Creëer een ijzersterk merkverhaal

Workshop

Pitchen? Krijg jij een error in je hoofd van dit woord? Je bent niet de enige. En toch is het belangrijk dat je als ondernemer jouw verhaal paraat hebt. Je klanten bevinden zich om je heen.

In deze workshop leer je hoe je jezelf kunt promoten zonder pusherig salesgevoel. Je leert hoe anderen onthouden wie je bent en waar je voor staat.

En dat niet alleen: op een fijne groene locatie mét chefkok die zorgt voor een heerlijke 2-gangenlunch, kom je helemaal tot rust. Na afloop ga je naar huis met een ijzersterk merkverhaal dat anderen onderhouden én kunnen doorvertellen.

Praktische informatie: woensdag 17 november van 9.00 tot 13.30 uur inclusief lunch. Locatie: Kiemkracht64 in Malden.

Er is plek voor maximaal 10 deelnemers.

Overtuig je potentiële klant met een authentiek verhaal

Van hakkelend en chaotisch ratelen, naar krachtig staan, moeiteloos je verhaal doen en een stevige indruk achterlaten. Handig op feestjes als iemand naar je ‘bedrijfje’ vraagt, maar ook als je een potentiële klant spreekt of dat spannende telefoontje moet plegen.

Weg met die zenuwen
Jezelf presenteren is soms spannend, maar hoort niet eng te zijn. Als jij precies weet wat je verhaal is, word je niet meer nerveus als je je spontaan moet voorstellen. Ik gun het je om dit soort situaties te ‘ownen’, want het is echt een heerlijk gevoel als je dit kunt.

Ik doe al jaren niks anders en wordt niet voor niks Mrs. Bold Moves genoemd. Doordat ik schaamteloos durf te vertellen wie ik ben en wat ik doe, tuimel ik regelmatig van de ene kans in de andere.

Op het terras, op het schoolplein en tijdens een vergadering: overal haal ik nieuwe klanten vandaan. Hoe? Omdat ik in een paar zinnen kan vertellen wie ik ben, waarom ik doe wat ik doe en voor wie.

En dat gaat verder dan ‘gewoon’ pitchen. Ik heb een formule ontwikkeld waarmee ik zorg dat jouw publiek onthoudt wat je doet, zonder dat jij het gevoel hebt dat je aan het verkopen bent.

Hoe je dat doet, leer ik je tijdens deze workshop.

Positioneren kan je leren.
Wat je ownt, wordt beloond.

- Christel Verbiesen
C icoon

Workshop in de praktijk

Ben je klaar met je eigen gehakkel en getwijfel en wil je gewoon in een paar zinnen kunnen zeggen hoe het zit? Wil jij een ijzersterk verhaal waarmee je iedereen van zijn of haar sokken blaast?

Voor wie?
Deze workshop is voor zzp-ers en ondernemers met een kleinbedrijf die al een aantal jaar ondernemen. Ik werk veelal met creatieve ondernemers, maar voor deze workshop is de branche waarin je werkzaam bent of het type ondernemer dat je bent is niet zo relevant. Je bent je bedrijf gestart vanuit een verlangen, een kans of een frustratie. Dat is het startpunt voor jouw unieke merkverhaal.

Leerdoelen

Deze workshop is geschikt voor jou als je:

✓ schaamteloos in twee minuten wilt kunnen vertellen wie je bent, wat je doet en voor wie.

✓ overtuigend en krachtig wilt overkomen op anderen.

✓ wilt dat anderen jouw merkverhaal onthouden en moeiteloos kunnen delen met anderen.

✓ wilt werken aan je persoonlijke uitstraling, maar angst hebt om jezelf te profileren.

✓ wilt leren hoe je over jezelf kunt vertellen zonder dat je het gevoel hebt dat je een pusherig salesverhaal aan het ophangen bent.

Inhoud

We gaan aan de slag met:

✓ jouw verhaal: waarom ben je gaan doen wat je nu doet? Ooit ben je begonnen met jouw missie. Ben je daar nu nog mee bezig of ben je stiekem een beetje afgedwaald?

✓ jouw ideale klant: wie is het, voor wie doe jij wat je doet en hoe klopt dit helemaal met jouw verhaal en je missie?

✓ jouw pitch: kan jij in twee minuten vertellen waarom je doet wat je doet, voor wie en wat? We gaan het samen aanscherpen, zodat jij altijd weet wat je moet zeggen. 

✓ jouw karakter: wie jij bent maakt jou authentiek. Je bent er zelf misschien blind voor geworden, maar je klanten laten het jou regelmatig weten. Jouw karakter speelt een cruciale rol in jouw merkverhaal. Mensen doen zaken met mensen. Laat zien wie je bent!

Datum, tijd en locatie

De workshop is op 17 november van 9.00 tot 13.30 uur. We zorgen voor koffie, thee, water en snacks en om 12.30 uur wordt er een heerlijke lunch verzorgd. De locatie, Kiemkracht64, is een CO2-neutrale vergaderlocatie in Malden (bij Nijmegen). Zelfs jouw auto of openbaar vervoer worden door de locatie gecompenseerd en je kunt er gratis parkeren.

Trainingsdagen
Groepsfoto Kiemkracht

Lunch

De vegetarische lunch bestaat uit twee gangen en wordt door chefkok Charlie verzorgd. Dit wil je niet missen 😉. #nomnom

Marketing is a battle of perceptions, not products.

- Al Ries
C icoon

Praktische informatie

In deze workshop van 3,5 uur leer je hoe je potentiële klanten overtuigt om voor jou te kiezen en ervoor zorgt dat anderen onthouden wie je bent en waar je voor staat.

Praktische informatie:
– Datum: 17 november van 9.00 tot 13.30 uur inclusief 2-gangenlunch
– Locatie: Kiemkracht64 in Malden (bij Nijmegen)
– Aantal deelnemers: maximaal 10 personen
– Trainer: Christel Verbiesen
– Materialen: presentatie en werkboek
– Parkeren is gratis

Via de button word je naar een intake-formulier geleid. Na het invullen ontvang je meer informatie over de dag zelf en welke voorbereidingen je alvast kunt treffen.

De investering voor deze workshop is 197 euro exclusief BTW.

Trainingsdagen
Trainingsdagen

Wat zeggen anderen?

Super blij dat ik bij deze workshop ben aangesloten! Ik ben namelijk geen natuurtalent in pitchen. Of tenminste, dat gevoel had ik. Nu denk ik dat het vooral kwam doordat ik mijn pitch niet helder had. Dat maakte me onzeker. Tijdens de workshop heb ik met behulp van Christel én de mede-cursisten mijn pitch vorm kunnen geven. Ik heb het gevoel dat dit echt MIJN pitch is. Hij past bij me. Nu is het tijd om hem in de praktijk te brengen om hem – in Christels woorden – steeds meer te kunnen ownen. Mega waardevolle workshop voor iedereen die zich nog niet 100% comfortabel voelt bij het pitchen van zichzelf of haar bedrijf.
Tanja over workshop
Tanja Vos
Structuurcoach

Ik vond de workshop super nuttig. Je bent echt ongelofelijk sterk in het omzetten van een verhaal naar een pitch. Je hebt maar een paar woorden nodig (en stelt de goede vragen ;)) om er een verhaal van te maken waar elke deelnemer trots op is. Ik denk dat het voor jou makkelijker is om dit 1 op 1 te doen, maar je slaagde er perfect in om dit in de korte tijd die er was voor iedereen te doen. Ik vond de groepsdynamiek ook fijn. De locatie was top! Niet centraal, maar absoluut de moeite. Je creëert zelf ook echt een fijne sfeer. Heel erg bedankt!

Sandy over workshop
Sandy van Biezen
Projectadviseur IT-projecten

Deel 1 – Ondanks dat ik nog niet zo lang bezig ben als ondernemer en ik eigenlijk ook niet Christel haar ideale klant ben heb ik een ontzettend leuke, inspirerende en gezellige ochtend gehad. Christel doet wat ze belooft en bruist van de energie en ideeën. Ze heeft mij de gelegenheid, focus en handvatten gegeven om tot het gewenste resultaat te komen. Tijdens de workshop stuurt ze je in de goede richting in en begeleidt ze je via een duidelijk stappenplan door het proces heen om tot de juiste inzichten te komen. Dit alles in een vlot tempo met de nodige humor in n prachtige omgeving. Aanrader voor iedere ondernemer die worstelt met zijn merkverhaal en positionering.

Emmie over workshop
Emmie Bogaart
FlexPro Business Support
Deel 2 – Fantastische locatie. Goed verzorgd. Fijne ruimtes en heerlijke lunch. Ook jouw voorbereiding (intakegesprek) en het werkboek was top. Zoals ik al in t reviewgedeelte schreef. Je doet echt wat je belooft en jouw energie en enthousiasme werkt aanstekelijk. Je bent n super leuk mens en hebt zoveel kennis. Dat in combinatie met de manier en het tempo van uitleggen en sturing is echt top. Ook het afwisselen van de ene naar de andere ondernemer gaat je moeiteloos af en versterkt de dynamiek van de workshop. Ik vond het echt n fantastische ochtend en ben zo blij met het resultaat.
Emmie over workshop
Emmie Bogaart
FlexPro Business Support

Vandaag een hele bijzondere dag gehad in Malden onder leiding van Christel Verbiesen. Op een prachtige plek Kiemkracht64 met heeeerlijk eten uit eigen tuin. En alles op 1,5 meter afstand. Alhoewel dat eigenlijk het allerstomste was aan de dag.

charlotte
Charlotte Houberg
Charlotte Houberg

Wat was het gister een toffe dag! Goed geregeld Christel, mooie afwisseling qua programma, interessante inhoud, goed qua planning! En op een super mooie locatie. Dank je wel!

sjoerdtje
Sjoerdtje Veenhuizen
Imagodeskundige

Bedankt voor de chille dag gister. Zo goed geregeld. Zo’n fijne locatie. Nergens zorgen over hoeven maken. Natje, droogje, ruimte, tijd, fijne mensen. Luisterend en luisterende oren. Veel inzichten en een breeze. 

backbone
Jack
Backbone Store

De training woensdag was echt één van de hoogtepunten deze week. Niet alleen leerzaam, maar ook gezellig met de groep. Het voelde echt als een uitje!

lieselotte2
Lieselotte Bogaard
Lots to Wear

Thanks Marketing Queen Christel voor deze inspirerende, gezellige en goed verzorgde dag! 

patty
Patty de Vaan
Fleurtjedag

Products are made in a factory, but brands are created in the mind.

- Walter Landor
C icoon

Nog even voorstellen...

Hi, ik ben Christel Verbiesen en ik woon met manlief en twee dochters in Malden, Gelderland. Zolang ik me kan herinneren, houd ik me bezig met wat er speelt in de hoofden van mensen. Van het verbinden van marketing- en salesteams met elkaar tot het interviewen van klanten en het bemannen van stands op beurzen: ik deed het allemaal met plezier. 

Al ruim 14 jaar ben ik in de ban van marketing- en marketingstrategieën, maar ik ben ook een echte sales liefhebber. Waarom ik sales géén vies woord vind? Als je intenties goed zijn en je verhaal authentiek & duidelijk kan je de wereld aan. 

Salesteams bereidde ik op deze manier voor op een naderende internationale campagne, marketingteams leerde ik in de hoofden te kruipen van klanten en inmiddels help ik ondernemers als jij aan een ijzersterk merkverhaal.

pitchen en leerdoelen

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze workshop geschikt?
Deze strategiesessie is voor zelfstandig ondernemers die al een aantal jaren een eigen bedrijf hebben met of zonder een (klein) team. Ik werk veel met ervaren ondernemers uit de creatieve sector en bouwsector, maar ook met coaches en andere trainers.

Wat is de investering?
De investering voor deze workshop bedraagt € 197 exclusief BTW (€ 238,37 inclusief BTW).

Wat nou als ik niet kan?
Dan kan je ook een 1-op-1 strategiesessie bij me boeken. In dit geval gaan we samen 2 uur aan de slag tijdens een online sessie en naderhand blijf ik twee weken beschikbaar voor al je vragen.

Moet ik vooraf afrekenen?
Ja. Je betaalt de workshop vooraf. Ik betaal de locatie namelijk ook direct, omdat dit is hoe ik graag samenwerk met mijn partners. Heb je een vraag over de betaling mail me dan even via info@christelverbiesen.nl

Hoe weet ik zeker dat jij me kunt helpen?
Niets is zeker, maar met ruim 14 jaar marketingervaring in zowel online & offline marketing als event marketing durf ik wel te stellen dat ik niet voor één gat te vangen ben. Maar om je tegemoet te komen, bied ik een ‘niet goed, geld terug’-garantie op deze workshop. Ben je niet tevreden, dan krijg jij je geld terug.

niet goed geld terug garantie x
Scroll naar top