In 3 maanden van marketing-twijfels naar stralend jezelf promoten!

Show Up!

Zichtbaar zijn. Je podium pakken. Je vindt het niks voor jou. Maar is het écht niks voor jou? Of heb je stiekem straalangst?

“Wie zit er op mij te wachten? Doe ik het wel goed?” Niet-helpende gedachten die de overhand nemen, zodra je met je marketing aan de slag gaat. 

Geloof me, je bent niet de enige. Ik heb inmiddels honderden ondernemers geholpen en dit ‘probleem’ is universeel. 

Maar wat nou als je wél wordt gezien? Erkend wordt voor je talent? Als je op een korte bondige manier kunt vertellen wat je doet, voor wie en waarom?

Zou dat niet een ongelooflijk gevoel van vrijheid geven? Van durf? Van trots?

Welkom bij ‘Show Up’. Hét workshop programma waarin jij jouw eigen pad (terug)vindt. Jouw favo klant, dat vette aanbod, die toffe pitch en jouw verhalen die verteld móeten worden. It’s time to shine!

Show Up start op 27 september 2022. Je kunt t/m 26 september 21.00 uur instappen. Meld je je voor 17 september aan, dan pak je de pre-sale korting mee!

It’s always you versus you

Men neme: een tiental Ideeën, een scheut Overweldiging en een flinke dosis Theorie. Hét recept voor chaos in je marketing en sales. Het resultaat? De zoveelste zoektocht naar nóg meer theorie voor de heilige graal, hack of tip. Niet helpend.

En ook een nieuw leeg schrijfboekje en nieuwe actielijst (nr. #100) zijn de oplossing niet. Want diep van binnen weet jij allang wat je te doen staat. Je hebt niet voor niets al klanten en zelfs fans. Toch lukt het je niet om in beweging te komen en/of de juiste acties te ondernemen voor meer (terugkerende) klanten en omzet.

Maak je geen zorgen. Ik ga je geen complex aanpraten, want er is niks mis met jou. Het ondernemerschap kan een behoorlijke mindfuck zijn (excuse my French). En stiekem ook best eenzaam voelen…

En daarom is het tijd.

Tijd om dit gevoel te doorbreken. Tijd om vol zelfvertrouwen voor je bedrijf te gaan staan, omdat alles in lijn is met wie je bent en wat je kunt.

Tijd om vanuit volledige vrijheid en authenciteit te delen en te verkopen. En daarmee de juiste klanten aan te trekken.

Tijd dat je je niet langer laat afleiden door het pad van een ander. Het is niet jouw pad.

Tijd voor meer focus, richting, structuur en ritme bij wat je doet, zodat je in beweging komt én blijft.

Tijd voor een sterk fundament waarop je kunt bouwen met een heldere positionering en concrete acties.

Tijd om dat creatieve brein vol ideeën om te buigen naar een hyperfocus brein dat maar één ding wil: getting shit done!

Het enige dat je hoeft te doen, is: show up!

De afgelopen jaren hielp ik ruim 200 (veelal creatieve) ondernemers met hun marketing en sales.

Hun grootste uitdaging? Geen focus en structuur in marketing en sales. Maar… maakten we concrete afspraken met elkaar dan lukte het wél.

Enne… je kunt over ons creatieve ondernemers (ben er zelf ook een) veel zeggen, maar één ding is zeker: wij krijgen in 2 uur meer gedaan, dan een ander in 6 uur tijd.

Precies dit alles heeft me geïnspireerd om Show Up te ontwikkelen. Hét workshop programma voor de creatieve ondernemer, zpp-er of kleinbedrijf, die barst van de ideeën (en een vol hoofd).

Don't let your fear of what could happen, make nothing happen.

– Tiny Buddha

Waarom Show Up?

Uit eigen onderzoek blijkt dat 85% van mijn volgers regelmatig overweldigd raakt van andere Instagram ondernemers die zeggen dat ze 'moeiteloos' 50k verdienen, perfecte relaties en kinderen hebben, 50 kilo wegen en doen alsof marketing makkelijk is. Frustrerend.

Maar wat gebeurt er als jouw positionering 'on point' is? Als jouw fundering klopt en in lijn is met wie jij bent en wat je kunt? Dan raken die anderen je niet meer. Je weet namelijk wat je te doen hebt en hoe je dat kunt doen.

Vanuit die energie trek je precies die klanten aan die logischerwijs alleen maar voor jou kunnen kiezen. Jij bent namelijk precies wat zij nodig hebben op dat moment. En dat betekent dus ook dat je niet langer geforceerd of krampachtig vast hoeft te houden aan het recept van een ander.

Ik help je om in beweging te komen, maar overspoel je niet met theorie. Elke workshop is een combinatie van uitleg en uitwerken. Het enige dat jij hoeft te doen, is de data van de workshops en livedag in je agenda zetten en er zijn.

Ik laat je zien wat er mogelijk is: aan de hand van voorbeelden van mijzelf en anderen, de meest succesvolle templates (door mijzelf en klanten getest) en ik neem je stap-voor-stap mee naar die spotlight. Daar waar jouw talent gezien en erkend wordt.

Cheer you up in the Show Up Club!

Een van de dingen die ik het allerliefste doe, is jouw aanmoedigen. Mijn klanten noemen me niet voor niets hun ‘cheerleader’.

Ik ga je aanmoedigen om in beweging te komen. Aanmoedigen om van je volgers klanten te maken en aanmoedigen om je eigen marketingcode te kraken.

Of dit nu via social media is, via nieuwsbrieven, via video’s of door te netwerken: er is niet één manier voor marketing en sales. Er zijn wel 1.000 manieren.

En dat maakt het juist ook zo leuk. En overweldigend, ik weet het. Maar mijn steun heb je!

Wat gaan we doen?

In Show Up waarin het draait om het vinden van jouw eigen recept, een heldere positionering en passende strategie. De juiste woorden vinden voor wat je doet én in beweging komen met concrete acties. Ik ga je motiveren en inspireren, zodat je niet alleen in dit programma komt opdagen, maar ook in je bedrijf.

We starten met een live online groepskickstart van 2 uur. Deze kickstart is een deep dive waarin we uitgebreid stilstaan bij wie jij bent als mens en ondernemer. Wat is jouw verhaal? Hoe ziet jouw droombedrijf eruit en waarom doe je wat je doet? De antwoorden helpen je bij het (terug)vinden van je essentie: de basis van alles.

Elke twee weken is er een creatieve online workshop van 2 uur (6 in totaal en uiteraard ook live) waarbij je direct aan de slag gaat met de blauwdrukken, templates en voorbeelden. Mijn team en ik zitten klaar om al je vragen te beantwoorden. Je krijgt inzicht en handvatten hoe je weer structuur in de chaos krijgt.

Aan het eind van het programma komen we samen tijdens de livedag 'Show & Tell' op een geheime locatie in Nederland. Drie maanden lang hebben we hier naartoe gewerkt. It's time to shine, baby! Onder de deelnemers zitten potentiële klanten en wachten bijzondere samenwerkingen op jou. Een online programma heeft zoveel meer zin als er live contact bij zit!

Drie maanden lang heb je een direct lijntje met mij en de andere deelnemers via een besloten Instagram account. Hier delen we extra informatie zoals antwoorden op veelgestelde vragen en handige weetjes. Uiteraard sturen we de belangrijkste informatie over het programma ook per mail (voor het geval je een error van communities krijgt).

Je krijgt toegang tot de online Show Up academy (t.w.v. €525). De modules van de academy zijn afgestemd op de online workshops. De handige blauwdrukken, templates en formats gebruiken we tijdens de workshops om jouw positionering, je unieke merkverhaal, aanbod, pitch, website en social media aan te scherpen. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?😉

Wat kost het en wanneer starten we?

Show Up duurt 3 maanden en start op dinsdag 27 september en eindigt op vrijdag 13 januari 2023.

Tijdens de pre-sale* is de investering slechts €995 exclusief BTW (of 4 termijnen van €255). Daarna gaat de prijs omhoog naar € 1.250.

*De pre-sale duurt tot en met 16 september 23.59 uur.

Ps. Ben je eerder klant van me geweest in een van mijn programma’s? Dan mag je meedoen voor de helft van het geld. Yeah! Mail me voor de kortingscode!

Show Up Academy

Benieuwd waar de workshops en modules over gaan? Klik op het plus-symbool om dit te lezen!

Het begint allemaal bij Module 0: jijzelf. Daarover gaat de groepskickstart en deze mag je niet missen! Wie jij bent is cruciaal voor je positionering én plezier in ondernemen. Jouw missie en waarom je doet wat je doet, maken namelijk dat mensen bij jou willen kopen en niet bij een ander. Door dit te delen, ontstaat er herkenning, vertrouwen en verbinding. In de workshop doen we een deep dive naar wie jij bent als ondernemer en wat jij hier te doen hebt. Jep. We starten meteen goed.

Veel ondernemers denken vanuit hun aanbod, terwijl hun klant vaak op zoek is naar een oplossing voor een probleem of verlangen. Maar om die oplossing te kunnen ontcijferen, moet je heel precies weten wie jouw klant is. Als je dit weet, wordt het veel makkelijker om je boodschap hier op af te stemmen en deze persoon keer op keer in het hart te raken. Daarom gaan we tijdens de workshop uitgebreid stilstaan bij jouw favoriete klant. En ik heb een hele fijne methode ontwikkeld om deze persona tevoorschijn te toveren.

Het hebben van een logisch en strategisch aanbod is iets waar bijna elke ondernemer mee worstelt. Het liefst verkoop je jouw grootste product waarin alles samenkomt, maar daar is niet elke klant klaar voor. Hoe creëer je dan een aanbod dat écht logisch en kloppend in elkaar zit? Tijdens de workshop die hierover gaat, deel ik mijn visie hierop die voor enorme doorbraken bij mijn klanten heeft gezorgd. Het resultaat is een strategisch aanbod dat kloppend voelt en dat je met plezier verkoopt. Ja. Het kan écht.

Wist je dat jouw klanten zich vaak al in je directe omgeving bevinden? Daarom ga jij ook aan de slag met jouw unieke merkverhaal op basis van jouw verhaal én je klantbelofte. Wat krijgen jouw klanten concreet van je? Waarop positioneer je jezelf? Tijdens de workshop (her)schrijf je jouw merkverhaal dat je zó uit je mouw schudt, zelfs als je op een feestje staat. Eentje die je helpt om te verbinden met jouw ideale klant, zodat je vanuit de juiste intentie kunt verkopen; zonder dat het als verkopen voelt.

Je weet dat je iets met social media moet, maar loopt tegen vragen aan als: welk kanaal kies ik, hoe krijg ik meer volgers en wat ga ik dan delen? Deze module en workshop gaan over het opzetten van een sterke communicatiestrategie voor social media. Met behulp van relevante onderwerpen leert jouw volger je kennen en ontstaat een band tussen jullie. Ik deel alles wat ik van content experts heb geleerd, hoe je toffe teksten schrijft, bruggetjes maakt naar je aanbod en je krijgt uiteraard mijn content ideeën bord.

Wist je dat…bezoekers jouw webpagina maar 5 tot 10 seconden aandacht gunnen en dat de meeste bezoekers maar 16% van de inhoud van een webpagina lezen? Dat zijn geen grapjes! Daarom gaan we het ook hebben over het maken van hele goede webpagina’s die ervoor zorgen dat jouw bezoekers betrokken blijven en snel tot gewenste actie overgaan. Hoe richt je jouw homepage in, hoe bouw je een goede salespagina waaruit direct verkopen komen en hoe schrijf je aantrekkelijke webteksten? Ik zou mezelf niet zijn als ik hier weer een paar handige templates voor heb klaarliggen.

Tijd voor het verkopen! Maar…hoe ver van tevoren begin je eigenlijk met het aankondigen van een nieuw product, concept of (online) event? Welke tools kan je hiervoor inzetten en wat mag je absoluut niet vergeten? Hoe voer je een salesgesprek? Veel ondernemers zijn zó lang bezig met de voorbereidingen, dat er nog nauwelijks tijd is om de daadwerkelijke lancering te doen met tegenvallende resultaten als gevolg. Zonde! Dat is verleden tijd. Ik deel mijn stappenplan voor een succesvolle lancering, mijn salesscipt én mailformats voor ‘koude’ acquisitie die gewoon lekker warm is. Dat kan namelijk ook.

Jouw aanbod staat als een huis, je kent je ideale klant en je weet welke marketingtools je gaat inzetten. Dan is het nu tijd om je jaarplan in kaart te brengen. Met mijn methode maak je een concreet jaarplan op 1 A4 waarin je jouw klant centraal stelt. Gebaseerd op de klantreis die jouw klanten bij je maken, maak je een eenvoudig plan voor iedere fase waarin een klant zich kan bevinden. De klantreis vormt daarmee jouw unieke marketingstrategie. Laat 2023 maar komen!

Agenda

✓ Groepskickstart | Dinsdag 27 september van 9.30 tot 11.30 uur

✓ Workshop 1 | Dinsdag 4 oktober van 9.30 tot 11.30 uur

✓ Workshop 2 | Maandag 17 oktober van 9.30 tot 11.30 uur

✓ Workshop 3 | Dinsdag 1 november van 9.30 tot 11.30 uur

✓ Workshop 4 | Maandag 14 november van 9.30 tot 11.30 uur

✓ Workshop 5 | Dinsdag 29 november van 9.30 tot 11.30 uur

✓ Workshop 6 | Maandag 12 december van 9.30 tot 11.30 uur

✓ Livedag Show & Tell | Woensdag 11 januari van 9.30 tot 17.00 uur

BONUS: Donderdag 5 januari 9.30 tot 11.00 uur ‘Jaarplanning 2023 maken’

Mijn boodschap voor jou

Benieuwd of Show Up iets is voor jou? Kijk dan vooral ook deze video. Mijn glitterjurk en ik vatten het nog even samen.

Het is niet belangrijk of anderen jou accepteren, het gaat erom dat jij jezelf accepteert.

- Christel Verbiesen

C icoon

Even voorstellen

Hi, ik ben Christel Verbiesen en al 15 jaar ben ik al in de ban van marketing. Eerst in loondienst en sinds 2010 als zelfstandig ondernemer met mijn eigen bedrijf.

Als marketingstrateeg heb ik zowel nationale als internationale bedrijven aan miljoenen extra omzet geholpen met marketingcampagnes en productlanceringen. Positionering is mijn superkracht en ik vind het fantastisch om kansen in de markt op te speuren.

Toen in maart 2020 grote klussen werden geannuleerd, hielp ik een aantal zelfstandig ondernemers-in-nood belangeloos met hun marketingvraagstuk. Ik vond dat zó fantastisch dat ik besloot hiermee door te gaan.

Ik help (veelal creatieve) ondernemers zoals jij hoe je meer omzet en meer klanten kunt krijgen door marketing makkelijk te maken. 

Het geheim: een ijzersterke positionering waardoor jouw zelfvertrouwen een boost krijgt, jouw aanbod staat als een huis en waardoor je precies weet wat je moet communiceren en waar.

Maar ook: je omzetdoelen berekenen. Cijfers kraken, leads opvolgen en meer omzet uit bestaande relaties halen. Je klanten staan naast je, alleen zie je dit soms niet meer.

Ik ben ongelooflijk verliefd op mijn vak en heb één missie: marketing makkelijk maken.

Show Up Christel Verbiesen
marketingstrateeg christel verbiesen

Referenties

Ze weet van doorpakken, denkt goed met je mee, en haar manier van coachen is mij heel goed bevallen.

Als je stappen wilt zetten met je bedrijf kan ik je echt adviseren om een traject bij Christel te gaan volgen. Ze sowieso een eerlijke en open vrouw met humor. Ze weet van doorpakken, denkt goed met je mee, en haar manier van coachen is mij heel goed bevallen. Zo fijn om met haar samen te werken! Zeker een aanrader!!

sjoerdtje
Sjoerdtje Veenhuizen
Imago deskundige, Diamago

Een aanrader voor een ieder die voor zijn of haar bedrijf een strategie in marketing op wil zetten. Het werkt.

Het marketing strategietraject bij Christel Verbiesen was praktisch en enerverend. Een aanrader voor een ieder die voor zijn of haar bedrijf een strategie in marketing op wil zetten. Het werkt. Dank Christel voor je enthousiasme en het delen van je grote en professionele kennis.

Ivonne
Ivonne Tusveld
Adviseur corporate recruitment en arbeidsmarktcommunicatie - zorggroep Maas & Waal

Ik kan alles tegen haar zeggen en zij filtert als het ware het belangrijkste eruit. Echt een top coach! 

Door Christel ben ik mega gegroeid in het goed aanbieden van mijn online diensten en producten. Het opzetten van een goede mail funnel, hoe schrijf je een pakkende sales pagina.  Het inzetten van heleboel automatiseringen. Ook helpt ze mij om knopen door te hakken. Ook is heel eerlijk en kritisch, net wat ik nodig heb omdat ik vaak zoveel nieuwe ideeën heb. Ik kan alles tegen haar zeggen en zij filtert als het ware het belangrijkste eruit. Echt een top coach! 

Lucie
Lucie Beck
Foodfotograaf, MyLucie.com

Ik pitch me zonder gêne heel wat af, mag op radio 4 komen door bold moves en ken mijn positionering veel beter.

Ik wil nog even zeggen dat ik ontzettend veel aan het traject heb gehad, ookal heb ik nog niet alle 12 de modules gedaan. Ik pitch me zonder gêne heel wat af, mag op radio 4 komen door bold moves en ken mijn positionering veel beter. Laat staan hoe ik tekeer ga op Insta!

charlotte
Charlotte Houberg
Operazangeres
Referentie Show Up Linda
Jenny Verheij
Referentie Show Up Renske

Screw it. Let's do it.

- Richard Branson

C icoon

En nu?

Er komt een moment dat de vele ideeën die je hebt je niet meer dienen. Bij mij voelden ze na verloop van tijd vooral als een hoop niet afgemaakte todo’s op mijn faalagenda. Zo noem ik een fysieke agenda waarin ik vol goede moed ga plannen om me er vervolgens niet aan te houden.

En hoeveel cursussen heb je op de digitale plank liggen? Tientallen durf ik te wedden. En misschien zelfs een paar van meer dan 1000 euro. Ik wel in ieder geval. En ik was het zat.

Waarom kon ik me niet toe zetten om ze te kijken? Waarom voelde ik geen motivatie of urgentie om er iets mee te doen? Simpel. Ik miste het gevoel van noodzaak, de deadlines én de fun.

En dus heeft Show Up dit allemaal. En jij kunt nu twee dingen doen.

Je kunt besluiten om hier niet aan deel te nemen. Je hebt inmiddels je eigen manier gevonden in het ondernemen en accepteert dat jouw agenda vooral op afroep wordt ingevuld. Dat is natuurlijk helemaal aan jou en dat begrijp ik heel goed. Jouw huidige uur-factuur methode of huidige verdienmodel is overzichtelijk en je weet ongeveer wel hoe de geldstomen gaan.

I’ve been there. Maar weet je, je hebt ook een missie en dat is zoveel mogelijk mensen helpen. Eigenlijk zijn we allemaal wereldverbeteraars. We proberen elk op onze eigen manier ons steentje bij te dragen. Maar als je naar een minder ad hoc bestaan verlangt, lees dan even verder.

Het wordt namelijk sowieso lastig. Of je nu op de huidige manier blijft draaien en veel moet bijsturen. Of als je mijn methode omarmt, waarbij ik je ga laten zien hoe je op een andere manier jouw marketing en sales kunt aanpakken. Sowieso gaat je systeem tegenspartelen. Alle nieuwe methoden zijn in eerste instantie overweldigend.

Maar daarom doe je het niet alleen. In dit programma heb je een direct lijntje met mij en een groep gelijkgestemde ondernemers die jou steunen en feedback geven. Zie het als een investering in jezelf. Je hoeft het niet meer alleen te doen.

Marketing is geen talent. Marketing kan je leren. Je toekomstige klanten zoeken naar een oplossing die jij biedt, terwijl jij twijfelt over je marketing. Zet dus gewoon je schouders eronder en doe mee. En die onzekerheden over je huidige website, je aanbod en je social media, die nemen we weg tijdens dit programma. Jij kunt dit.

Bijna niemand wil veranderen

“Bijna niemand wil veranderen. En niemand zou moeten veranderen!”

“Transformaties, veranderingen, zelfontwikkeling – het wordt al gauw code voor ‘er is iets mis met je’. De belofte is vervolgens: ‘We gaan uitzoeken wat het is, we gaan het oplossen en dan ben je gefikst.’

Maar dat moment van ‘je bent gefikst’ komt nooit. Want er niks mis met je. Het enige dat je moet doen, is niet meer denken dat er iets mis met je is. En niet veranderen. Je moet jezelf helemaal niet willen fiksen. Nooit.” (bron)

Een visie van Jeffrey Marsh waar ik het 100% mee eens ben!

Jeffrey Marsh
Jeffrey Marsh
Instagram ster, nonbinary activist en LGBTQ keynote speaker.

Show Up Spotify-list

Om alvast in de stemming te komen, heb ik een Spotify-list samengesteld met mijn favoriete feel-good-kom-in-beweging nummers. Deze zullen ook tijdens het programma regelmatig voorbij komen.

A satisfied customer is the best business strategy of all.

- Michael LeBoeuf

C icoon

Veelgestelde vragen

Dit traject is speciaal voor zzp-ers of ondernemers met een kleinbedrijf (< 5 fte) die al een aantal jaren ondernemen. Ik werk veel met ondernemers uit de creatieve sector en bouwsector zoals fotografen en videografen, interieur architecten, designers, stylisten en dienstverlenende ondernemers zoals tekstschrijvers en communicatie professionals.

Voor coaches en therapeuten die een coachachtig type zoeken die continu vragen stelt en hen zelf de antwoorden laat vinden. Ik ben een marketingstrateeg en mijn kracht ligt in het vermarkten van producten, diensten en concepten op basis van een krachtig merkverhaal en sterke positionering. Ik ben iemand die jou leert hoe je marketing voor je kunt laten werken en vertel je ook wat werkt en wat niet. Ik breng focus aan in je bedrijf en vervolgens is het een kwestie van consequent uitvoeren.

Ja, juist. Dat heb ik zelf tien jaar lang gedaan. Zo beginnen we allemaal. Ik weet dat je er van overtuigd bent dat het niet anders kan dan hoe je het nu doet. Ik ga die uitdaging graag met je aan. Inmiddels heb ik heel veel ondernemers het licht laten zien. Als je klaar bent met hollen of stilstaan, klaar bent met niet weten hoe je omzet verloopt elk jaar: gun jezelf dan dit programma. Bespaar tijd, geld en een hoop getwijfel. Ik loods je er doorheen. Je blijft gewoon jij, maar dan in een lucratievere variant. 😉

Het programma duurt 3 maanden en start op dinsdag 27 september om 9.30 uur. Je krijgt dan in de week ervoor (afhankelijk van het moment van inschrijven) de welkomstmail en toegang tot de online omgeving.

Ik hou van marketing, maar af en toe heb ook ik een break nodig (vooral van mezelf 😉). De duur van het programma is verlengd vanwege de kerstvakantie. Dit geeft je wat extra tijd!

Tijdens de pre-sale* is de investering slechts €995 exclusief BTW (of 4 termijnen van €255). Daarna gaat de prijs omhoog naar € 1.250.

*De pre-sale duurt tot en met 16 september 23.59 uur.

Binnenkort gaat de prijs van dit zeer uitgebreide programma omhoog naar €3.995.

Jazeker! Werk jij in de creatieve sector? Dan kom jij met dit programma in aanmerking voor de subsidie Werktuig PPO. Dit houdt in dat je 1/3 vergoed krijgt. Om in aanmerking te komen, vraag je de subsidie aan inclusief factuur, onderbouwing van je idee en hoe je dit wilt realiseren. Ik help je hierbij (mail me even hierover). Bekijk de SBI-lijst om te kijken of je in aanmerking komt.

Dit begrijp ik als ondernemende moeder als geen ander. Daarom heb je mij onder de knop, zodat je niet zelf op zoek hoeft te gaan naar het antwoord. Ik reageer vijf dagen per week op je e-mail en appjes . Je bent in het begin ongeveer 2 uur per week kwijt. Om de basis van je positionering goed neer te zetten, doorlopen we vier onderwerpen. Hierbij staan we stil bij wie jij bent als ondernemer, wie je ideale klanten zijn, hoe je makkelijker kunt pitchen en wat je strategisch aanbod is. Deze fase is cruciaal voor jouw positionering. Ik leid je er stap voor stap doorheen en de output gebruik je meteen voor jouw website. Win-win.

Nee. De kickstart, workshops, livedag en mijn betrokkenheid bij de groep, maken dit een heel persoonlijk programma. Er zit een online omgeving bij waarin ik mijn 15 jaar marketingervaring heb gebundeld. Deze is ondersteunend aan de workshops bedoeld en hoef je niet helemaal door te akkeren. Je haalt eruit wat je nodig hebt. De modules zijn heel prettig opgebouwd met korte video’s van circa 5 minuten, audiobestanden of tekst voor wie graag leest. De werkboeken en templates zijn bedoeld om je enorm veel tijd te besparen.

Er zit geen 1-op-1 coaching in dit programma. De kickstart, workshops en livedag zijn zó bedacht dat dit niet nodig is. Uiteraard beantwoorden mijn team en ik al je vragen tijdens (of na) de workshops. Loopt je vast, dan mag je altijd even mailen.

Dit programma is 100% ingericht als groepsprogramma. Samen met gelijkgestemde ondernemers ga je grote stappen zetten.

Alle workshops zijn naderhand terug te kijken, zodat je ook op een ander moment terug kunt kijken of luisteren.

De online omgeving mag je zien als een bibliotheek vol handige templates (bijvoorbeeld voor je website pagina’s), social media formats en e-mail voorbeelden. Speciaal ontwikkeld om jou ook na het programma de tools en handvatten te geven om door te pakken. Je houdt zes maanden jaar toegang tot de omgeving die ik blijf updaten.

Neem gerust een kijkje in de online omgeving:

Gaan we samen van start?

Is Show Up iets voor jou? Laat dan je gegevens achter voor een kennismakingsgesprek. Ik neem binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ook zelf een kennismakingsgesprek inplannen via mijn online planner Calendly.

De investering bedraagt €995 exclusief BTW (of in 3 termijnen van €255).

Scroll naar top