besteedde ik aan coaching, trainingen en persoonlijk leiderschap. Ik leerde veel, maar verslikte me steeds in het ‘format’.

Elke week masterclasses, een community waarin telkens nieuwe video’s en vragen kwamen, tijdig inplannen van alle coaching. Ik werd er gek van. Vaak liep ik na 3 weken alweer ‘achter’. Ik ben een snelle denker. Snel verveeld. Ik wilde niet continu al die moetjes. Kon dit niet anders?

Show Up belichaamt mijn visie op hoe jij als creatieve denker kunt leren én in beweging kunt komen. Grote stappen zetten zonder constant van alles te moeten doen. Voldoende breintijd hebben. Tijd hebben om dingen te laten landen. Of uit te werken.

En één dingen hebben al mijn klanten gemeen: maak je met hen een afspraak dan zijn ze er. Dus het enige dat je hoeft te doen, is de workshops en livedag in je agenda zetten en er te zijn.

Voor ondernemers die een coachachtig type zoeken die continu vragen stelt en hen zelf de antwoorden laat vinden. Ik ben een marketingstrateeg en mijn kracht ligt in het vermarkten van producten, diensten en concepten op basis van een krachtig merkverhaal en sterke positionering. Ik ben iemand die jou leert hoe je marketing voor je kunt laten werken en vertel je ook wat werkt en wat niet. Ik deel mijn meest succesvolle templates met je, geef je een inkijkje in hoe ik marketing zie en help je om snel keuzes te maken.

Ja, juist. Dat heb ik zelf tien jaar lang gedaan. Zo beginnen we allemaal. Ik weet dat je er van overtuigd bent dat het niet anders kan dan hoe je het nu doet. Ik ga die uitdaging graag met je aan. Inmiddels heb ik heel veel ondernemers het licht laten zien. Als je klaar bent met hollen of stilstaan, klaar bent met niet weten hoe je omzet verloopt elk jaar: gun jezelf dan dit programma. Bespaar tijd, geld en een hoop getwijfel. Ik loods je er doorheen. Je blijft gewoon jij, maar dan in een lucratievere variant. 😉

Het programma duurt 3 maanden. Onlangs is een nieuwe groep van Show Up gestart. Binnenkort volgt hier meer informatie over de volgende ronde. Heb je interesse plan dan gerust een kennismakingsgesprek in. 

Van 20 februari t/m 24 februari en van 24 t/m 28 april is er een break vanwege de schoolvakanties. Dit betekent dat het programma stiekem 3,5 maand duurt en jij dus extra tijd hebt!

Jazeker! Werk jij in de creatieve sector? Dan kom jij met dit programma in aanmerking voor de subsidie Werktuig PPO. Dit houdt in dat je 1/3 vergoed krijgt. Om in aanmerking te komen, vraag je de subsidie aan inclusief factuur, onderbouwing van je idee en hoe je dit wilt realiseren. Op deze pagina kan je lezen hoe je de subsidie aanvraagt.

Dit begrijp ik als ondernemende moeder als geen ander. Daarom zijn er online workshops op vaste momenten en weet je vooraf ook al wanneer de livedag is (zie agenda). Op deze wijze kan je alles inplannen en als je 2 uur reserveert na elke workshop ben jij klaar om alles uit dit programma te halen. Ik leid je er stap voor stap doorheen en de output van de workshops gebruik je meteen voor je online kanalen en verkoop.

Nee. De kickstart, workshops, livedag en mijn betrokkenheid bij de groep, maken dit een heel persoonlijk programma. Er zit een online omgeving bij waarin ik mijn 15 jaar marketingervaring heb gebundeld. Deze is ondersteunend aan de workshops bedoeld en hoef je niet helemaal door te akkeren. Je haalt eruit wat je nodig hebt. De modules zijn heel prettig opgebouwd met korte video’s van circa 5 minuten, audiobestanden of tekst voor wie graag leest. De werkboeken en templates zijn bedoeld om je enorm veel tijd te besparen.

Je krijgt persoonlijke feedback van mij op je ideale klantprofiel en strategisch aanbod – de basis van je positionering. Ook doorloop ik een aantal pitches, salesmails en websites klassikaal en geef ik feedback. Zo kan de rest van de groep hiervan leren.

De deepdive, workshops, Q&A’s en livedag zijn zó bedacht dat individuele 1:1 calls niet nodig zijn. Uiteraard beantwoorden mijn team en ik al je vragen tijdens (en na) de workshops.

Loop je vast tijdens het programma, dan mag je altijd even mailen.

Dit programma is 100% ingericht als groepsprogramma. Samen met gelijkgestemde ondernemers ga je grote stappen zetten.

Alle workshops zijn naderhand terug te kijken, zodat je ook op een ander moment terug kunt kijken of luisteren. Voor de livedag heb ik geen online alternatief. Zorg dat je dan kunt!

Nog één keer alles op een rijtje:

7 inspirerende live online workshops van Christel (€950) - inclusief replay

Livedag bij een toplocatie in de buurt van Nijmegen (€595)

Elke workshop-week live 'Vragen-op-Vrijdag' van 10.00 tot 11.30 uur (€700)

Templates voor je social media, nieuwsbrief, salespagina, salesmails en nog veel meer (€250)

3 maanden lang extra begeleiding via de besloten Instagram community (€300)

Online academy vol praktische tips en voorbeelden (€525)

Persoonlijke feedback op je ideale klantprofiel en strategische aanbod (€150)

BONUS: Workshop 'Hoe maak je een jaarplanning 2023?' (€135)

Totaal: €3.605 excl. BTW
Nu voor: 377,- in 4 termijnen
(of 1497,- in 1x)

Voel jij dat jij hierbij moet zijn?

Heb je vragen over Show Up? Laat dan je gegevens achter dan neem ik binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ook zelf een kennismakingsgesprek inplannen via mijn online planner.

Scroll naar boven