Van marketingchaos naar stralend jezelf promoten

Show Up!

Hét marketing workshop programma dat draait om doen!

“Ik wil dat jij mijn creatieve brein gaat mennen,” zuchtte ze. Weer had ze een nieuw idee. Weer was ze deze spontaan gaan aanbieden. Weer niemand. Vermoeid keek ze me aan.

“Dat kan ik helaas niet,” antwoordde ik. “Je moet dat zelf doen. Ownen wie je bent en waar je voor staat. Die stip op de horizon zetten, oogkleppen op en gaan.”

En dit is precies wat we doen in Show Up. Hét marketing workshop programma vol inspiratie en handige voorbeelden. Waardoor jij exact weet wat je moet doen met jouw marketing en sales.

In Show Up (her)ontdek je wie je bent, wat je doet en voor wie. Met een stevig fundament voor je marketing maak je keuzes voor jouw favo klant. Dat vette aanbod. Die toffe pitch. Jouw verhalen die verteld móeten worden.

Je krijgt mijn 6-stappen methode, zodat je vol zelfvertrouwen jouw aanbod promoot en verkoopt.

Op 7 februari 2023 openen de magische deuren van Show Up. Verwacht glitters, muziek en inspirerende ideeën. It’s time to shine!

Show Up

It’s always you versus you

1.001 Ideeën. Lijstjes-van-lijstjes. Hét recept voor chaos in je marketing en sales

En dat terwijl je diep van binnen allang weet wat je te doen staat. Je hebt niet voor niets al klanten en zelfs fans. Toch lukt het je niet om blijvend in actie te komen voor meer klanten en omzet.

Misschien herken je dit wel...

Je bent veel bezig met je aanbod. Regelmatig poppen er ideeën in je hoofd op, maar je weet niet goed waar je moet beginnen. Is het niet teveel? Klopt de prijs? Snapt mijn klant nog wat ik doe?

Je twijfelt of je benadering van potentiële klanten de juiste is. Je wilt niet hijgerig overkomen of aan keiharde sales doen, maar de onvoorspelbaarheid van je klantenstroom voelt ook niet fijn.

Je website levert te weinig klanten op. Hij is nog steeds niet klaar, terwijl je er al zoveel tijd en energie in hebt gestoken. Je blijft twijfelen over de indeling en teksten en deelt hem het liefst niet met potentiële klanten.

Je wil graag meer volgers en meer bereik op social media, maar weet niet goed hoe je dit het beste aanpakt. Het voelt alsof er teveel moet op social media. Af en toe maak je stories en plaats je een post of video, maar je gaat écht niet dansen in Reels op Instagram!

Je mist een plan om je aanbod in de markt te zetten en te promoten. Wanneer begin je? Welke marketing zet je hiervoor in? Je hebt al van alles geprobeerd, maar jouw marketingcode nog niet gekraakt.

Herkenbaar? Deze voorbeelden zijn echte struggles van de honderden zzp’ers die ik hielp met hun marketing en sales. 

Dus maak je geen zorgen. Ik ga je geen complex aanpraten, want er is niks mis met jou. Het promoten van je bedrijf kan een behoorlijke mindfuck zijn (excuse my French).

En daarom heb ik Show Up ontwikkeld

Speciaal voor creatieve ondernemers zoals fotografen, designers, grafisch vormgevers, interieur professionals, stylisten, VA's, trainers en kennisondernemers.

Echte inspirators die out-of-the-box denken, de tofste dingen voor hun klanten bedenken en uitvoeren, maar voor zichzelf niks uit handen krijgen.

Telkens weer nieuwe ideeën, lijsten vol en allemaal niet af. Ze leiden af van datgene wat belangrijk is om meer klanten aan te trekken: een stevig marketingfundament met een passend aanbod en promotieplan.

In Show Up laat ik jou stap-voor-stap zien hoe je dit doet. Met inspirerende workshops vol praktische tips en een magische livedag, zodat je direct keuzes maakt en doorpakt.

Keuzes voor jouw favo klant, dat vette aanbod, die toffe pitch en verhalen die verteld móeten worden op social media en op je website.

Als we er samen voor gaan zitten, ga je wél die stappen zetten. Dan zet je die salespagina live. ​Dan maak je die nieuwsbrief en verstuur je hem ook. Dan schrijf je die post en zet je het meteen online. Dan benader je die potentiële klant met een steengoede verkoopmail.

Het is tijd...

Tijd om vol vertrouwen voor je bedrijf te gaan staan, omdat je marketingfundament staat als een huis. Helemaal in lijn met wie je bent, wat je kunt en waar jij blij van wordt.

Tijd om te stoppen met consumeren en te starten met DOEN. Je hebt nu wel genoeg cursussen op de digitale plank liggen die je niet (meer) kijkt. Het ligt niet aan je kennis.

Om je niet meer te laten afleiden door het pad van een ander. Je hebt het geprobeerd en het werkte even, maar het is niet jouw pad en brengt alleen maar twijfels.

In Show Up ga ik je motiveren en activeren, zodat je niet alleen in dit programma komt opdagen, maar ook in je bedrijf. Ik laat je stap-voor-stap zien hoe je dit doet. We doen het samen!

Je gaat nieuwe dingen uitproberen zonder dat je hele bedrijf op z’n kop moet. Je hebt niet voor niets klanten en fans. Dit gaan we uitdiepen!

Cheer you up in the Show Up Club!

Ik geloof heilig in de kracht van DOEN.

Samen aan de slag, zodat je direct resultaat ziet. Zie mij als je motivator om het vol te houden. Mijn klanten noemen me niet voor niets hun ‘cheerleader‘.

Ik moedig je aan om in beweging te komen, zodat je jouw eigen marketingcode kraakt.

Tijdens de workshops krijg je simpele opdrachten, zodat je snel keuzes maakt voor je favoriete klant, aanbod, boodschap en online kanalen. 

Praktisch, makkelijk en concreet. Van idee naar actie!

Wat gaan we doen in Show Up?

Start: 7 februari 2023

Show Up is een 3-maanden workshop programma waarin het draait om zelfvertrouwen en DOEN. Dat podium op. Zichtbaar zijn. Klanten benaderen. Lanceren met een plan.

Het programma start met een live online deepdive van 2 uur. Tijdens deze sessie staan we stil bij wie jij bent als mens en ondernemer. Marketing is niet alleen extern gericht op de juiste formats, klanttaal en online kanalen. Marketing is 80% mindset, dus ook eigenwaarde, jezelf zien en op waarde schatten.

Daarna is er elke twee weken een online live workshop van 2 uur met inspirerende voorbeelden en een flinke dosis motivatie. Je gaat direct aan de slag met een of meerdere toffe opdracht(en). 

De 6 workshops worden ondersteund door handige templates uit de online academy, zodat je tijdens de workshops meteen keuzes maakt en erbuiten zo min mogelijk hoeft te doen.

Elke twee weken is er een live online Q&A waar je je vragen kunt stellen, zodat je niet vastloopt.

In de besloten Instagram community (@showupclub.nl) krijg je de support van gelijkgestemde deelnemers, waardoor je altijd een vangnet hebt waarvan je 100% eerlijke feedback krijgt.

Aan het eind van het programma komen we samen tijdens de livedag ‘Show & Tell‘ op een geheime locatie in Nederland. Drie maanden lang hebben we hier naartoe gewerkt. En nu is het tijd om jezelf te laten zien. Om te ownen wat je waard bent. Om vol zelfvertrouwen voor je business te staan.

Show Up bestaat uit:

7 inspirerende live online workshops van Christel (€950) - inclusief replay

Elke workshop-week live 'Vragen-op-Vrijdag' van 10.00 tot 11.30 uur (€700)

Templates voor je social media, nieuwsbrief, salespagina, salesmails en nog veel meer (€250)

BONUS 1: persoonlijke feedback op je ideale klantprofiel en strategische aanbod (€150)

Livedag op een geheime locatie in Nederland (€595)

Online academy vol praktische tips en voorbeelden (€525)

3 maanden lang extra begeleiding via de besloten Instagram community (€300)

BONUS 2: Workshop 'Hoe maak je een jaarplanning 2023?' (€135)

Totaal: €3.605 excl. BTW
Nu voor: 377,- in 4 termijnen
(of 1497,- in 1x)

Show Up Academy

De thema’s van de academy zijn afgestemd op de online workshops voor een ijzersterke positionering en promotieplan. Alle templates heb ik zelf getest. Best practice! Ik volg continu trainingen bij (Amerikaanse) influencers over marketing, social media, content en strategie. Scheelt jou een hoop zoekwerk.

Het begint allemaal bij Module 0: jijzelf. Daarover gaat de groepskickstart en deze mag je niet missen! Wie jij bent is cruciaal voor je positionering én plezier in ondernemen. Jouw missie en waarom je doet wat je doet, maken namelijk dat mensen bij jou willen kopen en niet bij een ander. Door dit te delen, ontstaat er herkenning, vertrouwen en verbinding. In de workshop doen we een deep dive naar wie jij bent als ondernemer en wat jij hier te doen hebt. Jep. We starten meteen goed.

Veel ondernemers denken vanuit hun aanbod, terwijl hun klant vaak op zoek is naar een oplossing voor een probleem of verlangen. Maar om die oplossing te kunnen ontcijferen, moet je heel precies weten wie jouw klant is. Als je dit weet, wordt het veel makkelijker om je boodschap hier op af te stemmen en deze persoon keer op keer in het hart te raken. Daarom gaan we tijdens de workshop uitgebreid stilstaan bij jouw favoriete klant. En ik heb een hele fijne methode ontwikkeld om deze persona tevoorschijn te toveren.

Het hebben van een logisch en strategisch aanbod is iets waar bijna elke ondernemer mee worstelt. Het liefst verkoop je jouw grootste product waarin alles samenkomt, maar daar is niet elke klant klaar voor. Hoe creëer je dan een aanbod dat écht logisch en kloppend in elkaar zit? Tijdens de workshop die hierover gaat, deel ik mijn visie hierop die voor enorme doorbraken bij mijn klanten heeft gezorgd. Het resultaat is een strategisch aanbod dat kloppend voelt en dat je met plezier verkoopt. Ja. Het kan écht.

Wist je dat jouw klanten zich vaak al in je directe omgeving bevinden? Daarom ga jij ook aan de slag met jouw unieke merkverhaal op basis van jouw verhaal én je klantbelofte. Wat krijgen jouw klanten concreet van je? Waarop positioneer je jezelf? Tijdens de workshop (her)schrijf je jouw merkverhaal dat je zó uit je mouw schudt, zelfs als je op een feestje staat. Eentje die je helpt om te verbinden met jouw ideale klant, zodat je vanuit de juiste intentie kunt verkopen; zonder dat het als verkopen voelt.

Wist je dat…bezoekers jouw webpagina maar 5 tot 10 seconden aandacht gunnen en dat de meeste bezoekers maar 16% van de inhoud van een webpagina lezen? Dat zijn geen grapjes! Daarom gaan we het ook hebben over het maken van hele goede webpagina’s die ervoor zorgen dat jouw bezoekers betrokken blijven en snel tot gewenste actie overgaan. Hoe richt je jouw homepage in, hoe bouw je een goede salespagina waaruit direct verkopen komen en hoe schrijf je aantrekkelijke webteksten? Ik zou mezelf niet zijn als ik hier weer een paar handige templates voor heb klaarliggen.

Je weet dat je iets met social media moet, maar loopt tegen vragen aan als: welk kanaal kies ik, hoe krijg ik meer volgers en wat ga ik dan delen? Deze module en workshop gaan over het opzetten van een sterke communicatiestrategie voor social media. Met behulp van relevante onderwerpen leert jouw volger je kennen en ontstaat een band tussen jullie. Ik deel alles wat ik van content experts heb geleerd, hoe je toffe teksten schrijft, bruggetjes maakt naar je aanbod en je krijgt uiteraard mijn content ideeën bord.

Tijd voor het verkopen! Maar…hoe ver van tevoren begin je eigenlijk met het aankondigen van een nieuw product, concept of (online) event? Welke tools kan je hiervoor inzetten en wat mag je absoluut niet vergeten? Hoe voer je een salesgesprek? Veel ondernemers zijn zó lang bezig met de voorbereidingen, dat er nog nauwelijks tijd is om de daadwerkelijke lancering te doen met tegenvallende resultaten als gevolg. Zonde! Dat is verleden tijd. Ik deel mijn stappenplan voor een succesvolle lancering, mijn salesscipt én mailformats voor ‘koude’ acquisitie die gewoon lekker warm is. Dat kan namelijk ook.

Jouw aanbod staat als een huis, je kent je ideale klant en je weet welke marketingtools je gaat inzetten. Dan is het nu tijd om je jaarplan in kaart te brengen. Met mijn methode maak je een concreet jaarplan op 1 A4 waarin je jouw klant centraal stelt. Gebaseerd op de klantreis die jouw klanten bij je maken, maak je een eenvoudig plan voor iedere fase waarin een klant zich kan bevinden. De klantreis vormt daarmee jouw unieke marketingstrategie. Laat 2023 maar komen!

NA Show Up...

Weet jij exact wie je bent, wat je doet en voor wie. Bouwen vanuit je basis. I know, dat klinkt niet heel sexy, maar zonder deze basis kun je nooit vol zelfvertrouwen je aanbod promoten en verkopen.

Ik snap het je wilt precies weten wat het je precies oplevert.

Dit is het resultaat:

Een ijzersterk marketing fundament met passend aanbod en heldere boodschap.

Een 6-stappen promotie methode, zodat je altijd een plan hebt voor elke nieuwe fase in je bedrijf.

Vol zelfvertrouwen ondernemen vanuit jouw eigen basis, zodat je de leukste klanten aantrekt.

Ik help je om in beweging te komen, maar overspoel je niet met theorie. Het enige dat jij hoeft te doen, is de data van de workshops en livedag in je agenda zetten en er zijn.

Don't let your fear of what could happen, make nothing happen.

– Tiny Buddha

Praktische informatie

Data van de workshops

De deepdive en workshops zijn online en live via Zoom en duren van 9.30 uur tot 11.30 uur. Alle sessies worden opgenomen, maar het liefst ben je er natuurlijk live bij.

Deep Dive – 27 september

Workshop 1 Jouw ideale klant bepalen – 4 oktober

Workshop 2 Een tof aanbod creëren – 17 oktober

Workshop 3 Verkopen vanuit verbinding – 1 november

Workshop 4 Jouw website als verkooptool – 14 november

Workshop 5 Social media & e-mail marketing – 29 november

Workshop 6 Succesvol lanceren en plannen – 12 december

Bonus: Workshop ‘Jaarplanning 2023’ – 5 januari

Datum van de livedag

De Livedag Show & Tell vindt plaats op woensdag 11 januari van 9.30 tot 17.00 uur op een nog geheime locatie in Nederland.

Data van de Q&A's

Alle sessies duren 1,5 uur en zijn live via Zoom. De sessies worden opgenomen. Je kunt je vragen vooraf insturen. Je hoeft dus niet live aanwezig te zijn.

Q&A Deep dive – Vrijdag 30 september 10.00u

Q&A Workshop 1 – Vrijdag 7 oktober 10.00u

Q&A Workshop 2 – Vrijdag 21 oktober 10.00u

Q&A Workshop 3 – Vrijdag 4 november 10.00u

Q&A Workshop 4 – Vrijdag 18 november 10.00u

Q&A Workshop 5 – Vrijdag 2 december 10.00u

Q&A Workshop 6 – Vrijdag 16 december 10.00u

 

Het is niet belangrijk of anderen jou accepteren, het gaat erom dat jij jezelf accepteert.

- Christel Verbiesen

C icoon

Even voorstellen

Hi, ik ben Christel Verbiesen en al 15 jaar ben ik al in de ban van marketing. Eerst in loondienst en sinds 2010 als zelfstandig ondernemer met mijn eigen bedrijf.

Als marketingstrateeg heb ik zowel nationale als internationale bedrijven aan miljoenen extra omzet geholpen met marketingcampagnes en productlanceringen. Positionering is mijn superkracht en ik vind het fantastisch om kansen in de markt op te speuren.

Toen in maart 2020 grote klussen werden geannuleerd, hielp ik een aantal zelfstandig ondernemers-in-nood belangeloos met hun marketingvraagstuk. Ik vond dat zó fantastisch dat ik besloot hiermee door te gaan.

Ik help (veelal creatieve) ondernemers zoals jij hoe je meer omzet en meer klanten kunt krijgen door marketing makkelijk te maken. 

Het geheim: een ijzersterke positionering waardoor jouw zelfvertrouwen een boost krijgt, jouw aanbod staat als een huis en waardoor je precies weet wat je moet communiceren en waar.

Maar ook: je omzetdoelen berekenen. Cijfers kraken, leads opvolgen en meer omzet uit bestaande relaties halen. Je klanten staan naast je, alleen zie je dit soms niet meer.

Ik ben ongelooflijk verliefd op mijn vak en heb één missie: marketing makkelijk maken.

Show Up Christel Verbiesen
Klantfoto s Show Up

Referenties

Ze weet van doorpakken, denkt goed met je mee, en haar manier van coachen is mij heel goed bevallen.

Als je stappen wilt zetten met je bedrijf kan ik je echt adviseren om een traject bij Christel te gaan volgen. Ze sowieso een eerlijke en open vrouw met humor. Ze weet van doorpakken, denkt goed met je mee, en haar manier van coachen is mij heel goed bevallen. Zo fijn om met haar samen te werken! Zeker een aanrader!!

sjoerdtje
Sjoerdtje Veenhuizen
Imago deskundige, Diamago

Een aanrader voor een ieder die voor zijn of haar bedrijf een strategie in marketing op wil zetten. Het werkt.

Het marketing strategietraject bij Christel Verbiesen was praktisch en enerverend. Een aanrader voor een ieder die voor zijn of haar bedrijf een strategie in marketing op wil zetten. Het werkt. Dank Christel voor je enthousiasme en het delen van je grote en professionele kennis.

Ivonne
Ivonne Tusveld
Adviseur corporate recruitment en arbeidsmarktcommunicatie - zorggroep Maas & Waal

Ik kan alles tegen haar zeggen en zij filtert als het ware het belangrijkste eruit. Echt een top coach! 

Door Christel ben ik mega gegroeid in het goed aanbieden van mijn online diensten en producten. Het opzetten van een goede mail funnel, hoe schrijf je een pakkende sales pagina.  Het inzetten van heleboel automatiseringen. Ook helpt ze mij om knopen door te hakken. Ook is heel eerlijk en kritisch, net wat ik nodig heb omdat ik vaak zoveel nieuwe ideeën heb. Ik kan alles tegen haar zeggen en zij filtert als het ware het belangrijkste eruit. Echt een top coach! 

Lucie
Lucie Beck
Foodfotograaf, MyLucie.com

Ik pitch me zonder gêne heel wat af, mag op radio 4 komen door bold moves en ken mijn positionering veel beter.

Ik wil nog even zeggen dat ik ontzettend veel aan het traject heb gehad, ookal heb ik nog niet alle 12 de modules gedaan. Ik pitch me zonder gêne heel wat af, mag op radio 4 komen door bold moves en ken mijn positionering veel beter. Laat staan hoe ik tekeer ga op Insta!

charlotte
Charlotte Houberg
Operazangeres
Referentie Show Up Linda
Iris
Referentie Show Up Renske
Referentie 10k
Greta over Programma
Sanne Marie

Screw it. Let's do it.

- Richard Branson

C icoon

En nu?

Er komt een moment dat de vele ideeën die je hebt je niet meer dienen. Bij mij voelden ze na verloop van tijd vooral als een hoop niet afgemaakte todo’s op mijn faalagenda. Zo noem ik een fysieke agenda waarin ik vol goede moed ga plannen om me er vervolgens niet aan te houden.

En hoeveel cursussen heb je op de digitale plank liggen? Tientallen durf ik te wedden. En misschien zelfs een paar van meer dan 1000 euro. Ik wel in ieder geval. En ik was het zat.

Waarom kon ik me niet toe zetten om ze te kijken? Waarom voelde ik geen motivatie of urgentie om er iets mee te doen? Simpel. Ik miste het gevoel van noodzaak, de deadlines én de fun.

En dus heeft Show Up dit allemaal. En jij kunt nu twee dingen doen.

Je kunt besluiten om niet mee te doen
Je hebt inmiddels je eigen manier gevonden in het ondernemen en accepteert dat jouw agenda vooral op afroep wordt ingevuld. Dat is natuurlijk helemaal aan jou en dat begrijp ik heel goed. Jouw huidige uur-factuur methode of huidige verdienmodel is overzichtelijk en je weet ongeveer wel hoe de geldstomen gaan.

I’ve been there. Maar weet je, je hebt ook een missie en dat is zoveel mogelijk mensen helpen. Eigenlijk zijn we allemaal wereldverbeteraars. We proberen elk op onze eigen manier ons steentje bij te dragen. Maar als je naar een minder ad hoc bestaan verlangt, lees dan even verder.

Het wordt namelijk sowieso lastig. Of je nu op de huidige manier blijft draaien en veel moet bijsturen. Of als je mijn methode omarmt, waarbij ik je ga laten zien hoe je op een andere manier jouw marketing en sales kunt aanpakken. Sowieso gaat je systeem tegenspartelen. Alle nieuwe methoden zijn in eerste instantie overweldigend.

Waarom het wél zinvol is om mee te doen.
In Show Up doe je het daarom niet alleen. Je hebt altijd een direct lijntje met mij en een groep gelijkgestemde ondernemers die jou steunen en feedback geven. 

Marketing is geen talent. Marketing kan je leren. Zet dus gewoon je schouders eronder en doe mee. En die onzekerheden over je huidige website, je aanbod en je social media, die nemen we weg tijdens dit programma. Jij kunt dit.

Bijna niemand wil veranderen

“Bijna niemand wil veranderen. En niemand zou moeten veranderen!”

“Transformaties, veranderingen, zelfontwikkeling – het wordt al gauw code voor ‘er is iets mis met je’. De belofte is vervolgens: ‘We gaan uitzoeken wat het is, we gaan het oplossen en dan ben je gefikst.’

Maar dat moment van ‘je bent gefikst’ komt nooit. Want er niks mis met je. Het enige dat je moet doen, is niet meer denken dat er iets mis met je is. En niet veranderen. Je moet jezelf helemaal niet willen fiksen. Nooit.” (bron)

Een visie van Jeffrey Marsh waar ik het 100% mee eens ben!

Jeffrey Marsh
Jeffrey Marsh
Instagram ster, nonbinary activist en LGBTQ keynote speaker.
Klantfoto s Screenshot Show Up

Don’t look back - you're not going that way.

- Mary Engelbreit

C icoon

Veelgestelde vragen

Dit traject is speciaal voor zzp-ers of ondernemers met een kleinbedrijf (< 5 fte) die al een aantal jaren ondernemen. Ik werk veel met trainers, coaches en dienstverlenende ondernemers uit de creatieve sector zoals interieur architecten, designers, grafisch vormgevers en stylisten.

Voor ondernemers die een coachachtig type zoeken die continu vragen stelt en hen zelf de antwoorden laat vinden. Ik ben een marketingstrateeg en mijn kracht ligt in het vermarkten van producten, diensten en concepten op basis van een krachtig merkverhaal en sterke positionering. Ik ben iemand die jou leert hoe je marketing voor je kunt laten werken en vertel je ook wat werkt en wat niet. Ik deel mijn meest succesvolle templates met je, geef je een inkijkje in hoe ik marketing zie en help je om snel keuzes te maken.

Ja, juist. Dat heb ik zelf tien jaar lang gedaan. Zo beginnen we allemaal. Ik weet dat je er van overtuigd bent dat het niet anders kan dan hoe je het nu doet. Ik ga die uitdaging graag met je aan. Inmiddels heb ik heel veel ondernemers het licht laten zien. Als je klaar bent met hollen of stilstaan, klaar bent met niet weten hoe je omzet verloopt elk jaar: gun jezelf dan dit programma. Bespaar tijd, geld en een hoop getwijfel. Ik loods je er doorheen. Je blijft gewoon jij, maar dan in een lucratievere variant. 😉

Het programma duurt 3 maanden en de nieuwe editie start op 7 februari 2023. Het weekend voor de start ontvang je de officiële startmail en toegang tot de online academy met direct toegang tot het Welkomstgedeelte en een aantal modules. Module 0 bereid je voor op de eerste sessie, maar voor de deepdive is technisch gezien geen voorbereiding noodzakelijk. Just sit back and enjoy the show.

Ik hou van marketing, maar af en toe heb ook ik een break nodig (vooral van mezelf 😉). Het programma duurt tot en met 13 januari vanwege de kerstvakantie. Dit betekent dat het programma stiekem 3,5 maand duurt en jij dus extra tijd hebt!

Jazeker! Werk jij in de creatieve sector? Dan kom jij met dit programma in aanmerking voor de subsidie Werktuig PPO. Dit houdt in dat je 1/3 vergoed krijgt. Om in aanmerking te komen, vraag je de subsidie aan inclusief factuur, onderbouwing van je idee en hoe je dit wilt realiseren. Op deze pagina kan je lezen hoe je de subsidie aanvraagt.

Dit begrijp ik als ondernemende moeder als geen ander. Daarom zijn er online workshops op vaste momenten en weet je vooraf ook al wanneer de livedag is (zie agenda). Op deze wijze kan je alles inplannen en als je 2 uur reserveert na elke workshop ben jij klaar om alles uit dit programma te halen. Ik leid je er stap voor stap doorheen en de output van de workshops gebruik je meteen voor je online kanalen en verkoop.

Nee. De kickstart, workshops, livedag en mijn betrokkenheid bij de groep, maken dit een heel persoonlijk programma. Er zit een online omgeving bij waarin ik mijn 15 jaar marketingervaring heb gebundeld. Deze is ondersteunend aan de workshops bedoeld en hoef je niet helemaal door te akkeren. Je haalt eruit wat je nodig hebt. De modules zijn heel prettig opgebouwd met korte video’s van circa 5 minuten, audiobestanden of tekst voor wie graag leest. De werkboeken en templates zijn bedoeld om je enorm veel tijd te besparen.

Er zit geen 1-op-1 coaching in dit programma. De deepdive, workshops en livedag zijn zó bedacht dat dit niet nodig is. Uiteraard beantwoorden mijn team en ik al je vragen tijdens (en na) de workshops.

Je krijgt persoonlijke feedback op je ideale klantprofiel en strategisch aanbod – de basis van je positionering. Ook doorloop ik een aantal pitches, salesmails en websites klassikaal en geef ik feedback. Zo kan de rest van de groep hiervan leren.

Loop je vast tijdens het programma, dan mag je altijd even mailen.

Dit programma is 100% ingericht als groepsprogramma. Samen met gelijkgestemde ondernemers ga je grote stappen zetten.

Alle workshops zijn naderhand terug te kijken, zodat je ook op een ander moment terug kunt kijken of luisteren. Voor de livedag heb ik geen online alternatief. Zorg dat je dan kunt!

Nog één keer alles op een rijtje:

7 inspirerende live online workshops van Christel (€950) - inclusief replay

Livedag op een geheime locatie in Nederland (€595)

Elke workshop-week live 'Vragen-op-Vrijdag' van 10.00 tot 11.30 uur (€700)

Templates voor je social media, nieuwsbrief, salespagina, salesmails en nog veel meer (€250)

3 maanden lang extra begeleiding via de besloten Instagram community (€300)

Online academy vol praktische tips en voorbeelden (€525)

BONUS 1: persoonlijke feedback op je ideale klantprofiel en strategische aanbod (€150)

BONUS 2: Workshop 'Hoe maak je een jaarplanning 2023?' (€135)

Totaal: €3.605 excl. BTW
Nu voor: 377,- in 4 termijnen
(of 1497,- in 1x)

Voel jij dat jij hierbij moet zijn?

Is Show Up iets voor jou, maar vind je het nog spannend om je meteen aan te melden? Laat dan je gegevens achter dan neem ik binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ook zelf een inspiratiecall inplannen via mijn online planner).

Scroll naar top