Creëer een ijzersterk merkverhaal

Live Workshop

Jezelf promoten? Pitchen? Krijg jij een error in je hoofd van het idee? Toch is het belangrijk dat je als ondernemer je verhaal paraat hebt. Je klanten bevinden zich om je heen.

In deze live workshop leer ik jou hoe je jezelf kunt promoten zonder pusherig salesgevoel. Alsof je gewoon een gesprek voert met de ander. Zuiver en zonder gedoe. Hierdoor kan je vol zelfvertrouwen elk gesprek aangaan.

Tijdens deze workshop schrijf je jouw unieke merkverhaal. Ik loods je er stap voor stap doorheen. Na afloop heb jij een ijzersterk verhaal en pitch in handen dat anderen onthouden.

Praktische informatie: workshop van 3 uur op locatie voor 297 euro exclusief BTW en inclusief werkboek en lunch. De datum voor de eerstvolgende editie wordt gezamenlijk gekozen (met datumprikker).

Tijdens deze workshop loop ik rond en help ik jou 1-op-1 met je merkverhaal. Hierdoor zijn er maximaal 8 plekken te vergeven.

Wat zeggen anderen?

Christel is een verademing als je aan de slag wilt gaan met jouw merkverhaal en pitch. Eindelijk iemand die helder en gestructureerd uitlegt waar je moet beginnen, welke onderdelen onmisbaar zijn, hoe belangrijk het is jezelf ook daarin zichtbaar te maken en hoe je er lijn in aanbrengt.
Echt, aan het einde van deze workshop heb je een dijk van een merkverhaal dat helemaal bij jou past. Geen standaard blabla, maar echt jouw pitch waar er maar 1 van is. En dat allemaal gebracht  met het sprankelende enthousiasme van Christel. Echt top!

Anja
Anja Hepkema
Zij van de Websites

Super blij dat ik bij deze workshop ben aangesloten! Ik ben namelijk geen natuurtalent in pitchen. Of tenminste, dat gevoel had ik. Nu denk ik dat het vooral kwam doordat ik mijn pitch niet helder had. Dat maakte me onzeker. Tijdens de workshop heb ik met behulp van Christel én de mede-cursisten mijn pitch vorm kunnen geven. Ik heb het gevoel dat dit echt MIJN pitch is. Hij past bij me. Nu is het tijd om hem in de praktijk te brengen om hem – in Christels woorden – steeds meer te kunnen ownen. Mega waardevolle workshop voor iedereen die zich nog niet 100% comfortabel voelt bij het pitchen van zichzelf of haar bedrijf.

Tanja over workshop
Tanja Vos
Structuurcoach

Ik vond de workshop super nuttig. Je bent echt ongelofelijk sterk in het omzetten van een verhaal naar een pitch. Je hebt maar een paar woorden nodig (en stelt de goede vragen ;)) om er een verhaal van te maken waar elke deelnemer trots op is. Ik denk dat het voor jou makkelijker is om dit 1 op 1 te doen, maar je slaagde er perfect in om dit in de korte tijd die er was voor iedereen te doen. Ik vond de groepsdynamiek ook fijn. Je creëert zelf ook echt een fijne sfeer. Heel erg bedankt!

Sandy over workshop
Sandy van Biezen
Projectadviseur IT-projecten

Moeiteloos over jezelf vertellen: jij kunt dit ook

Van hakkelend en chaotisch ratelen, naar krachtig staan, moeiteloos je verhaal doen en een stevige indruk achterlaten. Handig op feestjes als iemand naar je ‘bedrijfje’ vraagt, maar ook als je een potentiële klant spreekt.

Weg met die zenuwen
Jezelf presenteren is soms spannend, maar hoort niet eng te zijn. Als jij precies weet wat je verhaal is, word je niet meer nerveus als je je spontaan moet voorstellen. 

Ik gun het je om dit soort situaties te ‘ownen’, want het is echt een heerlijk gevoel als je dit kunt.

Ik doe al jaren niks anders en tuimel regelmatig van de ene kans in de andere. Op het terras, op het schoolplein en tijdens een vergadering: overal haal ik nieuwe klanten vandaan.

Hoe? Omdat ik in een leuke gespreksvorm kan vertellen wie ik ben, waarom ik doe wat ik doe en voor wie.

En dat gaat verder dan ‘gewoon’ pitchen. Ik heb een super leuke techniek ontwikkeld waarmee je gesprekspartner onthoudt wat je doet, zonder dat jij het gevoel hebt dat je aan het verkopen bent.

Hoe je dat doet, leer ik je tijdens deze workshop.

Positioneren kan je leren.
Wat je ownt, wordt beloond.

- Christel Verbiesen

C icoon

Voor wie is deze workshop?

Ben je klaar met je eigen gehakkel en getwijfel en wil je gewoon in een paar zinnen kunnen zeggen hoe het zit? 

Voor wie?
Deze workshop is voor zzp-ers en ondernemers met een kleinbedrijf die al een aantal jaar ondernemen. Voor deze workshop is de branche waarin je werkzaam bent of het type ondernemer dat je bent is niet zo relevant.

Je bent je bedrijf gestart vanuit een verlangen, een kans of een frustratie. Dat is het startpunt voor jouw unieke merkverhaal.

Inhoud

Je leert:

✓ hoe je jouw verhaal duidelijk kunt vertellen vanuit de missie / visie die je ooit had met je bedrijf. Mensen zijn gek op verhalen en dat is de perfecte gespreksstarter.

✓ hoe je jouw ideale klant kunt aanspreken en wie dit is. Zoveel ondernemers worstelen ermee, terwijl ik het ze vaak al binnen een paar minuten hoor zeggen.

✓ hoe jij in twee minuten kunt vertellen waarom je doet wat je doet, voor wie en wat. We gaan het samen aanscherpen, zodat jij altijd weet wat je moet zeggen.

Datum en tijd

De eerstvolgende editie van deze live workshop is nog niet gepland. Via de button kan je je wel vast aanmelden voor de wachtlijst. Je wordt naar een online vragenformulier geleid waar je jouw gegevens kunt achterlaten. Na het invullen ontvang je van mij de vervolginformatie.

De investering voor deze workshop is 297 euro exclusief BTW. Je ontvangt een werkboek dat we stap voor stap doorlopen.

Groepsfoto Kiemkracht
Workshop merkverhaal

Wat zeggen anderen nog meer?

Deel 1 – Ondanks dat ik nog niet zo lang bezig ben als ondernemer en ik eigenlijk ook niet Christel haar ideale klant ben heb ik een ontzettend leuke, inspirerende en gezellige ochtend gehad. Christel doet wat ze belooft en bruist van de energie en ideeën. Ze heeft mij de gelegenheid, focus en handvatten gegeven om tot het gewenste resultaat te komen. Tijdens de workshop stuurt ze je in de goede richting in en begeleidt ze je via een duidelijk stappenplan door het proces heen om tot de juiste inzichten te komen. Dit alles in een vlot tempo met de nodige humor in n prachtige omgeving. Aanrader voor iedere ondernemer die worstelt met zijn merkverhaal en positionering.

Emmie over workshop
Emmie Bogaart
FlexPro Business Support

Deel 2 –  Ook jouw voorbereiding (intakegesprek) en het werkboek was top. Zoals ik al in t reviewgedeelte schreef. Je doet echt wat je belooft en jouw energie en enthousiasme werkt aanstekelijk. Je bent n super leuk mens en hebt zoveel kennis. Dat in combinatie met de manier en het tempo van uitleggen en sturing is echt top. Ook het afwisselen van de ene naar de andere ondernemer gaat je moeiteloos af en versterkt de dynamiek van de workshop. Ik vond het echt n fantastische ochtend en ben zo blij met het resultaat.

Emmie over workshop
Emmie Bogaart
FlexPro Business Support

Marketing is a battle of perceptions, not products.

- Al Ries

C icoon

Nog even voorstellen...

Hi, ik ben Christel Verbiesen en ik woon met manlief en twee dochters in Malden, Gelderland. Zolang ik me kan herinneren, houd ik me bezig met wat er speelt in de hoofden van mensen. 

Van het verbinden van marketing- en salesteams met elkaar tot het interviewen van klanten en het bemannen van stands op beurzen: ik deed het allemaal met plezier. 

Al ruim 15 jaar ben ik in de ban van marketing- en marketingstrategieën, maar ik ben ook een echte sales liefhebber. Waarom ik sales géén vies woord vind? Als je intenties goed zijn en je verhaal authentiek & duidelijk kan je de wereld aan. 

Salesteams bereidde ik op deze manier voor op een naderende internationale campagne, marketingteams leerde ik in de hoofden te kruipen van klanten en inmiddels help ik ondernemers als jij aan een ijzersterk merkverhaal.

marketingstrateeg christel verbiesen

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze workshop geschikt?

Deze workshop is voor zzp-ers en ondernemers met een klein bedrijf die al een aantal jaar ondernemen. Je bent goed in je vak en je komt vaak via via aan klanten. Alleen als het op “netwerken” aankomt en spontaan je verhaal vertellen dan voel je onzekerheid. Je weet wat je kunt, maar waarom kun je dit nu niet even scherp verwoorden?

Voor deze workshop is de branche waarin je werkzaam bent of het type ondernemer dat je bent is niet zo relevant. Zolang jij gepassioneerd bent over wat je doet, is deze workshop iets voor jou!

Wat is de investering?
De investering voor deze workshop bedraagt € 297 exclusief BTW. Je krijgt hierbij ook een invulbaar werkboek en natuurlijk mijn enthousiaste gestuiter. :-)

Moet ik vooraf afrekenen?
Ja. Je betaalt de workshop vooraf. Na het invullen van het formulier kom je op de wachtlijst en kiezen we een datum. Doe je mee, dan ontvang je van mij vooraf een factuur. Heb je een vraag over de betaling mail me dan even via info@christelverbiesen.nl

Wat nou als ik niet kan?
Dan kan je ook meedoen aan het 1:1 Marketing Programma. We zetten samen een heldere positionering neer voor je bedrijf, inclusief marketingstrategie en actieplan voor jouw marketingcampagne. Hier kan je meer lezen over het 1:1 Marketing Programma.

Hoe weet ik zeker dat jij me kunt helpen?
Niets is zeker, maar met ruim 15 jaar marketingervaring in zowel online & offline marketing als event marketing durf ik wel te stellen dat ik niet voor één gat te vangen ben. Maar om je tegemoet te komen, bied ik een ‘niet goed, geld terug’-garantie op deze workshop. Ben je niet tevreden, dan krijg jij je geld terug.

niet goed geld terug garantie x
Scroll naar boven